19:e Augusti ( Lysande V.75 tävlingar på onsdag och jackpot i Norrland 22:a Augusti Lördag :)

WOW HÖÖÖÖGRTYCK INOM TRAVET NUUUUU
På onsdag 19:e Augusti 

… är det dessutom V75 på Solvalla med Jubileumspokalen för femåriga hästar och Prix Maharajah, tillika Europamästerskap för ston.

På lördag 22:a Augusti
… bjuds vi på klassiska Silverörnen på Solänget i Örnsköldsvik och en jackpot på 49 miljoner kronor.

När det är sådan här stora lopp kan det såklart bli favorit betonat i år eftersom det dyker upp topphästar under hela V75 omgången ! Våran vinnare i Jubileumspokalen heter #TaeKwonDeo och han är inte favorit hos spelarkollektivet. ” Det är helt enkelt hans tur nu denna gången ” Stall #Kolgjinis har dragit ett perfekt läge bakom startbilen och jag är ganska säker på att det blir #spetsochsluthämtaut

 

Avd 1 ) 3140M VOLTSTART TRAV. ( Jubileumsstayern )

Stjärnan i loppet får bli #BleduGers som är ute över önskedistans och även om det är dubbla tillägg så går han ner i klass. Senast var han ute i Åby Stora Pris och såg ut att sitta kvar med lite krafter i behåll. En stor Stjärna med över 10 miljoner på kontot. #ExaudioVici står 40 meter framför #BleDuGers och är även han en stark herre som tål att tåga på och trivs över aktuell distans. 14 segrar på 26 starter talar sitt tydliga språk och är  helt klart första utmanare till favoriten! Har firat stora framgångar i nya miljön. Älskar den långa distansen och kommer med full form. Varning för #ELECTRICALSTORM som har Tre segrar på fyra lopp i år men har inte tävlat sedan i början av maj och är lite svårbedömd och just därför ska hästen med !

Vi tar med hästarna: 4,5,7,8

Avd 2 ) 2140M VOLTSTART TRAV      ( Jäntungens lopp )

#VålerNikolai har verkligen tagit klivet upp i högsta klassen även om det ibland kan vara tufft när man tjänat mycket i unghästloppen. Spår fyra i volten är väl egentligen det som oroar mest men jag tror #goop löser gåtan.  Men sen möter ekipaget #MånlykkeA.M som är minst lika bra. Hästen Glänser i nya regin och fortsatt toppintryck vid segerloppen på slutet. Vår vinnare. #EldRask var trea senast bakom #VålerNikolai och jag tror att han går framåt med loppet i kroppen.  Vi låser med 2 streck !

Vi tar med hästarna: 6,8

Avd 3 ) 2140M AUTOSTART TRAV   ( Prix Maharajah – European Championship for Mares (Gr I Int) )

Vem vill inte vinna detta loppet !  Varning för #THANKFUL som har Knallform och slog alla Norges bästa ston senast efter ett bra slutvarv. Fint läge nu ! #ConradsRödluva var minst sagt blek senast. Det gör att man måsta gardera upp loppet !  #Tessyd’Ete gick bra i skymundan senast på Axevalla men i starten innan på Bjerke var hon rent ut sagt grym. Vi får inte glömma bort #MellbyFree som vann enkelt senast i en stoelit och det såg riktigt läckert ut.  Spåret stökar till det lite men #Goop brukar hitta genvägarna som krävs. #RacingBrodda ska vi inte  heller räkna bort. Fjolårets Sto derbyvinnare gör inte bort sig och är en riktig järnlady! Icke att förglömma den finska sisusen… #STAROMIAMI som är obesegrad i år hemma i Finland och tuff vid seger utvändigt ledaren senast. Rysare till 7%

Vi tar med hästarna: 2,4,6,8,10,11,12

Avd 4 ) 1640M AUTOSTART TRAV   (  Wallenius Cup – Treåringslopp Ston ) 

#BrilliantSmile Var tvåa bakom #HoneyMearas vid sitt senaste framträdande och var klart bra. Nu är det ett halvvarv kortare och hon är riktigt snabb iväg, så jag blir inte alls förvånad om hon leder detta från start till mål.  Har inte fått utdelning på sin fina form på slutet och Står bra till i detta loppet ! Se upp för #EYEONTHEHILL Har inte tävlat i Sverige och mycket svårbedömd i sin comeback. Trist utgångsläge.

Vi tar med hästarna: 2,3,5,6,10,11

Avd 5 ) 2640M AUTOSTART TRAV   ( Queen L.:s lopp – Stolopp )

#VichyGrif har radat upp topprestationer på sistone och verkar ha formen och spurtade sylvasst till en fjärdeplats bakom Mellby Free senast. Nu har hon ett perfekt spår fyra bakom bilen och kan öppna snabbt !
#Millie Millionaire var jättebra vid segern nere på Enghien och är hon lika bra igen som hon var nere i Frankrike då har hon såklart en jätte chans att vinna med spår två bakom bilen. #SashayMyWay galopperade senast så glöm det loppet men har i starterna dessförinnan visat att hon alltid gör bra lopp och har en fin inställning och får rygg på #MilliMillionare i starten ! #Divine är även det en härlig individ och bra nog att vara långt framme igen men tråkigt spår !

Vi tar med hästarna: 2,4,7,9,11

Avd 6 ) 2140M AUTOSTART TRAV   ( Jubileumspokalen – Femåringslopp (Gr I int) )

Höjdpunkten och våran tänkbara vinnare hr problem igen och är struken tyvärr … #TAEKWONDEO 🙁 SÅ öppet lopp och blir det full fart i plattan gynnas ju #ForfantoneAm som spurtade bra senast bakom #FerrariSisu och #IntiBoko och blir nog farlig att nonchalera om han får ett fint lopp i draget samt #FerrariSisu spurtade bra i samma lopp och vann relativt säkert efter en snäll resa. Även han behöver lite tempo och lite rätta ryggar för att kunna vara med i segerdiskussionen.

Vi tar med hästarna: 3,4,7,8,9,10

Avd 7 ) 1640M VOLTSTART TRAV ( Big Noon-Pokalen – Tre-/Fyraåringslopp )

300.000 kr till vinnaren får avsluta detta fyrverkeri av fina lopp ! Här får vi se våran pärla #GOLDENTRICKS som vi uppmärksammade från Facebook och #svanstedt som hyllade denna hästen efter att ha sprungit 1.08 nere i USA och vann med 60-70 meter WOW !  Nu är det naturligtvis segermaskinen till stall #redén som har hand om hästen !! Vi har lirat vinnare och spikat sedan hästen kom till Sverige och så även denna gången,,, !! BOM BOM ! Nu hejar vi in spiken !

Vi tar med hästarna: #GOLDENTRICKS

___________________________________________________________________________________________

 

Värmen fortsätter ett tag till låter SMHI hälsa , Ta hand om Er där ute !

 

  • Vi kör 50 kr andelen denna veckan !

 

Mvh

KRICKEN