v86

Elitloppsveckan på Solvalla: En helg fylld med spänning och Trav i världsklass !

#Elitloppsveckan inleds för våran del på Tisdagen innan V86 drar igång på Onsdagen ( Här finner du andelarna: https://www.atg.se/torsvikstobak/spel/227429_V86_2024-05-22_40_1 där vi får en rolig jackpot på 17 mill tillsammans ! Fantastiskt att se dessa startlistor som man får grotta ner sig i 🙂 Travfesten sätter igång på Fredagen på allvar med tio topplopp och auktion på Solvalla. Åretsnyhet Nyheten är #GrandSlam som går av stapeln kl. 15.00 på Fredagen och här bokar vi andelarna tillsammans 🙂

Fredag: Travspiken.se Ingenjören 175Kr/ andel: https://www.atg.se/torsvikstobak/spel/228177_GS75_2024-05-24_5_2

Notera att V75 på lördag och Söndag startar kl. 15.00 så tidig inlämning och Vi som spelar Tillsammans finner era Andelar här:

Lördagens V75: https://www.atg.se/torsvikstobak/spel/187216_V75_2024-05-25_5_5

Söndagens v75: https://www.atg.se/torsvikstobak/spel/228587_V75_2024-05-26_5_5

Årets #Elitlopp har redan lovordats många gånger och #AndersMalmrot har verkligen lyckats med att få hit det bästa ekipagen och vi vill tacka dig för ett utmärkt jobb !

Frankrike har 26 segrar genom Elitloppshistorien, Sverige 25. Vilken flagga hissas efter finalen på söndag?

På publikplats är det karnevalskänsla då hela anläggningen blir ett serveringsområde där tusentals travfans tar ton för att heja fram sin favorit. Det vibrerar av spänning, stämning och hög puls. I år vill du kunna säga ”Jag-var-där!”

För Elitloppet 2024 har alla förutsättningar att bli en klassiker det kommer talas om under en lång tid framöver.

#Elitloppet avgörs söndag 26 maj 2024 på Solvalla

Hoppas vi ses i vimlet 🙂

Med vänlig hälsning

Redaktionen

”KRICKEN” OCH ”SPIKEN” kommer att samarbeta på V86 express Onsdagarna framöver !

”KRICKEN” OCH ”SPIKEN” kommer att samarbeta på V86 express Onsdagarna framöver !
I takt med att vi blir fler och fler runt om i Sveriges avlånga land på Lördagar så får enbart några få vara med i sofforna då andelarna tar slut och vår Travcommunity växer. Därför har vi äran att få öppna upp spelformen V86 tillsammans. Och som ni ser har vi fått den bästa starten på många år tillsammans 🙂

– Våra Travexperter kommer att helgardera en avdelning där vi ser högst potential till skräll i omgången baserat på Statistik vi har byggt fram under åren.
– Sedan tar Travexperterna fram 3 spikar som bygger på Stallformen och vinstchansen samt vem av hästarna som startar från det vinstrikaste spåret för travbanan.
– De övriga återstående avdelningarna analyseras mycket på spetshästarna, bästa spåren som har högst ROI på travbanan med 2 till 5 streck

Vi hoppas genom detta upplägg och rent statistiskt att det innebär att vi får bjuda upp till dans många gånger framöver!

Häng på oss redan på Onsdag !

Köp andel till Onsdagens v86: https://www.atg.se/torsvikstobak/spel/227429_V86_2024-04-24_40_1

PS: Glöm inte att sätta på er matchdräkterna , Kepsen och Piken framför tv´n ….

-Nu åker viii

Med vänlig hälsning

Redaktionen Travspiken

Välkommen att Spela V.86 med oss på Onsdagar !

Travspiken är en community för alla travälskare som har ett brinnande intresse för spel på Trav.

– På Travspiken.se hittar du allt från vinnarspel till loppkommentarer ”GRATIS”

Nu öppnar vi upp en (NY ) Spelformen tillsammans TRAVSPIKEN – STATISTIK (  V86 På ONSDAGAR  )

”KRICKEN” OCH ”SPIKEN” kommer att samarbeta på V86 express Onsdagarna framöver !

I takt med att vi blir fler och fler runt om i Sveriges avlånga land på Lördagar så får enbart några få vara med i sofforna då andelarna tar slut och vår Travcommunity växer. Därför har vi äran att få öppna upp spelformen V86 tillsammans.

– Våra Travexperter kommer att helgardera eller strecka minst 8-9 ekipage där vi ser högst potential till skräll i omgången baserat på Statistik vi har byggt fram under åren.
– Sedan tar Travexperterna fram två spikar som bygger på omgångens största vinstchanser med hänsyn till vem av hästarna som startar från det vinstrikaste spåret för travbanan samt tänkbar SPETS…
– De övriga återstående avdelningarna analyseras mycket på spetshästarna, bästa spåren som har högst ROI på travbanan med     1- 2 till 5 streck

Vi hoppas genom detta upplägg och rent statistiskt att det innebär att vi får bjuda upp till dans många gånger framöver!

Häng på oss redan på Onsdag !

PS: Glöm inte att sätta på er matchdräkterna , Kepsen och Piken framför tv´n ….

-Nu åker viii

Köp andel till Onsdagen:

 

Med vänlig hälsning

Travspiken

KRICKEN OCH SPIKEN SAMARBETAR UNDER ONSDAGARNA FRAMÖVER , V86

KRICKEN OCH SPIKEN SAMARBETAR UNDER ONSDAGARNA FRAMÖVER , V86

Nu öppna vi upp Spelformen TRAVSPIKEN – STATISTIK

”KRICKEN” OCH ”SPIKEN” kommer att samarbeta på Onsdagarna framöver !

I takt med att vi blir fler och fler runt om i Sveriges avlånga land på Lördagar så får enbart några få vara med i sofforna då andelarna tar slut och vår Travcommunity växer. Därför har vi äran att få öppna upp spelformen V86 tillsammans.

 

 • Våra Travexperter kommer att helgardera eller strecka minst 10 ekipage där vi ser högst potential till skräll i omgången baserat på Statistik vi har byggt fram under åren.
 • Sedan tar Travexperterna fram två spikar som bygger på omgångens största vinstchanser med hänsyn till vem av hästarna som startar från det vinstrikaste spåret för travbanan.
 • De övriga återstående avdelningarna analyseras mycket på spetshästarna, bästa spåren som har högst ROI på travbanan med 2 till 5 streck

 

Köp en andel : https://www.atg.se/pressbyransvavauppsala/spel/199460_V86_2022-06-29_43_3

 

Vi hoppas genom detta upplägg att vi får bjuda upp till dans många gånger framöver!

 

Häng på oss redan på Onsdag !

 

PS: Glöm inte att sätta på er matchdräkterna , Kepsen och Piken fram tv´n ….                 

 

-Nu åker viii

 

Med vänlig hälsning

 

Travspiken

 

Gott nytt år önskar vi alla följare !

Vi avslutar med en flyttad V75 omgång på #Halmstadtravet

Vi hade inför 2021 höga förväntningar på oss själva och visst hade vi kunnat haft lite mera flytför oss på liret ! Men nu har vi en jätte jackpot att se fram emot ….

V75 omgången är enligt våran mening löjligt svår att bena ut…I alla avdelningar ser vi toppade ekipage till fullo och många bollar att ha i luften under tiden man sitter i lopparkiven. Vi har hållit bra tempo i lopparkiven under veckan mot Jackpott omgången och det är många ekipage att ta ställning till. Vi börjar redan i Avd 1 med #Bravosabotage

Häng med oss NU ! Följ oss via ATG Ombudet SVAVA i vanlig ordning inför den stora stunden…

https://www.atg.se/pressbyransvavauppsala/spel/142438_V75_2021-12-31_8_6

Gott nytt år önskar vi alla följare !

 

Med vänlig hälsning

Team Travspiken

 

HEJ HEJ ALLA TRAVSPIKARE ! 2021-02-03

2021-02-03

HEJ HEJ ALLA TRAVSPIKARE !

Under våren kommer vi att inleda ett litet roligt samarbete med en aktör inom ATG spelbutiker 🙂 ( Hemlig fram till första veckan i Mars )

 • Det innebär att framöver kommer ni kunna köpa våra andelsspel via ombudet istället och mer om det kommer vi informera om WOW !

 

10 år har går och tiden bara rinner iväg 🙂 Vi har blivit uppköpta av en större aktör men vi kommer att jobba ungefär som vanligt men med en del lite nyheter som ni kommer att få vara med om. Vi kommer därför börjar lägga om lite strategier och spelförslag under den pågående processen… Vi ska ta beslut kring om vi ska ge ut magasinet i år och på vilket sätt nu när fortfarande pandemin finns till att sätta oss in i nya rutiner m.m. Det kommer bli en del justeringar på Redaktionen med personal m.m.

Vi kommer maila ut till alla våra medlemmar kring detta ämne och vi kommer prata mycket V.75 varje vecka framöver och kommer grotta ner oss lite mer kring helgerna istället för att redovisa både V.86 och V.75.

 

Vi ses via mailen och fortsätt tipsa oss samt komma med spelförslag och Stallskrik 🙂 Så hjälps vi åt i vanlig ordning 🙂

 

 • En liten tanke skänker vi även till Travlegenden #Björngoop som återigen visar vem som är Världens bästa Kusk genom att vinna ( 2021 Grand Prix d’Amérique )

 

Ha en toppen Onsdag allihopa 🙂

 

Mvh

REDAKTIONEN

Åby och Solvalla delar på Veckans V86 Omgång :) 20:e Januari

Åby och Solvalla delar på Veckans V86 Omgång 🙂 20:e Januari

Tid: 20:30

 

 • Omgångens skrällvarning,,  #INSHALLAH har inte tävlat på länge men vi vet att det finns bra kapacitet i hästen.  #JormaKontio får chansen från ett bra läge gör det helintressant. ”SPIKEN” spikade hästen senast på #Bergsåkerstravet till 26 gånger pengarna och det ser lovande ut även till veckans omgång ! Tyvärr nerspelad till 3 gånger på Onsdag 🙁
 • Vädret på Onsdag: Göteborg 100% att det blir nederbörd och skyfall som vanligt och 6 grader i luften ,-  Stockholm 80% chans till snöfall och 1 grad i luften

  SOLVALLA Travbana

  Banbredd 2140: 20,7 meter.
  Banbredd 1640: 21,7 meter.
  Upploppets längd: 196 meter.
  Champion 2019: Örjan Kihlström.
  Körsvensligan just nu: Jorma Kontio 4 segrar, Erik Adielsson 3.

  Åby Travbana

  Banbredd 2140: 22,3 meter.
  Banbredd 1640: 22,3 meter.
  Upploppets längd: 187 meter (ganska kort upplopp, dubbla open stretch).

  Champion 2019: Peter Untersteiner.
  Körsvensligan just nu: R. Bergh 6 segrar, A. Eklundh och B Falsig 2.

   

Avd 1) 2140M AUTOSTART TRAV. ( ÅBY )

Vilken insats #DEMONIMA gjorde i senaste starten och det verkar inte ha undgått någon till omgången… Mycket klassig och har ett brett register. Lätt spetsvinst i V75 senast och vi spikar , BOM BOM

Vi tar med hästarna: #DEMONIMA

Avd 2) 1640M AUTOSTART TRAV. ( SOLVALLA )

Stolopp med 7 hästart till start ?! 51% av strecken har ekipaget med #Jorma och har glänst i tre raka segrar efter ett uppehåll. Offensivt upplägg igen och det trivs #Jorma med …

Vi tar med hästarna: BLAZE KRONOS

Avd 3) 1640M AUTOSTART TRAV. ( ÅBY )

Här finner vi #BELUGAWEST som är mycket mycket bättre än raden och skall vara favorit tycker jag… Blir det bara ett normalt upplägg för en gångs skull för hästen så blir det vinst ikväll ! Omgångens varning kommer i detta loppet med #APPALOOSA Kommer från seger och avgjorde då säkert i spurten. Fin avslutning även på Åby 5/12.

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 4) 1640M AUTOSTART TRAV

#Djuse överöser #B.GRYMT 💪🏼.PASTORJONTE med beröm och avgjorde på ett mycket fint sätt senast.

Vi tar med hästarna: 1,2,4,5,6,9

Avd 5) 2140M VOLTSTART TRAV

#Bergh lättar på #IVORYDIQUATTRO som skulle normalt ha startat i Frankrike men det blev lite fel och man korrigerade planerna och stannade hemma… Går rejält ner i klass och med dubbla tillägg fick man spåna igenom loppet innan man kom fram till att SPIKA 😉

Vi tar med hästarna: #IVORYDIQUATTRO

Avd 6) 2640M VOLTSTART TRAV

Öppet lopp om man inte tror på #Electricalstorm ?!  Har glänst vid segerloppen och kommer bäst till sin rätta i långa lopp. Vår vinnare och nu har vi många streck att fördela i kommande lopp !

Vi tar med hästarna: #Electricalstorm

Avd 7) 2140M AUTOSTART TRAV

Här kan alla vinna 🙂 Och det känns skönt att gå vinnande ur denna duellen med att plocka med samtliga ekipage…

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 8) 2140M AUTOSTART TRAV

#Goops bästa chans kommer detta loppet med #MATILDACASH.. Trivs inte alls med med Volt så glöm starten inna vinsten i förra loppet…… Häftig avslutning senast till seger och visade 11,5 sista varvet. Bra chans igen. Varning för 8% antagen #INSHALLAH som jag håller som vinnare i loppet 😉

Vi tar med hästarna: 2,5,6.9.11,12

___________________________________________________________________

Håll till godo 🙂 V.75 Vinsten satt som ett smäck förra heglen där vi träffade 6 rätt så vi är på gång 🙂

Ha en trevlig kväll

 

Mvh

KRICKEN

 

#Solvalla och #Jägersro tar hand om V86 omgången denna December månad :) 9:e 2020

#Solvalla och #Jägersro tar hand om V86 omgången denna December månad 🙂 9:e 2020

Starttid: 20: 30

Håll i hatten snart drar det igång !  23 december börjar  V.75 köras varje dag med uppehåll på Julafton då tomten måste hinna knappa på porten innan Le Grande finalen avgörs på Nyårsafton med pompa och stå 🙂

Detta kan bli en liten jackpot för #jorma som har flera chanser under kvällen och inte dumt att bygga systemet kring honom 🙂

 

 

Avd 1 ) 2140M VOLTSTART TRAV   ( Jägerso )

Storfavorit #ÖNASPRINCE.. Lite emot att det kan bli galopp men vå börjar spikrakt och vandrar vidare !

Vi tar med hästarna: #ÖNASPRINCE

Avd 2 ) 2140M AUTOSTART TRAV   ( Solvalla )

Jag tycker vi går kort även här med #CHICHARITA ! 71 % och jag brukar dra öronen åt mig men vi spikar även här och nu har vi hela atlanten framför oss,,, 5 lopp kvar !

Vi tar med hästarna: #CHICHARITA

Avd 3 ) 1640M AUTOSTART TRAV     ( Jägerso )

Spretigt lopp där jag kan tänka mig att #B.B.SSolarsystem har startsnabbheten som ett av sina främsta vapen och därför skrider till ledningen … Men öppet lopp och målar på !

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 4 ) 2140M AUTOSTART TRAV    ( Solvalla )

Oj oj även här på pappret en klar vinnare i #MARIONFOUTYBON… Även här kör Jorma med självförtroende och det ska väl avgöras isåfall på att #jorma har en dålig dag vid förlust ! Se upp för #SultanNorrgård som gjorde autodebut senast och öppnade till spets från spår sju.

Vi tar med hästarna: #MARIONFOUTYBON

Avd 5 ) 2140M AUTOSTART TRAV   ( Jägerso )

Spetsen tar #JUMEIRAHBOKO och även här ett öppet lopp… Inte många ekipage som har utmärkt sig och vi fortsätter att måla på och litar ikväll starkt på övriga spikar….

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 6 ) 2140M AUTOSTART TRAV       ( Solvalla )

#ÖrjanKihlströms bästa chans ikväll kommer i detta loppet med #Dixiebrick… Kan testa om segern är 0% #DIGITAL DOWNLOAD som äntligen har fått ett bättre spår nu… Är bortglömd och blir bra placerad när hästen inte behöver starta rån bricka 10 osv … Men Varning för #Adielsson och #MIRACLETILE som kommer runda allt i detta loppet !

Vi tar med hästarna: #MIRACLETILE

Avd 7 ) 2640M AUTOSTART TRAV ( Jägerso )

Favorit blir #GLOBALWARRIOR men trivs inte med skor … och loppet är vidöppet 🙂 Vi tok garderar!

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 8 ) 1640M AUTOSTART TRAV   ( Solvalla )

Vi avslutar med ett även här öppet lopp 🙂 Vi litar blint på spikarna ikväll och krånglar inte till det ikväll… Det gör att vi även här målar på och hoppas att inte #HAWK CLIFF bara glider fram och rundar alla till spets,-  Jag vet att ”SPIKEN” pratar om denna hästen som ett vinnarspel…

Vi tar med hästarna: ALLA

___________________________________________________________________

Nu gått folk ska 8:an sitta igen 😉 Jag hoppas att favoriterna faktiskt denna gången lever upp till sin förmåga och då ska ekipagen glida in i mål som vinnare och höja bucklan vilket frigör många streck i övriga lopp …

 

Ha en toppen kväll så håller vi tummarna nu !

 

Mvh

KRICKEN

V.86 Express 2:a December 2020 #Solvalla VS #Bergsåker

V.86 Express 2:a December 2020 #Solvalla VS #Bergsåker

Tid: 20:30

Dags igen att kika läget inför kvällens drabbningar….

 

Avd 1) 2140M AUTOSTART TRAV  ( BERGSÅKER )

Det är ingen #Nyhet i att om hästen tar spets så blir det ruggit svårt för konkurrenterna ,,,, Vi får se om hemma hästen #ORDERBYBOX kan ställa till det utvändigt … Hästen Profiterade på att konkurrenterna körde kallt senast. Behöver ju hjälp med tempot igen om det ska hålla hela vägen … Varning för #ILLERTOOMA

Vi tar med hästarna: 1,3,10,11,12

Avd 2)  2140M VOLTSTART TRAV   ( SOLVALLA )

Omgångens såkallade ”KLARA” hittar vi i #WINB.HILL ! Högkapabel häst som har vilat länge nu. Var ju grym vid seger i debuten i ny regi 2019 men kanske ett lopp i kroppen,, men vi går safe från denna avdelningen med att även ta med häst från bricka 1 och #EXCLAMATIONMARK från spår 5. Fin kapacitet i grunden på hästen och har 3 lopp i kroppen efter lång vila tillskillnad från  #WINB.HILL

Vi tar med hästarna: 1,2,5

Avd 3) 2640M AUTOSTART TRAV   ( BERGSÅKER )

12 ekipage som kommer att stå och pusta och frusta på startlinjen,,, Jätte öppet lopp så inte så tokigt att måla på här …

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 4)   2640M AUTOSTART TRAV   ( SOLVALLA )

Vi smyger in kvällens första spik… 🙂 #LENNART SJÖHAMMAR har bra inställning och kommer till start med en seger från föregående start/ och ska räcka långt här !

Vi tar med hästarna: #LENNART SJÖHAMMAR

Avd 5)  2140M VOLTSTART TRAV ( BERGSÅKER )

#Iesjuvel vann ju väldigt enkelt senast på #Gävletravet från spår 7 och hade gott om krafter kvar så jag undrar hur innersniffen tas i emot ??? På #Bollnästravet slutade hästen 6 i mål från just bricka 1 …. Varning för smygisen #DUSKTODAWNSISU med #Emilaleo bakom !

Vi tar med hästarna: 1,5,10,12,13,15

Avd 6)  2140M AUTOSTART TRAV  Unghästserie – Treåringslopp   ( SOLVALLA )

Spetsen bör #APPASSO ta ! Klen insats senast men avgjorde enkelt i spurten på Solvalla för tre starter sedan och dessa takter vill vi se igen !

Vi tar med hästarna: 2,4,6,8,9,10

Avd 7) 1640M AUTOSTART TRAV    ( BERGSÅKER )

Positivt från Stallet med #HeadingReference som egentligen skulle ha haft ett lopp i kroppen innan denna starten men fick ju feber å lämnade WO… Kommer till start ikväll och har ju slagit några ekipage i detta loppet och stallet har ju siktat mot detta loppet… Bakspår är inget minus ! Men in på upploppet bör det handla om ekipagen #DOCTORDOXENZENZ samt #REMARKABLEFEET så får vi se sedan !

Vi tar med hästarna: 1,2,3,9,10,

Avd 8) 2140M VOLTSTART TRAV  ( SOLVALLA )

Stolopp är många gånger svårlösta så även i detta fallet. Nu har vi inte mycket bläck kvar i pennan och får gå väldigt kort här ….  Jag tycker vi testar #NIKA med #jormakontio i täten och som har bra tider på distansen, ,,,

Vi tar med hästarna: #NIKA

_______________________________________________________________________________

 

Hoppas alla är igång med JUUUUUUL PYNTET och att glöggen och lussebullarna upptar allt utrymme i magar och gom 🙂 Håll till godo så gör vi underverk kvällens V.86:a !

 

Mvh

KRICKEN