V 75 Tips #bergsåker 11:e Januari 2020

#bergsåker 11:e Januari 2020

Starttid: 16:20

PS: Glöm inte att Campo Bahia startar på Vincennes: Spela V4 – start 15:15 WOW ! Länge sedan vi fick se en sån här talang !

Vilken trav lördag WOW, Vincennes växlar vi med bergåker. Från #propulsion till Ängsborken till Campo bahiaaaa ! BOM BOM !

Kanke en Liten favorit betonad omgång när man först blickar på omgången men som förr , det är ju aldrig så enkelt !

Uppdaterat: Lördag 16:00 , Vilken värmning på ”proppen ,

Avd 1 ) 3140M AUTOSTART TRAV

H’är hittar vi #DOCTOR DOXEY ZENZ som dansade runt på 12,8 senast på #bergsåker och distansen är inget emot trots motståndet !  Varningens finger för #IMPORTEDFRMDETROIT som ska gå i jänkarvagn

Vi tar med hästarna: 2,4,6,8

Avd 2 ) 1640M VOLTSTART TRAV

Naturligtvis spikar många #ÄNGSBORKEN som ser hel läcker ut ! Har hft en liten skada tidigare med formen är ju på topp ,,, Men jag tycker #HVALSTAD ODIN står helt rätt till i loppet och kommer ju ha #ängsborken körandes bakifrån  SPÄNNANDEEEEE !

Vi tar med hästarna: 2,3,6, 15

Avd 3) 2140M AUTOSTART TRAV

Snart är det dags för #elianwebb att vinna kika i lopparkivet så ser nu hur bra han varit !. #propulsion vet ju hur bra han är men han startar från spår 10 och hur hårt ska han köras ??

Vi tar med hästarna: 5,10

Avd 4) 2140M VOLTSTART TRAV

#Rockytilly ses ju som lite favorit här men det krävs en hel del för att hålla upp ledningen. #REMARKABLE FEET och #GRAINFIELD AIDEN kommer till start med fin form och ska passas !

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 5) 1640M AUTOSTART TRAV

Skrällvänligt lopp!  #FLUKE lär ta ledningen till slut men det kommer bli körning från spåren 1,2,3,4,5 så håll hårt i glaset ! Måla på lite här !

Vi tar med hästarna: 1,2,5,8,12

Avd 6 ) 2140M VOLTSTART TRAV

#INDRA’S SECRET kanon lovande häst detta ! Har kanske inte spring i benen från start senast och det är väl emot från start även här ! Tror #RED ALERT tar ledningen med #jorma och då sitter ekipaget i ledningen länge!

Vi tar med hästarna: 3,5,8,13

Avd 7 ) 2640M VOLTSTART TRAV

#ARCHLANE är favorit från innerspåret. Men bommar nog spetsen och och blir instängd här ! Kan vara så att #BOWLINGTRIPLE X. tar ledningen och får #ODDSINDICATOR utanpå sig och då blir det en kanon härligt upplopp !

Vi tar med hästarna: 1, 4, 7, 11

 

Glöm inte att spela med oss på ATG.se # TILLSAMMANS sök på travspiken

 

Ha en kanon helg och idag tycker jag det är en rolig omgång så sätt in potatisgratängen i tid !

 

NU KÖR VI !

 

Mvh

Kricken