Jackpot omgång på Mantorp ! 22:A Dec

Hej hej Allihopa 🙂 Snart kan vi summera detta året med alla framgångar vi har haft på #Travspiken och ni som har följt oss har tagit del av 10 vinster på #V75 och otaliga Spikar som vi har krossat in 🙂 Varför inte nämna #V86:an  som satt för bara några veckor sedan 🙂 Nu har vi tagit oss runt sista kurvan och är på väg in på upploppet ” VEM VINNER ”

Jackpot på #Mantorp och vi kommer till en stad som är full av Traventusiaster… #Mantorptravbana är Sveriges tredje största hästägarförening samt är Sveriges fjärde bana sett till spelomsättning, ban- och regionspel WOW!

Banfakta Mantorp
Mantorps #travbana mäter, precis som de flesta banor i Sverige, 1.000 meter i omkrets. Banbredden upp går till 23,5 meter, vid bägge startplatserna. Upploppet är 177 meter långt, vilket är något under genomsnittet i Sverige. Som kan jämföras med Solvallas upplopp som är 194 meter långt.

PS: Glöm ej att boka bord : Tel: 0142-825 00 info@mantorp.travsport.se

Det går givetvis även bra att kontakta vår hovmästare då restaurangen öppnar på tävlingsdagen.
Vi försöker alltid att hjälpa Dig hitta ett bra bord (reservation vid våra V75-dagar)

 

DS: Vi höres imorgon så tar vi tag i spelanalysen 🙂 Nu ska det sista klapparna slås in och när det blir sådär tyst i stugan det är då Travarkivet sätts på …

 

Ha en kanon mysig kväll och välmött imorgon Lördag

 

Mvh

Kricken