2019, Lördag 12:e Januari ” JÄGERSO ”

GOD FORTSÄTTNIING ALLIHOPA UTE I STUGORNA !!!

Nya året har vi skålat in och 2019 känns som att det kommer bli ett riktigt bra ÅR !! Tack för alla värmande hälsningar till redaktionen när spikarna och systemen har ramlat in under året !  V.75 gick riktigt bra under 2018 samt många fina spikar satt som ett smäck. Lite över 1,5 miljoner satte vi på spelet WOW ! Naturligtvis fick vi med en hel del kråkor i kupongerna oxå  naturligtvis 🙁 men dom glömmer vi                                   ha ha ha !

Känns bekvämligt att komma tillbaka efter allt Jul och Nyårs firande och så snabbt som möjligt komma in V75 lunken!  Denna omgång är det Sveriges sydligaste bana Jägersro som står för värdskapet. Det geografiska läget lockar aktiva inom travsporten från sydligare delar av Europa. Tex Jeroen Engwerda och Rick Ebbinge är ett framgångsrikt Denna gång har de med sig Tuxedo  och Unar Bi som kommer bli hårt spelade…. Men Tuxedo Bi är ju en klass för sig men  frågan är hur bra distansen passar. Tänkvärt: Johan U har spikat sig själv med CALLIPYGIAN ?! Joakim Lövgren sitter upp på en rad hästar  i dagens omgång… Hur många segrar blir det !

Avd 1 ) 2140M VOLTSTART TRAV , Vi tror #DolanSpring blir en klar tipsetta efter strykningen på Cobbys Olifant. Skillnaden mellan spår ett och två i volten tror vi faktiskt kan ha avgjort hela den inledande avdelningen. Det ska mycket till om  #stefansöderkvist bommar ledningen !

Vi tar med hästarna 2,4,5,9,11,12

Avd 2 ) 3140M VOLTSTART TRAV  #MinnestadsEcuador såg otroligt fin ut senast och får ekipaget rätt ryggar kommer man bli farlig och är Mantorps hopp i omgången. Tränaren Jesper är en duktig kille som har  snurr på grejerna se upp för skrällen #RACINGRIBB

Vi tar med hästarna 5,7,8,10,12,13,14

Avd 3 ) 1640M AUTOSTART TRAV och #DanteBoko är det stora hemmahoppet. Kolgjini med deras hästar har svårt att vinna annat än på hemmaplan. ” Tänkvärt ” Vi kommer gardera upp familjen i loppen där det kommer skrälla nånstans 🙂 Strecket är givet… #Takethem med Steen Juul har inte visat toppform men varit med i en elitloppsfinal. Vi tar med #SPEEDYFOXYVICANE som egentligen inte ska ha någon chans i detta fina gäng men vi har satt tre spikar med ekipaget och kan inte motstå frestelsen …

Vi tar med hästarna 3,4,5,7,11

Avd 4 ) 2140M AUTOSTART TRAV här har vi ett Stolopp med spårtrappa. Många hästar om budet och vi måste ta ställning… Nr 2 #Veild behöver hårt tempo och är startsnabb och kan ta ledningen som hon gjort ett par gånger och då blir hon svår att runda! Rick Ebbinge kommer reser inte så här långt om han inte är här för att vinna ! 4 vinster på raken men orkar ekipaget att runda …#VikensFingerprint tycker vi en är fin häst och borde kunna utmana från bra lägen. Kommer till start med 16 starter och 5 vinster ,31% i vinstprocent !

Vi tar med hästarna 1,2,3,5,7,9,12,13,14,15

Avd 5 ) 1640M AUTOSTART TRAV #ARAPAHOGHOSTDANCE med familjen Kolgjini … Endast 5 procent och mycket spelvärd… ledning??!! har skrällt förut och verkar bli bortglömd på nytt. Johan U kommer till start med #Callipygian som har en passande uppgift framför sig den här gången.  Distansen känns som ett klart plus och enligt Johan U him self !    ”Spets och slut hämta ut ”

Vi tar med hästarna 2,3,7

Avd 6 ) 2140M AUTOSTART TRAV. #mastercrow  närmar sig formen med stormsteg och besitter hög kapacitet. Olle Rolls fortsätter att imponera! Underlaget gynnar honom och att underlaget är tungt kommer hjälpa Olle till en ännu större seger ! KÄMPA !

Vi tar med hästarna OLLE ROLLS , 5

Avd 7 ) 2140M AUTOSTART TRAV Riktigt bra lopp vi har framför oss 🙂 Svårspelat där många hästar har väldiga upp och ner prestationer !! Vi hoppas att #HarranBoko  körs offensivt och då är  läget intressant! Vem tar upp kampen utvändigt ledaren  #Aquamarin har vunnit de två senaste på Jägersro från ryggledaren går han det igen….

Vi tar med hästarna 2,4,5,8

Nu hoppas vi på en riktigt bra start detta året och att första sjuan sitter ikväll 🙂 Maila in om ni vill vara med i andelsracet till redaktionen@travspiken.se

 

Mvh

Kricken