Molnigt och 13 grader varmt när Åbytravbana står som värd för V.86 Express 26:e Augusti

Molnigt och 13 grader varmt när Åbytravbana står som värd för V.86 Express 26:e Augusti

Start: 20:30

 

Ja då står vi och kikar in i kvällens V.86 omgång med dramatik 🙂 jag tycker #Steenjuul kommer med två spännande hästar till Åbytravbana !  #TasteOfDiamond  och #ChablisD.K. som tävlar barfota runt om vilket är ett plus 🙂 #Båth har med en näst gångare i #Bolt Kronos i avd 4. Hästen fick aldrig chansen senast utan sprang i mål med allt sparat! Se upp för #MikkoAho som gör spännande ändringar på #Högstenastalldräng. Ikväll rycker dom skorna och ska tävla barfota runt om för första gången med  hybridvagn och det är nog 1640 m som passar hästen bäst ! SPIK ?

 

Avd 1 ) 1640M AUTOSTART TRAV

detta lopp kommer handla om tre ekipage något Annat vore märkligt ! Jag tror att #UltraBright tar ledningen och då kan det givetvis bära hela vägen. Hon är given att strecka på detta scenario och utvändigt kommer #WILDLOVE och #SOUTHWIND QUEEN ?!

Vi tar med hästarna :  4,5,7

Avd 2 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Omgångens favorit hittar vi i detta loppet…#MISTERHERCULES lever upp till sitt namn och ser hel läcker ut ! Fortsätter att övertyga och ännu obesegrad WOW ! Men alldeles för mycket spelad … står nu i 80% av strecken och istället hittar vi vinnaren i #SELECTEDNEWS. Är minst lika bra och har besegrat bättre ekipage och är seger van.

Vi tar med hästarna : #SELECTEDNEWS

Avd 3 ) 1640M AUTOSTART TRAV

#M.T.NordicSpirit är en nyttig häst som kämpar på bra och tar en god placerings chans igen med rår inte på #SPEEDYTILLY och #HÖGSTENASTALLDRÄNG som kommer ta spets i loppet och är ju hästen att slå… Det behövs ett streck till på #ECLIPSEAM som är en kladdig sort och såg smäll fin ut vid spetsvinst näst senast och höll bra som V75 tvåa senast.

Vi tar med hästarna : 1,4,5,11

Avd 4 ) 1640M AUTOSTART TRAV

Inget märkvärdigt lopp och måna om budet ! Som förstahäst landar  jag i  ”BoltKronos  som kanske blir svårslagen när dom når spets men man ska inte ta för givet att han blir släppt till spets över den korta distansen ! #Torrentd’Inverne som ser ut att ha fint kunnande Har gjort två lopp efter lång vila. Bör komma allt mer och fäller många med klaff men Läget är inte det bästa ! Se upp för nästa gångaren #Harvard Student.

Vi tar med hästarna : 4,5,6,10

Avd 5 ) 1640M AUTOSTART TRAV

”SPIKEN” håller ett öga på #PeterUntersteiner som kommer till start med #HONEYMEARAS som är en Lovande travare. Riktigt fin vid en enkel spetsvinst senast till oddset 1.87 … kommer nog bli liknande odds igen ! Jag garderar up med #FLORIST som har en riktigt vass speed. Ursäktad av strulig resa senast och  måste ses med vinstchans då hästen går ner i klass och ska hämta hem vinst pengar till stallet ! Bordern #untersteiner måste ni ha med oxå på kupongen om inte #peter lyckas så hjälps dom ju åt !

Vi tar med hästarna : 4,6,7

Avd 6 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Även här ganska gråhårigt lopp. #AirSpace Blev hetsig näst senast, men höll bra. Sitter Hårt inne på pengarna, men får inte glömmas. Har nu framspår bricka 2  och jag litar på att kusken håller ställningarna under loppet !

Vi tar med hästarna : 1,2,4,5,6,7,10

Avd 7 ) 3140M AUTOSTART TRAV

Ganska öppet lopp igen men det står mellan några ekipage så är vi med ! Hyfsat svårlöst lopp över 3140 m där det är svårare att klura ut scenariot i glaskulan…   Men förstahästen ser jag ändå att #ZioTomJet utnämns till ! Kan smygas med i draget och är ruskigt spurtstark och vi glömmer senast då Galoppen kom med sparat in i sista sväng!

Vi tar med hästarna : 1,2,3,6,8,9,10

Avd 8 ) 1640M AUTOSTART TRAV

Lime Abbeys lopp och två ekipage sticker ut som är bättre än fältet ! #HILL’SANGEL och #CHABLISRIBB ! Jag väljer #legenden #goop och avslutar med en spik för kvällens drabbningar !

Vi tar med hästarna : #HILL’SANGEL

__________________________________________________________________

Snart dags för höst grytorna men dessförinnan glöm inte att njuta de sista dagarna 🙂 Vi kör andelsspel och 200 kr andelen ikväll…

 

Lycka till ikväll , Nu KÖR VI !

 

Mvh

”KRICKEN”