Ny omgång V.86 och Solvalla tillsammans med Bergsåker står som värdar, 3:e April -19

Ny omgång V.86 och Solvalla tillsammans med Bergsåker står som värdar, 3:e April -19 Full fart ikväll och vädret verkar inte allt för dåligt utan det blir snarare en behaglig kväll ? Kul med lite spel igen ? Hyfsad bra omgång med lite nya ekipage som skall rastas inför sommaren. Se om #jormakontio får till det ikväll.  Nu hoppas vi på Jackpot dessutom 🙂 !

Bergsåker fakta

Fakta

  • Upplopp: 200 meter
  • Längd: 1 000 meter
  • Bredd 1 640 meter: 21,0 meter
  • Bredd 2 140 meter: 21,5 meter

 

Solvalla fakta

  • Upplopp: 196 meter
  • Längd: 1 000 meter
  • Bredd 1 640 meter: 21,7 meter
  • Bredd 2 140 meter: 20,7 meter

Nu så dags för tankar och ideér 🙂

 

Avd 1 ) 1640M AUTOSTART ( Bergsåker )

Full fart och ett springlopp startar denna kvälls jackpot omgång. #DeepPockets känns stekhet och efter årsdebuten att döma så har han alla möjligheter att få en kanonsäsong i även i år och om någon ska kallas ”SPIKEN” så är det hästen himself med sina oändliga ettor i segerraden ! Se upp för ubåten som tänker ta ledningen i denna omgång istället för att göra en störtdykning 😉 #U.BOAT vann senast i Östersund mot betydligt enklare motstånd 😉

Vi tar med hästarna: 2,5,7,11

Avd 2 ) 1640M AUTOSTART ( Solvalla )

#ThrustControl har tränat bra och känns kanonfin. Ekipaget kommer med hyfsade prestationer från USA och ska bli kul att se hur det Svenska motståndet kommer te sig tycker vi 🙂 8% av strecken… #melanders andra häst.i fältet är Storfavoriten #Brothers.Arms som vi känner att hästen tar positiva framsteg från start till start ! Senast på just #solvalla  prickade  ”Spiken” in ekipaget till ca 3 gånger pengarna 🙂 Kanske att läget är lite sämre men öppet huvudlag och skor som senast blir hästen farlig !

Vi tar med hästarna: 2,3,4,5,6,7,8

Avd 3 ) 2140M AUTOSTART ( Bergsåker )

Åter till Bergsåker och 2140m… 12 hästar gör upp 30.000 så det blir ingen WOW känsla för vinnaren 😉 Oturligt senast för #ImagineBoko som galopperade utvändigt om ledaren i sista sväng i lördags. Tydligen blev det utrustningsfel på ett par Boots som störde och därav galoppen. Idag ställer dom upp med ett kallblodsproffs så det blir andra bullar i ugnen denna gången! Vinst vittring på ikväll !  Se upp för #WHYNOTME som oturligt har galopperat men lär nu stå på benen och det kan bli en enkel seger för 5% oddsaren ! Se mera hos ”SPIKEN ”

Vi tar med hästarna: 1,5,7,10,12

Avd 4 ) 2640M AUTOSTART ( Solvalla )

Lagom till att varmrätten kommer in så har vi ett fint lopp att begrunda! #IscoBoko som kommer till start efter tre raka vinster men första gången på medeldistans! Hästen gör förvisso debut men efter loppararkiven att döma så tror vi inte det är någon nackel med distansen då han ser ut vara av rätt virke! Hästen har vunnit ifrån dödens lekandes lätt och man får sällan intrycket att hästen tagit ut sig! #Woolies gör även han debut över distansen men var bra i segern senast på just Solvalla då med #örjankihlström och nu med #kennethhaugstedt istället men ska räknas tidigt !

Vi tar med hästarna: 1,2,5,7,9

Avd 5 ) 2140M AUTOSTART ( Bergsåker )

Hmm 14 hästar till start med 20 m respektive 40 m tillägg. #lindakavat från spår 15 struken…  #B.W Mimmi kan vara värsta konkurrenten emot favoriten. Kommer man förbi favoriten ifrån start testar man säkert att köra i ledningen för insatsen senast var riktigt bra. Debut senast på #bollnästravet och kammade hem vinsten dock bättre motstånd ikväll. Se uuuuppp för #VESLE MAIA

Vi tar med hästarna: 1,2,5,6,7,12,13,14

Avd 6 ) 2140M AUTOSTART ( Solvalla )

Här höjer vi lite extra på ögonbrynen för #ThelmaDeGlatigne som avslutade riktigt fint senast på Solvalla. Nu med Tillägg 20 m vid vunna 300.001 kr så lite andra förutsättningar ikväll. Kvällens bank eller ?! #ElFitzgerlad med #jormakontio i sulkyn sitter med bästa chansen för kvällen här 🙂 senast satt ekipaget utvändigt utan rygg utvändigt ledaren 400 m kvar och sista 300 m höll dom bra fart in i mål som trea ! Bästa spik möjligheten ??!!!

Vi tar med hästarna: 1,3,4,6,7,8,10

Avd 7 ) 2140M AUTOSTART ( Bergsåker )

#GlobalUnlimitedvar lite seg senast men höll ändå farten godkänt till slut. Vi väntar på att det ska lossna och det bör det göra snart annars kan det lätt bli en kalldusch. Avslutade förra året med två raka vinster och det har inte börjat bra. Skor runt om och frågan är om han räcker mot #ORLANDOTRISS …

Vi tar med hästarna: #ORLANDOTRISS

Avd 8 ) 2140M AUTOSTART ( Solvalla )

#Solvalla avslutar denna härliga V.86 omgång ! #MuscleHustle  var jättefin i årsdebuten i Kalmar där ekipaget från spår 1 vann beslutsamt. Riktigt fin debut och vi känner att han gjort riktigt stora kliv i formen. Han kommer att gå med skor fram och barfota bak som senast så balansmässigt blir det inte optimalt ännu. Se mera hos ”SPIKEN” #Volstead kommer ut ur boxen för första gången efter vila och han är ändå svårbedömd här. Öppna chipspåsen och ta en ordentlig näve innan loppet för här kan det vankas en del spikar framöver om han leverera ikväll ! öppet huvudlag och eventuellt barfota fram WOW Byte i bregottfabriken när #SORBET kommer till start ikväll , nu med #CarlJohanJepson istället för kungen #örjankihsltröm ???

Vi tar med hästarna: #SORBET

 

Ha en kanon trav kväll och denna omgång kör vi 35 andelar… Gå in på Instagram  och kika hos oss på #travspiken för att tagga upp inför #elitloppet oxå 🙂 TAGGA TAGGA TAGGA 🙂

 

Mvh

Kricken