Ny spännande V.86 omgång på #Solvalla VS #Jägerso 21:a Oktober

Ny spännande V.86 omgång på #Solvalla VS #Jägerso 21:a Oktober

Tid: 20:30

Hello every ”SPIK FANTASTER”

Det är en stor dag för #Jägersrotravet och det är inte baserat denna gången på något rent sportsligt utan som för fösta gången på flera månader öppnar sin restaurang och släpper in ett begränsat antal besökare. Vi har ju även fått se och följa  via instagram #Solvalla som har haft öppet sin trevliga #Bistro sedan någon vecka tillbaka så vi börjar se en liten ljusning i den annars så svarta Covid tunneln!

Medans dom där uppe i Norr är på väg in i årets första snökaos så känns det rätt tryggt att vara boende i det Mellersta / södra delarna av vårat vackra Sverige …

 

 

Avd 1 ) 2140M VOLTSTART TRAV

Vi får se om #CHUMANI levererar från innersniffen eller om det blir för svårt ??? #ARMOURAS går ner några klasser form av prispengar och det behövs om det ska in några pengar på kontot, Given ett streck !

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 2 ) 2140M VOLTSTART TRAV

Voltstart och bricka 12 är struken,…  Vi garderar med 4 streck och går safe från denna avdelningen …

Vi tar med hästarna: 2,4,7,9

Avd 3 ) 1640M AUTOSTART TRAV

Eventuellt bästa chansen för stall #Kolgjini kommer detta loppet ! #M.T.ODAKOTA fick vi följa från Tredje invändigt i V.86 senast, Där  övertog hon 350 kvar men åkte dit den sista biten. Bra spår nu ikväll ! #Oliveria är det dags för snart !  Galopperade senast. Bra smygläge den här gången från bricka 9 och jag vet att ”SPIKEN” oxå är förtjust i förutsättningarna.

Vi tar med hästarna: 3,4,9,10,11

Avd 4 ) 1640M AUTOSTART TRAV

#DREAMGIRLHALL har inte fått sätta nosen först på ett tag men har hög kapacitet och hästen ska med bland strecken !

Vi tar med hästarna: 6,7,10,12

Avd 5 ) 3140M VOLTSTART TRAV

3 varv med voltstart men inte så många ekipage så det behöver inte bli stökigt denna gången ! Öppet lopp det kostar inte så mycket att få med alla i detta loppet …

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 6 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Treåringslopp som är väldigt öppet ! #Huntam , glöm senaste prestationen.  Nurmos stallform är ju verkligen på topp så vi smiskar på lite även i detta loppet. Den troliga ledaren och nu med #kihlström i vagnen igen!

Vi tar med hästarna: 2,3,4,5,6,9,10

Avd 7 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Ett ekipage, Ett mål, Ett segerbud vi pratar om Kärlek nu mina Travspiksälskare ! #wildlove

Vi tar med hästarna: #wildlove

Avd 8 ) 2640M AUTOSTART TRAV

Triton Sunds lopp och själv tycker det roligaste loppet kvar att kika på ! Vi har inte råd med något annat än att söka här! Våran älskade #ontrackpiraten kommer till start nu lagom när det vankas vinter…  Hästen som talar sitt tydliga språk och som vill vara själv över mållinjen och på pappret är ju #Alone med #kihlöströms bästa chans… Stark och rejäl sort, höll undan med säker marginal senast och får bli sista strecket för kvällen !

Vi tar med hästarna: #Alone

______________________________________________________________________________________

Härligt med vinter känsla så man får njuta av Grytor , Rödpang och vinnarkänslor !

 

Ha en trevlig kväll därute och ta hand om varandra !

 

Mvh

KRICK