#Solvalla och #Bergsåker delar på V.86 Expressen denna veckan 4:e December

#Solvalla och #Bergsåker

V.86 Expressen  4:e December

Tid: 20:30

Ååååå man känner glöggen i luften dessa Juletider 🙂 Hej tomtar gubbar slår i Glaaaaaasen …… Ingen direkt omgång man kommer komma ihåg men alla omgångar kan ju inte innehålla världshästar 🙂 Ett tänkbart bart streck utanför boxen kan vara #ArtKjarvald som har bätttre form än det ser ut på pappret och det känns som ett tidigt bud med passande förutsättningar.

Jackpot igen på V86 med hela 26 miljoner i potten för åtta rätt !!!

Onsdagen blir häftig med en rejäl påse pengar att spela om. ATG beräknar att det kommer att ligga minst 26 miljoner enbart i potten för åtta rätt. LET´s GO !

  • Uppdaterat kl 11:00 Onsdag … Återkommer …

 

 

Avd 1) 1640M AUTOSTART TRAV

Högsta klassen för Kallblod öppnar dagens omgång! Se upp för #TEKNOELD som har två lopp i kroppen efter vila.

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 2) 2140M AUTOSTART TRAV

Örjan kör #HAWKCLIFF igen efter vilan hästen har haft och hästen har Riktigt fin kapacitet. Åter efter lång vila senast, rapp avslutning då. Hett bud.

Vi tar med hästarna: 1,2,3,4,5,6,8,10,11

Avd 3) 2140M AUTOSTART TRAV

Här hittar vi #VICIVOLANTES som är allt bättre och visade bra kunnande i tufft sällskap senast. Öppnar snabbt och tidigt och om den inte hittar till ledningen så blir det innerspår bakom ledaren och det är bland det bästa banorna man kan hamna på, just innerspår bakom ledaren… #emilialeo är ju glödhet dessutom WOW !  Ledaren i loppet kan heta #AXELRUDA med #djuse som kusk! Båda segerloppen har kommit just från ledningen och öppnade riktigt vasst senast från spår 5.  Återigen nu med vinnarkusken bakom sig!

Vi tar med hästarna: 1,3,5,7,8

Avd 4) 1640M AUTOSTART TRAV

Svårt Stolopp och här får vi fylla på med bläck! Till start här hittar vi #MINOUBÅVEN som var klart stark senast och fullföljde bra och nu är det inte långt kvar innan vinsten kommer ! #jorma är på uppåtgående och här kör han #BETHEONE som inledde på bästa sätt i år med två raka vinster. #BETHEONE  såg riktigt vass ut vid segern senast. Glöm ej bort #goop i detta loppet !

Vi tar med hästarna: 2,3,4,5,10,12

Avd 5) 2640M AUTOSTART TRAV

Omgångens KANON ! #VAN GOGH Z.S. Topphäst för klassen och han har imponerat vid segerloppen. Tål jobb och svårslagen. #CaptainKnas får kusken #SofiaFrilén igen. Ekipaget är obesegrade när Captain Knas gått felfritt (2/2) då. Senaste starten blev det galopp men formen finns nog fortfarande där. Minus med skor runt om men hästen fick ett bra smygläge. Ett bra ekipage som har en tuff uppgift ikväll !

Vi tar med hästarna: VAN GOGH Z.S.

Avd 6) 2140M AUTOSTART TRAV

Lärlings- och Ungdomslopp = Svårlöst ! Men #WRECKLESM.M. bör vinna ! Öppnar raskt och verkar trivas fint i ledningen. Ej tom i mål som trea näst senast. Hårt emot #ROCKYTILLY som är en rejäl travare som vann enkelt senast. Spetsvann i V75 för tre starter sedan. SPIKFÖRSLAG !

Vi tar med hästarna: 3,5,7,8

Avd 7) 2140M AUTOSTART TRAV

#emilialeo´s andra chans ikväll hittar vi i #COBOURGHANOVER. Fick sparat i rygg på ledaren senast. Kommer till start med lopp i kroppen och bör vara Vassare i form nu och öppnar likt en kanon och blir tänkbar Spetsvinnare. #VINCENTHORSE kan vara med om täten vid start och har fina V.75 meriter på slutet. Är som sagt startsnabb och trivs med tätkänning. SKA MED ! Skräll kusken #susanne kommer åter till start med #JEPPASPICASSO som drog hårt i ledningen näst senast men stumnade till lite. Ekipaget skrällvann i oktober och kommer bli en rysare igen denna afton.

Vi tar med hästarna: 1,4,6,9,11

Avd 8) 2140M AUTOSTART TRAV

12 hästar i Avd 8 och sista loppet går på SOLVALLA ! #GOTTODASH är ju sjukt startsnabb och står helt rätt till i loppet från spår 3! Kusk förändringen är från #ulfohlsson till #jeppson och det kan vara heaven and hell !

Vi tar med hästarna: #GOTTODASH

 

Vi siktar på 50 andelar och nu är det mycket pengar i potten ! Återkommer senare med raden … Här gäller det att ha öppet sinne inför varje lopp! Ska kika mera i lopparkiven och invänta lite mera rapporter från stallen ! Väl mött igen !

 

Mvh

Kricken