Solvalla VS Åby, denna V.86 omgång :) 27:e Mars

Vår i luften och spikarna står som spön i backen 🙂 Ganska öppen omgång och lite sämre klasser som kommer till start men lite ljusglimtar hittar vi ju naturligtvis 🙂

 

Avd 1 ) 2640M AUTOSTART   ( ÅBY )

#Åbytravbana öppnar första omgången 🙂 Där hittar vi #ArvidS.H med #CarlJohanJepson som har fullkomligt radat upp segrar och gör nu årsdebut 2019. Nu har dom bakspår som är ett minus men dom tål att göra en hel del jobb på egen hand tror vi så det ska bli kul att se om dom blir att räkna med framöver ! #EPPURSIMUOVE kanske kan spetsa från spår 2t och då får man en utmärk resa 6% WOW Kolla lopparkivet måste med på kupongen ! #PeterUntersteiner som har starthäst på både på Åby och Solvalla ikväll vilken lyx 🙂 Han ger tummen upp för M.T.Nordic Spirit som har blivit kastrerad och fått en träningsperiod. Ekipaget med #StefanSöderkvist kommer väl förberedda och det blir barfota fram!

Vi tar med hästarna: 1,2,3,4,5,9,10

 

Avd 2 ) 2140M AUTOSTART   ( Solvalla )

Lagom till att man får in varmrätten i restaurangen lär loppet gå av stapeln 😉 Kanske en lilling till oxå 🙂 #GAMBITBRODDE såg läcker ut senast och vann lekandes lätt. ” SPIKEN ”fick lite pengar senast och lär vara på huset även ikväll 🙂 Ekipaget fick ett optimalt lopp men jag gillade intrycket och hästen är bra. Behöver tempo och en del tur ifall om det ska räcka hela vägen den här gången. Kanske lite ojämnt men vi hoppas hästen börjar komma igång ordentligt nu. Hårt emot #KIDYOUNOT som går som ett ånglok 🙂 Sällan ekipaget skämtar om att vinna, bara dom står på benen ! Varningens finger för 6% antaren #VALLE E.W. med #adielson i sulkyn 🙂 Även här, står dom på benen så är 60.000 kr i vinstpengar inte långt bort !

Vi tar med hästarna: 1,2,4,5,7,8,9,11

 

Avd 3 ) 2140M AUTOSTART   ( Åby )

Först ut här kan bli #SladeH.H som står rätt till i loppet för det ! Kring sig har han en del snabba ekipage runt sig men bör vara kvickast första biten. Strålande insats senast från #SladeH.H som vann senaste på Åby just ifrån ryggledaren WOW ! Se upp för #TENGILFACE som vann senast på #Åbytravbana då med#koljini och nu sitter Simon upp… Bemästrar han hästen ikväll ??!

Vi tar med hästarna: 4,5,6,10,12

 

Avd 4 ) 2140M AUTOSTART   ( Solvalla )

Världsvana #JOYEUXANNIVERSAIRE kliver in på #solvalla efter 5 starter alla på Solvalla ! Vann senast med Jorma i rodret till 3,6 gånger pengarna står bra till ikväll oxå 🙂 60 % av strecken och förlorar ekipaget kan det bli mycket pengar ikväll 🙂 #DIGITALTRACK galopperade senast och nu får ekipaget visa att dom ska vidare i utvecklingen och stå på benen och vinna ikväll !

Vi tar med hästarna: 3,4,8,9,10,11,12

 

Avd 5 ) 1640M AUTOSTART   ( Åby )

Öppet lopp och många ekipaget om budet ! Kanske att det är dags snart för  #JOYRIDECANE som satt fast Rygg ledaren och in på upploppet satt dom fast med krafter kvar hmmm 3% antare ! Dagens häst att kika närmare på är ju #QUEENOFSAND som från 3 spår kom fram 1:a utvändigt efter  225 m gick utvändigt ledaren och efter 500 m fick  han ledningen och såg suverän ut och glänste på upploppet 🙂

Vi tar med hästarna: 1,2,5,9

 

Avd 6 ) 2140M AUTOSTART   ( Solvalla )

Dagens favvo häst är ju #HUGOR.C. med #JohanCarlfjord som kommer från Mantorps som är deras hemma bana till just #Solvalla för att visa vart skåpet ska stå 🙂  4:a Starter i år och två vinster ! SPIK ! Glöm ej bort #ZARAHZOLIDE

Vi tar med hästarna: 3,5,7,8,10

 

Avd 7 ) 2140M AUTOSTART   ( Åby )

Denna häst behöver ingen barnpassning ! #NannyMcphee såg vi göra debut med #Joakimlövgrens senast på #Jägersro och Ekipaget såg Ruggigt fina ut och briljerade  hem loppet. Inget snack om saken dom kör sig till spets och sedan når ingen fram helt enkelt ! ” SPETS OCH SLUT , HÄMTA UT ”

Vi tar med hästarna: NANNY MCPHEE

 

Avd 8 ) 2140M AUTOSTART   ( Solvalla )

Vi avslutar i huvudstaden ! 08 området ! #johanuntersteiners bästa drag ikväll! Tror han inte missar chansen då detta kalaset ska betala sig i huvudstaden ! Pengarna ska in till stallet och det blir dramatiskt. Senast från spår 9 orkade hästen inte gå runt och frågan är om dom lyckas ikväll… Vann ju enkelt från spår 4 senast  och vi ger ekipaget en chans till från spår bakre delen spår 10 så får vi se hur det går ! Ekipaget att runda och slå blir ledande #ELDORADOB. som är kvick ut och det lär stå mellan dessa två i detta loppet !

Vi tar med hästarna: 3,4,8,10

 

Lilllördag och då ska väl charkbrickan fram va 🙂 !? Glöm inte att kyla champagnen när ” SPIKENS” förslag ramlar in som bonus i spikförslagen ikväll 🙂 Läs vidare hos honom 😉

 

Lycka till ikväll och vi kör 45 andelar till omgången !

 

Mvh

Kricken