#Solvalla VS #Bergsåker V. 86 Onsdag 18:e November :)

#Solvalla VS #Bergsåker V. 86 Onsdag 18:e November 🙂

Tid: 20 : 30

Rolig helg uppe i #rommetravet som bjöd på den ena favoriten efter den andre på Lördagens V 75 ! Vi satte 7:an och går in i denna veckan med självförtroende 🙂 Ganska märkligt att #GandalfJaam som på upploppet var tydligt utanför bangränsen under hela upploppet ?!  men som fick behålla segern inte oss emot spm fick in vinnaren men en ganska luddig regel.,..  I Frankrike behandlar man dessa situationer på ett tydligare sett att överträder man bangränsen så medför det omedelbar diskvalifikation !

Men men efter snackisen i helgen tror jag vi får se en ändring av regeln …. ?!

Hyfsad svår omgång denna Onsdag. Här varvas amatörlopp, ungdomslopp och lärlingslopp med kallblodslopp med öppna lopp där många ekipage lurar i vassen om prispengarna ! Bästa spikchansen hittar vi nog i #FROMTHEMINE i avd 7

Veckans utropstecken ❗️ kommer Legenden , Dalarnas ikon hålla ihop och lyckas inom Monte’ hög intressant och få se våran älskade Pirat göra upp med sig om han fortfarande vill vinna✅ Eller blir detta slutet på en sagolik historia ????

 

 

Avd 1 ) 2140M AUTOSTART TRAV

3 års kullen drar igång och få hästar med i loppet! Vi ser en över kvalificerad häst i  #BLACKANDQUICK som kommer kriga om ledningen till sammans  med #MRMAHCAN. Bägge är riktigt snabba från start och det bör räcka med dessa två annars ta rubbet tycker jag !

Vi tar med hästarna: 1,5,7

Avd 2 ) 2640M AUTOSTART TRAV

En av mina hästar man håller lite extra om är ju #VIKINGSPREACHER som ”SPIKEN” har hjälpt oss att hitta i vinnarspel genom hästens karriär. Hästen är riktigt bra i grunden och kommer till start efter vila. Kan öppna bra och räds inte att göra grovjobbet! Varning för #BUSYDOIN’ NOTHING som inte Sticker så ofta nosen först men är i fin form satt  fast med sparat 29/9. Gör aldrig ett dåligt lopp och 2% WOW !

Vi tar med hästarna: 3,5,7,9

Avd 3 ) 2140M AUTOSTART MONTÉ

När det kommer till Monté är inte min starka sida … Det är lite som att spela Hazard games den minst med chans vinner 😉 Skämt o sido men vi chansar inte här …glöm inte bort #ontrackpiraten som gör debut i Monte’

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 4 ) 1640M VOLTSTART TRAV

Stig H tar hand om träningen för #ARMSTRONGLOUIS som blir omgångens mest spelade. Är uppe i 60% och det är alltid ett dåligt tecken när en häst går upp i så pass högt favorit skap,,, men vi la lite krut i Monté loppet och vi måste få plats med fortsatta streck så kanske spik 😉

Vi tar med hästarna: #ARMSTRONGLOUIS

Avd 5 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Oaks femman ställer upp igen #ROMANCEAMOK som kommer till start med lite uppåt form …. En häst som fullständigt nedgraderar sig är #GROUPIEDOLL som från att ha tävlat med prispengar från 200´till 800´går ner för att tävla om 40´kr …. Antingen spik eller alla !

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 6 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Jag sparade min spik till detta loppet… Tråkigt spelat men #TANGENHAAP håller jag som storfavorit. Hästen har ju bakspår och många tror #ROLIELD tar spets och menar på att #TANGENHAAP inte klarar att gå utvändigt och avgöra …Hmmm det tror vi !

Vi tar med hästarna: #TANGENHAAP

Avd 7 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Vi hoppas vi är med och vi har lite streck kvar att göra av med … Helt rätt spår har ju #FROMTHEMINE som ser strålande ut och kommer till spets och vad ska hända sedan ?? Kan det bli tokkörning om spets ?? Hmmm

Vi tar med hästarna: 1,2,9

Avd 8 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Vi har allt i våra händer här och Storfavoriten #BEHINDBARS ska ju egentligen spela minigolf där ska man oxå ha 1 som i spik 🙂 Men favoritskapet har hästen haft länge nu och nån gång måste ekipage förlora och nu har dom dessutom bricka 8 … Vi garderar !

Vi tar med hästarna:  2,4,5,6,8

______________________________________________________________

Det var allt för idag … Håll hårt i hatten och nu hoppas vi att snön kommer snart va 😉

Fortsätt maila in frågor och svar till travtips@travspiken.se så gör travet mer innehållsrikt med kunskap tillsammans !

Mvh

KRICKEN