Spik ideér till V.86 Express ikväll 2:a Okt – 19

Hösten tar tag i benmärgen och snart får man hålla sig inomhus på travbanorna 🙂 Bra spelat av ”Kricken” i helgen som gick med heder ut ur V.75 Vm med 5 rätt och ligger bra till … Fortsätt hålla koll på han så kanske vi blir många i studion 😉 ha ha ! Själv spelade vi in lite cash på vinnare i helgen och idag hoppas vi på lite mer påfyllning.. Kommer spela utanför V.86 ikväll på plats på Svante Båth´s #zacapa. Citat Svante: Zacapa: (Lopp 1) Hade haft ett längre tävlingsuppehåll inför förra starten och med tanke på det gjorde han ett klart godkänt lopp. Jag både hoppas och tror att den genomköraren har gjort honom gott och att han är snäppet vassare nu. Motståndet är tufft men jag har ändå känsla av en pall plats…

Vädret: SOLVALLA ,- Regn och ca 8 grader

Vädret: BERGSÅKER ,- Uppehåll , molnigt och ca 6 grader

 

Lite tankar om kvällens omgång 🙂 Enligt ATG´s spel så visar det sig att många lopp redan är avgjorda enligt oddset men låte er inte luras,,, !

Uppdaterat kl 15:51 Onsdag… Återkommer närmare in på kvällen …

Avd 1 ) 2140M AUTOSTART TRAV. ( BERGSÅKER )

Här blir det att gå på cirkus igen 🙂 Senast på Bergsåker vann Uffe med #VÄSTERBOCIRKUS och jag chansar igen på att uppdraget blir spetsochslut för ekipaget till 4 gånger ! kan inte bestämma mig ! Jag tar med ”TWIST N’FACE till 11 gånger och den är mera spelvärd ”

1, Häst: #VÄSTERBOCIRKUS

Odds: 4 gånger Insats: 1000kr    =  4.000 kr

2, Häst: #TWIST N’FACE

Odds: 11 gånger Insats: 1000kr    =  11.000 kr

 

Avd 5 ) 1640M AUTOSTART TRAV. ( BERGSÅKER )

Favoriten är somsagt #FIGHTERMEARAS  men chansar på att #ZODIACKRONOS med kungen #MagnusADjuse bakom kan komma iväg snabbt och hamna rätt i loppet … Vi får ändå 6 gånger pengarna och det tackar vi för 🙂 !

Häst:  #ZODIACKRONOS

Odds: 6 gånger Insats: 1000kr    =  6.000 kr

 

Ja nu är det bara middagen kvar inna V.86 sätter fart 🙂 Öppna lopp som gör det extra kul att följa ” IN PÅ UPPLOPPET , THOMAS, HÄÄÄÄÄR KOMMER DOOOOM ”

 

Ha en fin kväll Travvänner. Glöm inte ”krickens” andelsspel ikväll ….

 

Mvh

SPIKEN