Spikarna inför Dagens V75 omgång ! SOLVALLA ) 9:e Februari

Vädret kommer bli minus 1 grad och kanske lite skurar kan komma ! Så det kommer bli en fin travfest idag!

Vi har fått in ett spik förslag som vi vill ta med och den kommer från Jocke i Sundsvall 🙂 Vi väljer att ta med hans förslag och satsar i vanlig ordning 1000 kr… CITAT : kaffe kaka fjärde raka lyder hans spikförslag ! Tack för idéen till spiken … Vinner hästen skickar vi hem en Spiken T-shirt med texten: Jag kan spika bäst i Sverige 2019 ! KUL 🙂 För övrigt vill vi dela med oss av vad vi tror kan bli bra pengar i avdelningarna x och x !

Glöm ej att sätta in potatisgratängen i ugnen kring 16:15 imorgon  med ett gott kött till och en gammal -88 till maten som spiken i kistan  !

Jockes Drag

Avd 4 ) 2640M VOLTSTART TRAV

Jocke tror på #BELLFAKS till hela 4 gånger pengarna,,, 50% chans att vinna mot #Järvsöodin och för det spelbara oddset håller vi med ! I lopparkivet ser vi att han krigar med hjärtat hela vägen ! BRA DRAG !

1000 kr * 4 gånger  =

Avd 1 ) 2140M VOLTSTART TRAV

Till ledning tror vi på #VALLEE.W. i loppet  och Adileson brukar ju ladda kanonerna,,,  Skräll kusken med #EXITANGOT kommer bli bortglömd i detta loppet 🙂 I lopparkivet ger vi #Untersteiner med #LIGHTNINGSKY som ser riktigt pigg ut ! 11 gånger pengarna och om det är något lopp Untersteiner ska vinna idag så är det i detta loppet !

1000 kr * 11 gånger =

Avd 6 ) 3140M VOLTSTART TRAV

Här tror vi att #MANOFTHEMATCH tar ledningen med Jorma i sulkyn och vann senast från spår  3,  700 m kvar utvändigt ledaren med 550 kvar, kopplade grepp 200 m kvar och seglade  lätt undan ! Då får #GLOBALUNLIMITED vandra utvändigt ledaren och det kommer bli en nagelbitare !

1000 kr * 7 gånger  =

Avd 7 ) 2140M VOLTSTART TRAV.  ( uppdaterad 18:35 )

Vill spela en spik till efter vinsten i avd 1 WOW… Vi kikar på #PERFECTDYNAMITE som blir favorit där Peter Ingves sitter upp 100kg lättare än föregående kusk, borde ge utdelning idag. Ekipage #PERFECTDYNAMITE  Borde ta ledningen i loppet och då får #MALKIN och #AJLEXES CUBANO  Runda allt … Hmm Men vi tar ställning till #PERFECTDYNAMITE Som borde ha en toppen chans ,,, Kricken tror mycket på #ADIAGOTROT i v.75:an och jag spelar emot ! Puh vem vinner !

1000 kr * 3,5 gånger =

Ha en kanon Lördag och vi kanske kommer tillbaka mitt i V.75 om vi nosar upp något bra tips för en ännu en spik !

 

 

Mvh

 

Spiken