Spikarna på ÅBY ! Välkomna !

Ja då har vi en kanon travdag framför oss med GULDDIVISION osv … Vi kikar närmare på lopp 5 och ekipaget #STAROLEONARDO som står i hela 6 gånger pengarna och sedan har våran älskling #SPEEDYFOXYVICANE som har hjälpt oss fram med lite cash till helgen 😉 Vi försöker alltid ligga runt 5-6 gånger pengarna på spikförslagen annars låter vi som alla andra som talar om hästar som står i 1-2 gånger pengarna som alla fattar !

” Riktigt tråkigt att #ONTRACKPIRATEN var struken idag annars en given spik 😉 🙁 ”

 

Avd 5 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Spännande lopp och ett verkligen öppet lopp om vem som vinner 250.000 kr  ?! Sådan här lopp brukar man kunna hitta bra odds i när alla är lite ovissa om utgången och här tar vi ställning för #STAROLEONARDO med skrällkungen Joakim Lövgren i rodret. Vi hoppas han kommer ner  i luckan direkt från start och då får #HARRANBOKO går runt om och #SEBASTIANJOURNEY blir inklämd till upploppet där vi hoppas att #STAROLEONARDO vinner på målfoto 😉 till 6 gånger pengarna !

Spik: #STAROLEONARDO 6 gånger * 1000 kr =

Avd 6 ) 2140M AUTOSTART TRAV ( Gulddivisionen Final )

Vi måste ju naturligtvis ta ställning i det dramatiska Gulddivisionen Finalen och där har vi vårat hjärta #SPEEDYFOXYVICANE Grrr ! Även här 6 gånger pengarna men blir nog nerspelad efter att alla med Harry Boy lämnat in ! ha ha Till dagen i ära har Björn Goop spikat sig själv med den fantastiska hästen #ZENITBRICK till 2 gånger pengarna,,, Är Potatisgratängen rätt kryddad idag så sitter spiken 🙂 Eller ?!

Spik: #SPEEDYFOXYVICANE 6 gånger * 1000 kr =

Jahopp det var allt för denna Travlördag 🙂 Ha en toppen helg och krama varandra där ute !

Mvh

Spiken