Spikarna ska ner i plankan även idag på Solänget 7:e September

SOLÄNGET
Lördag 7 september
Start: 16.20

HEJ ALLA TRAVSPIKS FANTASTER 🙂

Ja hur ska vi tänka nu då ? Riktigt kul att våran favorit #ontrackpiraten ställer upp idag … Som vi har längtat och kom ihåg, ju mera bortglömd han är ju bättre odds får vi och genom åren hr han varit väldigt bortglömd till fantastiska spik odds och det tackar vi ödmjukast för 🙂 Anders M vann dragningen av tävlingen vi påbörjade igår med sin Vinnare i Avd 1 tillsammans med oss! Stort grattis till dig som har vunnit Giveaways som kommer på posten 🙂 Kul med responsen där över 200 st bidrag kommit IN !

Avd 1) 1640M AUTOSTART TRAV

Ja nu har man kommit in från promenaden och potatisgratanängen ska sättas in … Under promenaden så ser det helt plötsligt ut att det hettar till på en gång i V.75 ( 1 ) idag. #GOLDNARVA värmer ju fint men kanske lite överspelad helt plötsligt när man hör tränaren bakom #TEMPELL.B.  ? Blir det tryck från start så kanske det öppnar upp för 7% #TEMPELL.B. som har synats och står rätt till om det blir full fart därframme… Svår löst lopp och många om budet där vi har #MAXIMUSM.M. som kommer senast från seger och då från samma spår som idag spår 2 ! #arrascondo som #svanthebåth tränar är ju ruggigt snabb ut,, ”SPETSOCHSLUT” men vi kikar på loppet och satsar på XXXX

Häst: #ARRASCANDO

Odds: 4,5 gånger Insats: 1000kr    =  4.500 kr

 

Avd 2) 2640M VOLTSTART TRAV

Här hittar vi en kanon häst #DIXIEBRICK som tränas av #NurmosTimo som har allt på plats inför denna starten. Fadern är #DonatoHanover så det är ingen tur utan skicklighet med hästen 🙂 Hyfsat odds 4 gånger så jag slår till !

Häst: #DIXIEBRICK

Odds: 4 gånger Insats: 1000kr    =  4.000 kr

Avd 5) 2140M AUTOSTART TRAV

Här måste ju #GRANDFATHERBILL vinna…  #clayton har inte vunnit sedan november förra året som är kandidaten emot … i lopparkiven ser han riktigt fin ut #GRANDFATHERBILL och har gått tuffa lopp så vi kör !

Häst: #GRANDFATHERBILL

Odds: 5 gånger Insats: 1000kr    =  5.000 kr

Avd 6) 2140M AUTOSTART TRAV

#ontrackpiraten ställer upp idag med #LeifWitasp istället för #skoglund… BRA ELLER DÅLIGT ? Hmm Men nu möter han ju giganten  #DREAMMOKO som det blir tufft och det lutar åt att ekipaget får gå utvändigt och just nu ligger vinnaroddset på 6 gånger.. Håll i hatten för det blir åka av 🙂 Lycka till nu Gubben !!

Häst: #ontrackpiraten

Odds: 6 gånger Insats: 1000kr    =  6.000 kr

 

Det spricker upp och solen tittar fram nu 🙂 Härligt att man hinner ta en promenad och få andas den friska höstluften innan man bänkar sig  framför TV´n och V75 … Glöm ej att greppa potatis gratängen i tid !

Mvh

”SPIKEN ”