”SPIKEN” Tycker till #Bergsåker December 14:e

”SPIKEN” Tycker till #Bergsåker December 14:e

Jag gör som ”Kricken” och överger kanal 4 ! NU kör jag 100% ATG.se istället på Lördagar 🙂 Men nu till Travet !

Våran älskade pirat ställer upp idag och det ser vi fram emot… Men jag förstår inte ! Hur bortglömd han än är blir oddset runt 5 gånger nuförtiden och så även idag igen ??? 6% strecka men oddset blir bara runt 5 gånger…. .

 

Avd 3) 2640M AUTOSTART TRAV

Behövs ingen närmare presentation och varför utan vi bara lägger spelet helt enkelt ! Lycka till #piraten och ha kul där ute nu

Häst: #Piraten

Odds: 5,5 gånger 1000 kr  = 5.500kr

___________________________________________________________________________________

Avd 4) 2140M VOLTSTART TRAV

Nu när jag sett banan och vädret under hela dagen så kommer det bli tufft för hästarna från bakspår ! I detta loppet hittar jag hästen #B.W.STURE som står helt rätt inne i loppet och precis på penga gränsen och det kommer bli tufft att runda honom ,,, nästan 5 gånger får vi och det slår jag till på !

Häst: #B.W.STURE

Odds: 5,5 gånger 1000 kr  = 5.500kr

_________________________________________________________________________________________________________________

Avd 5)  3140M AUTOSTART TRAV

Många sitter nog i stugorna och Tänker ” jag spikar nr 12 #INDRA’SSECRET  och det är i sig inget fel. Det är lång distans och kör man för vinst finns det alla dagar i veckan ett sätt att hitta fram till rätt position. Men jag tänker nu på en särskild häst nämligen #ORDERBYBOX. Han fick ett fint rygglopp vid segern näst senast och gillar långa lopp! Senast blev det galopp och en bökig historia man får lägga bakom sig… och ett skrällbud till 17 gånger hittar jag här ! Extra plus på #Rikard N Skoglund som tar hand om hästen igen… Häll upp lite extra glögg i glaset så det håller hela vägen in mot upploppet nu!

Häst: #ORDERBYBOX

Odds: 17 gånger 1000 kr  = 17.000kr

___________________________________________________________________________________________________________________

Avd 7)  1640M AUTOSTART TRAV   ( STL Silverdivisionen, Försök 7 i Meeting 8 ,-Final Solvalla 26 december )

Dagens Höjdpunkt har vi kommit till 🙂 En chans spik kör vi på här ,,, Det är bra hästar med och jag tror #EBONYBOKO Tar ledningen och får utvändigt sig #JEEPSTER och det kan bli åka av i tempo.  1640 m och Sprinterlopp och här tror jag den starkaste hästen är #GINNYWEASLEY som kommer få en del ryggar och kan  i detta loppet  nog att få dit nosen först ! Vi har spelat på hästen några gånger och det blir ju en hel del Julklapps pengar med denna vinsten i säcken 23 gånger pengarna som får avsluta vinnarspelen för denna V . 75 omgång 🙂 BOM BOM  ( SOM SAGT , JULEN KAN KOMMA TIDIGT  )

Häst: ##GINNY WEASLEY

Odds: 23 gånger 1000 kr = 23.000 kr

____________________________________________________________________________________

Glöm inte bort varandra nu i Julstressen… Ett extra stor tack för alla frågor och tipps på förändringar, Förbättringar och travtips och framföralllt alla nya travvänner som anmäler sig till Travspiken !

 

Ha en toppen helg

 

Mvh

”SPIKEN”