Spikideer Till #Åbytravet 13:e Februari 2021

Spikideer Till #Åbytravet 13:e Februari 2021

Tid: 16:20

Ja det börja dra ihop sig för SPIKIDEERNA 🙂

Fantastiskt roliga Spel i varje lopp och riktigt bra odds … Spela vinnare i varje lopp idag kommer bli en betynde summa pengar till slut som man vinner … Inga skygglappar idag utan se helheten !

 

Avd 1)

Jag vet inte men jag har fått feeling för #GITANED’INVERNE ! Vann enkelt när han gled undan till slut senast och vann. Speedig häst som har vunnit med #StefanPersson tidigare ! 20 gånger ja då kör vi ! många om budet och ekipaget kan välja lite om dom ser en öppning för ledningen eller ryggen! MUMMA !

Häst: #GITANED’INVERNE

Odds: 20 gånger 1000 kr = 20.000 kr

___________________________________________________________

Avd 2 ) 2640M AUTOSTART TRAV ( V75 Ungdomschampions )

#LUCKYTRUC är en häst som är kapabel men kanske lite ojämn. Galopp i första sväng senast, vass vid spurtseger gången före. Kommer ju få sitta utvändigt #BOLDHEUVELLAND men oddset avgör. I veckan har även hästen blivit en snackis,,,, Så vi testar då vad alla andra tycker denna gången 😉

Häst: #LUCKYTRUC

Odds: 7 gånger 1000 kr = 7.000 kr

______________________________________________________________

Avd 6 ) 2140M VOLTSTART TRAV

Vi ger Stall #Kolgjini en chans till nu med #UPPERFACE … Har haft ekipaget på känn ett tag och nu kommer ju det mosas till ledningen och allt kommer handla om att ha ett tryggt avstånd till #Floresbaldwin in mot upploppet… Och vi vet ju hur #Kolgjinis kör, en växel har dom och det är full ööööööös !

Häst: #UPPERFACE

Odds: 7,5 gånger 1000 kr = 7.500 kr

_____________________________________________________________

Avd 7 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Måste spela sista spelet för kvällen 🙂 Öppet lopp med favoriten #BROADWAYSUN som många säger bara ska vinna… Har ju förvisso haft uppvisning vid två raka från spets över lång distans på slutet. Öppnar raskt från start men denna gången är det ju tillknäppt från innerbrickorna och det kommer inte vara lätt att nå spets denna gången ! Men jag hörde att ”KRICKEN” spikade #OXIDIZER och när jag kikar lopparkiven är hästen en fin sort av hög kapacitet. Avgjorde lekande lätt senast i en riktigt snabb avslutning.

Häst: #OXIDIZER

Odds: 5 gånger 1000 kr = 5.000 kr

_____________________________________________________________

 

Håll till godo 🙂 Jag kan välja alla Vinnarspel idag, ha ha det är ett hav av roliga vinnarspel idag !

Lycka till och ta hand om varandra där ute !

 

Mvh
”SPIKEN”