Tankarna kring V.75 Bergsåker :) 8 grader varmt och SOL !

YES ÄNTLIGEN V.75 och Norrlandstravbanan öppnar Restaurangen, Spelkassorna, ölpubarna korvkiosken ja alla är där :)….. ..Vi får 8 grader i luften och när man tar den där efterlängtade korven i solen och nerverna faller på plats och man lutar ansiktet upp mot solen och lapar sol som bara vi svenskar kan göra på vårat sätt , ha ha ha ja då är helgen räddad 🙂 Tänkvärt ! Idag kommer Markus Pihlström till  start och tar med sig förra lördagens  skrällseger på V75 genom Miss Hejaracka ! Idag ställer han upp med #VanessaF.B i avd 2 som har toppform och det här känns som ett lämpligt lopp. Hästen har varit fin i två raka segrar och näst senast vann hon från dödens WOW !

 

  • Glöm ej bort tävlingen vi körde igång redan igår som handlade om att tippa vem som är först i mål mellan #ZENITBRICK och #ERIKSTING och det ska vara inlämnad dvs mailad in till redaktionen@travspiken.se  senast 13:00 idag ! 5 st lyckliga vinnare lottas ut och T-shirtar, Kepsar och bläckpennor lottas ut 🙂 WOW ! Travbanan som tar emot oss idag är #

 

  • Stööööörsta mööööjligaaa TYYYSTNAAAAD, här kommer upplägget inför V.75 àn idag 🙂

 

Avd 1 ) 2640M VOLTSTART       ( Åkerlunds – STL Klass I, Försök 3 i Meeting 2 )

Ekipage nummer 1 med #READYLANE verkar klart positiv och hästen är en riktig fighter ,,, Näst senast på SNÖBANA visade ekipaget sin kapacitet när dom krigade till sig segern ,,, Bägge vinsterna har kommit just på #BERGSÅKER Sätt pennan rätt och börja dagens V75:a med ekipage 1 ! Tyckte inte #VilleKarhulahti styrde bra senast 3140 m senast på Solvalla. Ekipaget hade gått om tid att placera sig i loppet men det blev fel och hästen #BUDETS LASSE såg inte så rolig ut senast när dom kom ut för första starten 2019! Vi ger dom en chans i detta loppet så får vi se vinnarinstinkten. Varning 7% aren #SPECIALMAJOR herregud vilken rocken roll utsida ekipaget gick i december förra året från 12 spåret ! WOW Vi har Jorma med #MANOFTHEMATCH som verkligen blandar och ger. Senast var ju hästen katastrof och ville ingenting och starten innan så flög ekipaget fram Hmmm . Skrällkungen Oskar Kylin Blom med #LAURASÅNNA åtar tronen bakom denna fart fyllda häst ! Ruggig ytterkurva 5-6 par utvändigt sprang hon förbi alla dock är det betydligt bättre motstånd idag , men men ! Ny kusk bakom #HARRINGTON är Adielson och det kommer nog inte räcka idag heller tyvärr och nu från spår 10 ???? #REALMASTERPIECE näst senast fick ekipaget se sig slaget av #MANOFTHEMATCH med det berodde på att dom körde om ledningen i 500 m och sedan var krafterna slut och undviker man detta idag så gör dom som på Solvalla senast bara spurtade ner allt och alla ! VILKET UPPLOPP FINSICH det blev !! WOW

Vi tar med hästarna : 1,2,6,7,8,9,10,11

 

Avd 2 ) 3140M VOLTSTART       ( Stayerlopp Ston )

#MOUNTAINCLEAVER bör ha goda möjligheter att  runda till samtliga i detta stolopp. Möter helt ok Motstånd idag och Örjan Kihlström sätter sig inte bakom vilken häst som helst ! #TINAGEL kommer till start med bra form och har nu en passande uppgift framför sig. Ekipaget har Springspår på 20 meter och kan innebära att dom tar ledning redan ur första sväng och då blir blir om favorit till seger ! Men detta tycker vi är ett öppet lopp och som gjort för skräll igen !

Vi tar med hästarna : ALLA

 

Avd 3 ) 2140M AUTOSTART      ( Gulddivisionen, Försök 3 i Meeting 2 )

I detta loppet utannonserade vi ju tävlingen där man ska maila in till redaktionen@travspiken.se vem av #ZENITBRICK  och ERIKSTING som kommer först i mål. De 5 vinnarna får T-shirten ” jag spikar bäst i Sverige -19″ och en elitlopps kepsen samt bläckpennor för att fortsätta hålla koll på spikarna 😉 !  Allt i Travspiken färger 😉

Vi tar med hästarna : 1,2,4,9

 

Avd 4 ) 2140M VOLTSTART

Alla pratar om #SmedsboFaksen som fortsätter att imponera. #SmedsboFaksen har lovat mycket, men inte alls lyckats infria de högt ställda förväntningarna! #MagnusADjuse har verkligen fått fart på Jan-Olov Perssons springare som nu kommer till start med två raka segrar. Har sett kanonfin ut så det är väl helt rätt att ta med ekipaget på talongen !

Vi tar med hästarna : 6,8,10

 

Avd 5 ) 1640M AUTOSTART     ( Klass II, Försök 3 i Meeting 2 )

Undrar om #MASTERHILL kan hitta ut för då kan det bli seger här i detta loppet 🙂 Jorma har bra vibbar på sistone så inte helt omöjligt ! ”BONEGO så står hårt emot vann just Jorma med senast och såg riktigt fin ut !  #OkashiCheri kan vara en tänkbar SPIK ! Fantastiskt bra senaste insatsen och nu när motståndet knappast håller rikstotoklass är förväntningarna högt ställda. Distansen är ett ytterligare ett plus WOW

Vi tar med hästarna : 1,3,4,6,8,10,11

 

Avd 6 ) 2140M VOLTSTART       ( Försök 3 i Meeting 2 ,- Final Solvalla 30 mars 2019)

#RUSCMOREFACE är struken och detta loppet blev solklar med denna strykning WOW #GLOBALTRUST är hyfsat ny i denna klassen, men visade i den senaste starten att han står sig bra även i silverdivisionen. Riktigt bra avslutning senast och vi ser det som svårt för övriga ekipage att ta upp kampen !

Vi tar med hästarna : 7

 

Avd  7 ) 2140M AUTOSTART      ( Försök 3 i Meeting 2 )

Sista loppet i denna omgången och vi har 2.3 strecka kvar att klösa in innan andelarna är slut ! #PERFECTDYNAMITE var väl det ekipage som var starka nog att bemästra det lösa, vattniga  innerspåret på Solvalla senast….  Fantstisk defilering och en grym insats! men spelad till hela 65% Hmm Jag anar ugglor i mossen här ! #ZORROSWING mötte ju i Januari  #PERFECTDYNAMITE från spår 11 + andra kanon hästar där det blev galopp på  #PERFECTDYNAMITE där #ZORROSWING svarade för en kanon spurt på upploppet och kom till slut trea. Nu har dom spår 2 och kommer således in på upploppet jämbördes ,,, Glöm ej att strecka #SEBASTIANJOURNEY WOW !

Vi tar med hästarna : 2,3,10

Maila in till oss på redaktionen@travspiken.se då vi breddar antalet andelar igen ,,, 40 st andelar ,,,  Detta var för idag ! Nu håller vi hårt i pennan och streckar rätt !

 

Mvh

Kricken