Travtips inför Lördagens V75 på #JÄGERSOTRAVET 22:e April ,2023

Tid: 16:20

Mot Lördageeeen

Full fart hos oss och vi går in i Elitlopps tankar och visioner. Förra året duggade 7:orna tätt under helgen och vi tar oss an varje helg med tillförsikt så våran formkurva ska vara i absolut topp form , Hoppas ni har hunnit boka biljetter i tid m.m 🙂 Jägersotravet öppnar upp för en spännande omgång och vi har fått förtroende att öppna upp ett spel till hos MINANDEL då en hel del ej hinner boka andelarna i tid 🙂 Vi döper det spelet till Travspiken.se – Redaktionen och där vi involverar alla samtidigt med olika ansvarsområden inför v75 omgångarna, Vad kan gå fel ??? Vi lägger länken nedan så hittar ni det enkelt:) Ska bli jäkligt kul att se #KENTUCKYRIVER på lördag som har tränat i lag med #ÖnasPrince i vinter och med tanke på hur #ÖnasPrince såg ut i årsdebuten där hästen flög fram efter sent fritt så är det ett givet streck och en Vår skål med något i glaset under loppet 🙂 Gå gärna in under sport på ATG och sök på elitloppet så får ni fram fasta odds på respektive vinnare till ELitloppet som kan vara en extra krydda på Söndagen när Finalen vankas !

( Rubriksättningen fylls på allt eftersom under veckan )

* Skriv gärna till oss med frågor eller funderingar till redaktionen@travspiken.se

Köp andel Lördag, Kricken: https://www.atg.se/torsvikstobak/spel/187216_V75_2023-04-22_7_5

Köp andel Lördag, Redaktionen: https://www.atg.se/torsvikstobak/spel/228587_V75_2023-04-22_7_5

 ”Spelexperten” KRICKEN”  lämnar sina spelidéer inför lördagens drabbning och glöm ej bort ”SPIKENS” Vinnarspel kl 13:00 varje Lördag och detta spel finner ni uppe till vänster under fliken ”SPIKEN”

JÄGERSO TRAVBANA

Jägersro är en av Sveriges största anläggningar för trav och galopphästar, travbanan är landets södra utpost när det kommer till travanläggningar. Travbanans har en unik egenskap som stricker ut och det är att ovalen är känd för sitt lösa underlag samt upploppet sägs luta i en nerförsbacke ?!

TravFakta Jägerso

 • Upplopp: 190 meter
 • Längd: 1 000 meter
 • Bredd 1 640 meter: 23,0 meter
 • Bredd 2 140 meter: 23,0 meter
 • Vinklad startbilsvinge: Ja
 • Open stretch: Nej

_______________________________________________________________________________________________________

 • Vädret: Strålande Soool och 16 grader varmt
 • Tänkvärt: Sitter ni i tankarna om en viss häst sitter i spets oavsett % så tveka inte att ta med hästen för Spets är riktigt bra på Jägerso nämligen !
 • Heta Potatisen: #Kentuckyriver, say no more
 • Intressant intervju: #Untersteiner lämnar klartecken på #WINDMILLJAM !
 • Spiken säger sitt:  Första veckan där jag har Veto rätt på Spiken som kommer vara med på den andra kupongen som är döpt till – Redaktionen. Den Spik jag får igenom till På Lördag där jag i vanlig ordning presenterar ett SPIK/Vinnarspel på Lördag kl 13:00 som måste dessutom vara kring 10% kommer alltså vara en av två spikar på kupongen.
 • Ingenjören säger sitt:  Spännande Lördag där vi som sagt har två kuponger med. Kricken kör på i vanlig ordning med min Statistik hjälp men nu alltså inför Lördagen har vi ett system som heter Travspiken – Redaktionen där alla samarbetar till en riktigt billig peng 75 kr.
 • Kuskligan: 1.a Wäjersten 2:a Stefan Persson 3:a Örjan Kihlström 4:a Carl Johan Jeppson 5:a Johan Untersteiner 6:a Bubblare : Björn Goop
 • ( NY ) Tuppen,- #YUVARAJ ser ju helläcker ut för dagen Grisen i Säcken,- Årsdebut på #OSCAR L.A. som kan vara ett tänkbart spikförslag om man hade vetat att formen och inställningen är likadan som förra året, #Kihlström spikar hästen ! Kalkonen: #CHARLIEBROWNEFFE
 • Lyckohjulet: Även spårvinnare blir #KENTUCKYRIVER som tar hem även denna Rubriken. Mycket talar för ekipaget !
 • NY ) Spets é Bäst: Avd 1) Normalt sitter #BOLI YOU S.M. i spets men osäkaer på om man ska köra även till denna starten. Har gått tuffa lopp på sistone och jag tror att #Corazon de B. eller #Digitalaye kan spetsa där vi håller sistnämnde som en tänkbar skräll Avd 2) Utrsuntingen avgör för #AlPacino Avd 3) #Conrad låter hel uppåt på #DEVS DONATOR som man även rycker skorna på och han kommer köra för seger till 120%  Avd 4) #CassandraFerm   Avd 5) #AffinityFace Avd 6) #VeryKronos Avd 7) #BravoSabotage frontar initialt, men släpper till #Kentuckyriver
 • Vi rekar de 12 tyngsta lirarna i Sverige, vart sitter enkelstrecken inför Lördagens omgång: 
 • Måste med på Kupongen: #EENYMEENYMINYMOEDK
 • Skrällkollen: Vårat öga hamnade på #DIGITALEYE som går från klarhet till klarhet
 • Helgarderingen:  Avd 5
 • Spikförslag Trolig: #KENTUCKYRIVER
 • Spikförslag Svarta bältet: #BOLIYOUS.M.
 • Låset: #LEROYBOKO och #ALPACINO
 • Rysaren: Barfota runt om på #PRIMADONNATILE och hästen har startat fyra gånger på våren och vunnit tre av dessa, Se upp !
 • ( NY ) Från det jag ser i Lopparkiven skriver jag ner anteckningar kring varje enskild häst och ekipage och jag tänkte att jag random inför varje V75 väljer ut ett citat från alla dessa citat och publicerar här så får man själv tolka och avgöra så håll till godo:  Här får vi se upp med #RAPID PAL och Joakim Lövgren. Hästen är riktigt bra men som har tyvärr inlett året med tre galopper och nu går man tillbaka till grundutrustningen med skor på och står hästen bara på benen så kan det bli en riktigt rykare till slut ! Spelad till 9%
 • Boka bord i Trav Restaurangen: Finns ingen länk ?
 • Besök Hemsidan:/www.jagersro.se

______________________________________________________________________________

Avd 1) 2640M VOLTSTART TRAVSTL Bronsdivisionen 

Vi varnade frö #Yuvaraj senast och stallet hade höga förhoppningar trots bricka 11 i årsdebuten och som ekipaget förlöjligade alla på upploppet ! Imponerande insats ! Möter nu #BoliYouS.M som är ny i klassen men har en grym kapacitet och kommer till start med vinst från #Solvalla senast. Vi kommer även spela med #Inspiration som blir en Joker i detta loppet och som kan vara en häst man kan vara relativt ensam om inför avd 2 !

Avd 2) 2140M AUTOSTART TRAVSTL Klass I )

Ett självklart streck på #Beachcomber som han knappt före #AlPacino näst senast. Avgjorde pliktskyldigt senast och som imponerade vid vinst på V86 i onsdags, håll hårt i hatten ! Glöm ej bort #SteadyVictory som verkligen har visat form i sina senaste starter. Bricka 12 i denna divisionen klass 1 tillhör de bättre spåren att vinna från rent statiskt !

Avd 3) 2140M AUTOSTART TRAV ( STL Klass II,)

#Lughaur håller inte igen orden i intervjuer inför starten på Lördag med #DevsDonator som kommer från en vinst i ett billigt lopp. #Lughaur rycker alla skorna inför starten och här ska man gå all in och som han säger jag startar aldrig för att det är kul utan för vinst. Hårt emot blir det där #WindmillJam startar igen efter galoppen i årsdebuten men fick ett tråkigt spår men #Untersteiner lämnar nästan klartecken, Se upp !

Avd 4) 2640M VOLTSTART TRAV ( STL Diamantstoet, Försök 5 i Meeting 3 )

Alla eller SPIK ? #CassandraFerm har hittat en bra form och vi kan bortse från senast då det blev helt fel och fastnade i ryggar och fick allt sparat till denna uppgiften istället. Man bör se upp för stall # Kolgjinis som har några ekipage runt om strecken som man behöver överväga väldigt noga om man ska bortse ifrån… Här startar han # ATHENAFACE  som har 6 segrar på 21 starter (29%) Hmmm Vi behöver se värmningar på Lördagen !

Avd 5)  1640M AUTOSTART TRAVSTL Diamantstoet )

Vi hade med #Eenymeenyminymoedk som var strålande näst senast. Nu ska väl Flemming inte göra några intervjuer mera inför starterna på V75 så vi får lita på vad vi har sett och krita dit bricka 12 på Lördag ?! ven här har #Lugauer med sig en grym häst och som dom har siktat hit med. #DEVSDAFFODIL gör årsdebut och det sak rockas hela vägen här med och hästen har snabbaste rekordtiden i fältet över aktuell distans Se upp !

Avd 6) 2140M AUTOSTART TRAV ( Paralympiatravet, Deltävling 4 – STL Gulddivisionen )

På förhand säger mina hjärna LÅÅÅÅÅS på #Osar L.A och #VeryKronos. Men börjar jag kika runt i avdelningarna så hittar jag inte riktigt ännu potentiella streck som verkligen kan vinna runt om streckfördelningen ännu. Skrivandes Stund Torsdag kl 17:35… Kanske att i just detta loppet man ska gå lite utanför boxen men å andra sidan i Gulddivisionen kan man ju räkna på handen de gånger spåren utanför 1-5 vinner. ÅÅÅ då uppenbarar sig #EMOJI som Höll farten bra som trea senast bakom #Rackham som vann. Kan det blir spets och slut ????

Avd 7) 2140M AUTOSTART TRAV ( STL Silverdivisionen )

Här gäller det att ta fram något kallt ur antigen frysen eller kylen. En riktigt ståtlig stjärna får vi bevittna i #KentuckyRiver som kommer att för andra gången i år lufta hovarna och #Nordström låter löjligt nöjd med hästen ! Senast sa#Nordström att det innerspår i debuten kan bli en fälla då han ville känna på hästen och det var väl inte så att han kände att han behövde köra som om det var ett ELitlopp men till denna starten blir det NO MERCY för motståndarna ! SPETS OCH SLUT trots att jag har #Hipsterams prestation kvar i huvudet efter en topp prestation där man föll på målfoto mot #ReadlyLavec.

___________________________________________________________________________________________________________

Ta hand om Er ute i stugorna !

Med vänlig hälsning 

”KRICKEN”