#Travtips till #V75 tävlingar på #Örebrotravet 30:e April

#Travtips och Spikideér till V75 tävlingar på #Örebrotravet 30:e April

Tid: 16:20

Hmm Stolpe ut har fått en ny innebörd för Travspiken och alla medlemmar som spelar med oss de senaste Lördagarna ! Det blev till slut 900 kr / andel och Vi sliter vårat hår men på:t igen bá ! Kul med ”SPIKEN” som fick klartecken från Redaktionen inför Lördagens SPIKFÖRSLAG på #Fourguysdream till ca 10 gånger pengarna.. Grattis till Er som var med och lirade Vinnare…

Köp andel: https://www.atg.se/pressbyransvavauppsala/spel/142438_V75_2022-04-30_32_5

 • Spelexperten ”KRICKEN”  lämnar sina spelidéer inför lördagens drabbning på #örebrotravet och glöm ej bort ”SPIKENS” Vinnarspel kl 13:00 varje Lördag och detta spel finner ni uppe till vänster under fliken ”SPIKEN”

#Örebrotravet

#ÖrebroTravbana ligger intill staden Örebro ! Man kan ju alltid se om Peter Flack håller scenen igång med sina berömda sketcher m.m så kan man ju kombinera travfest med lite kultur 😉 Här i Örebro ska vi tänka extra på det korta upploppet som mäter 175 meter som är ett av det kortaste i landet och Kö hästarna får börja trampa mycket tidigare utvändigt och ett extra + kring ledaren inför upploppet. Innersniffen har varit en het potatis då spår 1 fick så dålig fart ur svängen att den ofta blev instängd. För några år sedan vidtog man åtgärder och valde att flytta fram starten 40 meter så bilen släpper fältet in på rakan så ekipaget från innersniffen behöver vara en raket för att hålla ut övriga konkurrenter… + plus är spåren 2,3,4,5 på #ÖREBROTRAVET !

 • Upplopp: 174 meter
 • Längd: 1 000 meter
 • Bredd 220,5 meter
 • Vinklad startbilsvinge: Nej

Hitta de bästa andelsspelen inför V75 omgången på Örebrotravet hos #Svava Pressbyrå i Uppsala. Ta del av experternas strategier i butiken och välj den andel som passar dig !

 • Vädret:  Molnigt men det ska bli ca 15 grader i luften 🙂
 • Tänkvärt: Många pratar om det korta upploppet m.m men när vi kikar i % kring vilka spår som är bra på just #Örebortravet så faller blicken på spår 11 som har hela 8% av vinsterna tillsammans med spår 1.  Bäst av alla travanläggningar ! Spår 2,3,4,5 är någon % bättre … SE UPP !
 • Örebrotravet : Vid samma tidpunkt 2021 och avgörandet av #Stayerlopp(Gr. II, Int.) såg spår vinnarna ut enligt följande, 10, 6 ,4 ,9, 4, 2, 10 där #Goop majestätiskt gled in #MONI VIKING från spår 10 från 3dje volten !
 • Heta potatisen: Här har vi kikat närmare på #BOWLERDAY i avd 2 WOW ! Obesegrad i år efter tre starter och som hästen levererar , satan i gatan. Stark,- rejäl och motståndarna darrar på manschettknappen… Blir hästen att slå, TOKHET !
 • Spiken säger sitt: Samma positiva parametrar som föregående lördagen när vi krossade in #TURE L.A. på Halmstad. Spår 8 hade vunnit mest på i avd 7 på just Halmstad samt från 2140M VOLTSTART TRAV under 2022 .. Och mycket riktigt Pang sa det bara på upploppet. Samma parametrar hittar vi till Lördagens omgång. Spår 11:a på Örebrotravet tillhör topp 3-4 av spåren samt vinner mest i avd 1.4.5 där vi hittar riktigt bra ekipage som går bra för dagen.  Jag kommer att lämna in till Redaktionen som vanligt ett Vinnarspel runt 10 gånger och spelet som hamnar bäst intill statistiken hoppas vi går igenom 😉 Grattis till Er som ryggade förra veckans vinnarspel på #Fourguysdream 😉
 • Statistikern säger sitt: Diamantstoet har spårat ur några gånger och särskilt på slutet med upp till 14 streck för att hitta vinnaren. Jag tror inte vi ska bli skrämda av detta till på Lördag utan ha IS i magen och gå kort för det göms en del outsiders i övriga lopp som är bortglömda
 • Kusken/ Tränaren: Denna rubrik ger jag till #Pernordström som sitter på kortleken. Antingen krossar han motståndet och maler ner konkurrenterna i köttkvarnen och det blir 5kr till vinnande system eller så blir det galopper och trötthet in mot upploppet och jackpotten är vår !
 • ( NY ) Tuppen,- Den hittar vi i #IRISSISU. Avgjorde med lätthet 24/2, enkelt i spurten även senast. Vann från ledningen 28/3. Kommer till start med kanonform. Grisen i säcken,- Ja den köper man i #KentuckyRiver som förvisso vann direkt i ny regi näst senast och var senast klart bra som V75-fyra trots dubbla galopper. Heaven and hell  Kalkonen Ger vi till #VELTENSWAROVSKI som vissa snackar upp i omgången men som blir veckans kalkon.
 • Lyckohjulet: Fick #RUGER som är en kanonkula ut från start och nu från spår 3 blir hästen att slå från spets.
 • ( NY ) Spets é Bäst: Avd 1) #CastortheStar och #CarlosLennon, vi säger fördel för #CastortheStar. Avd 2 ) Det står mellan #Ruger och #BOWLERDAY  fördel sistnämnde Avd 3) #MiracleTile kan nå ledningen men se upp för #MADELENL.T.C. Avd 4) Vi säger fördel #Emmanuelle P.Hill från springspår Avd 5) #HIPSTER AM dundrar till tät  Avd 6) Här kommer det lukta bränt gummi mellan #BROTHER BILLoch #ÖNAS PRINCE vilken duell å kanske kan ekipage 1,2 blandas sig in i leken Avd 7) Barfota runt om på #PARKER, vill man till spets omgående ??
 • Vi rekar de 12 tyngsta lirarna i Sverige, vart sitter enkelstrecken ( Uppdateras på Lördag klockan 12:00) #Moniviking och #ÖnasPrince tråkigt spel
 • Måste med på Kupongen: Jag har fastnat för #CARLOSLENNON under veckan…   Besitter bra styrka, tål göra jobb. Höll bra som tvåa senast, får #Goop i vagnen nu och det bara kan hända…
 • Skrällkollen: Tror fasiken att #MADELEN L.T.C. drog denna rubrik. Nu när jag kikat närmare så kan det fasiken vara ekipaget att slå. Rätt spår och hästen är startsnabb … SE UPP !
 • Låset : HIPSTER AM ,- ZORRO WIND
 • Boka bord i Trav Restaurangen: www.orebrotravet.se/mat-och-dryck/menyer/restaurang-mallinjen/
 • Besök Hemsidan: www.orebrotravet.se

Avd 1) 2140M VOLTSTART TRAV (  STL Klass I, Försök 6 i meeting 3 (Final Solvalla 28 maj)

I detta loppet kan man ta ALLA eller gå med 4-5 streck ELLER Spika sig ur med hedern i behåll. Det finns alltså lite olika strategier när ni/vi bygger v75 systemet mot 7 rätt redan i den inledande avdelningen. Jäkligt bra gung i #CARLOSLENNON som förvisso Galopperade från spår 7 i volt senast, men svepte fältet från spår 12 och kom 2 mycket fin insats. #Bruellohall har haft otur med spåren på sistone men från spår 9 senast svepte man fältet och vann enkelt och nu fick men äntligen lite bättre spår… SPIK ? I detta loppet har jag feeling för #NAPOLEONCASH som startar från spår 11 och som är bland det bättre spåren på Örebro samt vinner en hel del i  just avd 1 på Örebrotravet. Det finns några till tänkbara från spår 11 på Lördag som vi har feeling för och detta ekipage är en av dessa tre 🙂 SPIK ? #HabrikAM med Mika gjorde det bra på AXV men fick gå 3 par utv och krigadetappert in i mål medans #Örjan styrde riktigt bra till seger på valla från 2 par utv och avslutade med en riktigt bra spurt !

Avd 2) 2609M AUTOSTART TRAV ( STL Klass II, Försök 6 i meeting 3 (Final Solvalla 28 maj)
När det kommer till 2609m som jag lägger i beaktning av mina analyser mot 2640 m så ligger Spår 7 bäst till detta året från denna distans och här hittar vi #CORNERSTONE som är Stark och rejäl i grunden. Vass vid seger i överlägsen stil 25/2 och gled undan säkert senast… Vi kommer skriva mer under rubriker ovan kring #KENTUCKYRIVER , En fråga till #PerNordström – Hur är stallformen ??? En fråga till hästen #Ruger – Ska du strunta i galoppen på Lördag ???  Hästen har på sex gånger den gått i ledningen har hästen vunnit fem gånger.  #Goop verkar vara taggad på sistone och nu kör han #LIVIPOWER som satt fast med sparat i V-75 senast och även hade sparat 5/3.
Avd 3) 2100M AUTOSTART TRAV ( STL Stoeliten, Försök 5 (Final Solvalla 26 november)
Struken är #SISTERSLEDGE och #Kristianmalmin gnuggar händerna med #MIRACLETILE som spetsar och vinner, Eller ? Jag kommer strecka #MARIONFOUTYBON från bricka 11 🙂 som har 11:a segrar på 16 försök och vinsterna är tagna från spets. 3% på #CARNASENSEI ?? Avgjorde knappt till slut på Åby 12/2. Fick ej fritt till slut senast och här kommer man taggade igen till en bra prestation …

Avd 4) 2140M VOLTSTART TRAV (  STL Diamantstoet, Försök 9 i meeting 3 (Final Solvalla 28 maj)

Här ser jag att många tippare kommer stänga med ALLA men är det så tufft då ? 8-4 står det i vinster under 2022 i Voltstart på 2st. I den främre träffen ser vi #IRISSISU som avgjorde med lätthet 24/2, enkelt i spurten även senast. Vann från ledningen 28/3 och #StefanPersson siktar mot Spets och Slut på Lördag …

Avd 5) 1609M AUTOSTART TRAV ( STL Bronsdivisionen, Försök 6 i meeting 3 (Final Solvalla 28 maj)

Det börjar gå riktigt snabbt nu när sooolen tittar fram och värmen börjar komma. Här tar vi med spåren 1-7

Avd 6) 1609M AUTOSTART TRAV (  Paralympiatravet Sista Chansen – STL Gulddivisionen )

Näst bästa spåret på Örebro är spår 2 som vinner runt 12% av gångerna och det gör man i just Avd 6 under 2000 talet. Vem hittar vi där ?  Jo inte mindre än #MINDYOURVALUEWF ! Vi vet att hästen Kan öppna Riktigt bra och kom bra till som tvåa efter kortare startgalopp senast och ser jag att värvningen är bra på Lördag då garderar vi #ÖNASPRINCE med ett LÅS !

Avd 7) 3140M VOLTSTART TRAV  ( Orebro Int’l – Stayerlopp (Gr. II, Int.)
När Trav på pappret verkar lätt då ska man dra på sig skygglapparna för hade det varit så då hade alla vunnit på Trav jämnt. #Goop kommer till Start med sin bästa chans i omgången och #Mooniviking ska ha gått framåt efter förra starten och ska gå barfota runt om. Förra året krossade man allt motstånd och gled undan till vinst  och blev till och med betrodd som vinnare i Elitloppet 🙂 Hmmm
_______________________________________________________________
Snart helg och V75 med nya möjligheter … Spänn fast er i stugorna så åker vi tillsammans med några andelar var mot pengarna !

Med vänlig hälsning

”KRICKEN”