#Travtips till #Bergsåker V.75 omgång  2:a April :)

#Travtips till #Bergsåker V.75 omgång  2:a April 🙂

Tid: 16:20

Snart påsktrav med #SpringRace men först ska vi ta oss an V75 omgången på #Bergsåkerstravet

 • Spelexperten ”KRICKEN”  lämnar sina spelidéer inför lördagens drabbning på #Bergsåker

In och lägg eran Andel så vi tillsammans når 7:an : 

https://www.atg.se/pressbyransvavauppsala/spel/142438_V75_2022-04-02_9_5

#Bergsåkertravet

#Bergsåkers travbana är en travbana som ligger i Bergsåker utanför Sundsvall i Västernorrlands län. Den är Sveriges fjärde största travbana med ett 50-tal tävlingsdagar per år

 • Upplopp: 200 meter
 • Längd: 1 000 meter
 • Bredd 1 640 meter: 21,0 meter
 • Bredd 2 140 meter: 21,5 meter
 • Vinklad startbilsvinge: Nej
 • Open stretch: Nej
 • Vädret: Molnigt och – 7 grader
 • Tänkvärt: Några fina ekipage från spår 4 denna omgång:) Spår 4 har vinner flest antal gånger på 2140 m Autostart i år.
 • Heta potatisen: Måste slå ett slag i avd 4 för  #DENALIDOC som har varit ruskigt grym i sina senaste två starter i år. Om ni kikar i lopparkiven så var det ren dominas efter en svepning från kön som var fenomenal. I Senaste starten gled hästen ifrån från spets efter att ha öppnat i ett rasande tempo likt en Ferrari ! Står nu i 12 gånger pengarna.
 • Spiken säger sitt: Denna rubrik går till #JAQUESNOIR som har skrällt förut på V-75 och #Bergsåkerstravet. Då slog han #ALGOTZONETT och självaste #VANGOGHZ.S som nu  #Kihlström kliver  upp bakom och det är inte så dumt vinnarspel ???!!
 • Statistikern säger sitt: Startspår 1 är bland det bästa på #Bergsåkerstravet och vinner i avd 7 över 10% av gångerna !
 • Kusken/ Tränaren: Här har vi tagit fram topp 3 lista över kuskarna på #Bergsåker under 2022 1:a Claes Sjöström Lopp 3st Segerprocent 33% 2:a Örjan Kihlström Lopp 8 st Segerprocent 12,5 % 3:a Ulf Ohlsson Lopp 4 Segerprocent 25 %
 • ( NY ) Tuppen: – Grisen i säcken: – Kalkonen: Tuppen: Sätter jag i #SPICKLEBACKFACE som kommer till start som tuppen i hagen i Guld ! Grisen i säcken: finner vi i #BORNUNICORN. #Redén dessutom neråt men han är ju lite tillbaka dragen överlag, Heaven and hell Kalkonen: Går till #ALGOTZONETT
 • Lyckohjulet:  
 • ( NY ) Spets é Bäst: Avd 1) Med Springspår siktar #HectorSisu till spets men #Van Gogh Z.S. vet vi  öppnar bra trots det snäva startspåret. Avd 2 ) #Månlykke A.M. brukar öppna riktigt snabbt och har också stor respekt med sig bland konkurrenterna Avd 3) #DiscoVolante vet vi att han brakar till ledningen     Avd 4) #Parveny fickfördelaktigt innerspår vilket kan leda till att #Parveny kan hålla upp ledningen. Positivt är också att att han ska tävla första gången i livet barfota fram  Avd 5) #B.W.Bille kliver iväg till ledningen men släpper till en felfri #Ängsbrage Avd 6) #ICONMEARA är segervan med sina 7 vinster på 12 lopp 27%. Är ruskigt startsnabb och fick ett perfekt läge från innersniffen. Avd 7)  Det står emellan  #GazolineMearas #BismarckComery
 • Vi rekar de 12 tyngsta lirarna i Sverige, vart sitter enkelstrecken ( Uppdateras ca Lördag kl 12:00 på Lördag) : Tråkiga enkelstreck på #ÄNGSBRAGE och #MÅNLYKKE A.M.
 • Måste med på Kupongen: #XanthisdeRoi kommer till start med ett lopp i kroppen inför Lördagen. Senast så  gick Hästen då i mål med sparade krafter och kommer nu med en framflyttad formkurva. Distansen är ett plus för #XanthisdeRoi och med lite klaff med positionerna under loppet blir hon farlig tillsut och senast det var 2640 m i Brons vann ekipaget just från spår 8 🙂
 • Skrällkollen:  Av alla V.75 omgångar detta året 2022 så smäller det till oftast I avd 6 då det tar fart i utdelningen
 • Boka bord i Trav Restaurangen:  ( Telefon bordsbokning: 060-56 34 70 ) Sju etage, 470 platser, öppet alla V75. A’la carte meny och bordservering med Simb Zipper Bar och fullständiga rättigheter. Fönsterbord för årsabonnemang och loger med All Inclusive.
 • Boka konferens på Bergsåkertravet: Maila till kvalitetsavdelningen@118100.se så hjälper dom Er 🙂
 • Besök Hemsidan: www.bergsaker.com

Avd 1) 2140M VOLTSTART TRAV ( STL Silverdivisionen, försök 1 i meeting 3 (Final Solvalla 28 maj )

#VanGoghZ.S. har bra statistik från ledningen/spets men man ska tänka på att spår 4 från Volten är ett snävt spår och lite mera svårbedömt. Upp till bevis för årsdebuterande och hemmahoppet  #AlgotZonett

Avd 2) 2140M AUTOSTART TRAV ( STL Kallblodsdivisionen, försök 7 i meeting 1 (Final Östersund 11 juni )

Här kliver tjuren Ferdinand in på banan 🙂 Det ska vara Omgångens singelstreck. Vi pratar om Sveriges egna kallblodskung #Månlykke A.M ! Har bästa tiden i fältet och krossade norska eliten från utvändigt ledaren i fjolårets sista start och kommer till start med toppchans direkt.

Avd 3) 2140M AUTOSTART TRAV ( STL Gulddivisionen, försök 2 i meeting 3 (Final Gävle 21 maj )

I Gulddivisionen under 2022 har varit allt än favorit betonat. Strecken är fördelad till 1 vinst i år för den mest betrodde ekipaget och vi kan vänta oss något liknande inför Lördagen igen. Varningens finger för #SPICKLEBACKFACE som har tre segrar på sex starter på #Bergsåkerstravet !

Draget i loppet: #EspritSisu har årsdebuten avklarad och är ett spännande drag.

Avd 4) 1640M AUTOSTART TRAV ( STL Klass II, försök 2 i meeting 3 (Final Solvalla 28 maj )

Avd 4 är i år den mest favorit betonade omgången och det har bara smällt till 2 gånger i år. Ser även ut denna omgången att det inte krävs mer än 3 streck för att vara med. #Firefoot har kanonform i år med 4 raka segrar och är obesegrad i #OscarBerglunds regi! #L.A.Boko som många kommer förmodligen spika har inlett bra i sin nya regi med två spikraka staket. Sist men inte minst har vi #Parveny från innersniffen som inledde karriären med 5 raka staket och letar efter första vinsten i år. Första barfota fram i utrustningen 🙂

Avd 5) 2140M AUTOSTART TRAV ( 3-åriga och äldre svenska och norska kallblodiga )

Upplagt för en tokskräll ! #Beroende på stallkommentarer på #ÄNGSBRAGE kan man spela för att det blir galopp även i denna starten och då kan vem som helst vinna på Lördag.

Avd 6) 2140M AUTOSTART TRAV ( STL Klass I, försök 2 i meeting 3 (Final Solvalla 28 maj )

#IconMearas kördes till ledningen trots bakspår för tre starter och till på Lördagens race har man innersniffen bakom bilen på #Bergsåkerstravet och ett perfekt upplägg väntar för kungen #ErikAdielsson som sitter i vagnen och kan välja om han vill köra i spets eller släppa till #HefnerAm. Se upp för #Midleton som såg helläcker ut vid sin seger utvändigt ledaren utan skor senast !

Avd 7) 2640M AUTOSTART TRAV ( STL Bronsdivisionen, försök 2 i meeting 3 (Final Solvalla 28 maj )

Det har körts en gång tidigare 2640 m i Brons och då vann ekipaget från spår 8. Ser man till vilket spår som vinner mest i den avslutande avdelningen på #Bergsåker så har spår 1 över 12 % i seger procent 🙂 Överlag behövs det enbart 3 streck på det mest betrodda i Bronsdivisionen för att vara med.

Draget i avd: Från spår 11 hittar vi #Marre’sDreamboy som kommer till start väl förberedd inför dagens årsdebut och stallet har självförtroende med hästen så det är anmält barfota runt om och amerikansk vagn !

_________________________________________________________________

 

 

Med vänlig hälsning

”KRICKEN”