#Travtips till Lördagens omgång på #Axevalla 2022-02-26

#Travtips till Lördagens omgång på #Axevalla 2022-02-26

Tid: 16:20

 • Spelexperten ”KRICKEN”  lämnar sina spelidéer inför lördagens drabbning som även kryddas upp med en jackpott på hela 55 miljoner kronor ! WOW 

In och lägg eran Andel så vi tillsammans når 7:an : 

https://www.atg.se/pressbyransvavauppsala/spel/142438_V75_2022-02-26_8_5

Förra veckan tog alla våra andelar  SLUT i väldig fart så var ute i god tid om du vill hänga på OSS !

Axevalla Travbana 

#Axevalla är Sveriges fjärde största travbana och travovalen är belägen i mitten av Skaraborgs län intill riksväg 49 mellan Skara och Skövde. #Axevallatravet är mest känd som travbanan med Sveriges längsta upplopp som mäter 227 meter vilket gör att de bakre leden från kön kommer som kanoner och detta bäddar för ett rafflande slutstrider 🙂 Välkomna !

 • Upplopp: 227 meter
 • Längd: 1 000 meter
 • Bredd 1 640 meter: 22,5 meter
 • Bredd 2 140 meter: 21,6 meter
 • Vinklad startbilsvinge: Nej
 • Open stretch: Nej
 • Vädret: Strålande Soool 4 grader varmt
 • Tänkvärt: Hittills på Året har inte Favoriten i Diamanststoet och Gulddvisionen vunnit ännu!
 • Heta potatisen: I Klass 2 så har det behövts några streck och bästa spåret på Axevallatravet och är snabb ut och denna kategorin ger vi till #ROCKETBOY. Slog senast #EQUALTONONE som idag kör i Klass 1.
 • Spiken säger sitt: Jag är inne på vinnarspel från Spåren 1,3,5,11 till Lördagen.
 • Statistikern säger sitt: På #Axevallatravet vinner Spår 1 runt 14% av gångerna och spår 3 och 5 runt 11%
 • Kusken/ Tränaren: #HansCrebas kan vara vågen som tippar jackpotten över kanten. Han låter hälsa att #BokePalema känns stark och rejäl! Han tar tag saken i egna händer och kör själv denna gången. SE UPP ! En annan het bakpotatis är #hanscrebas andra chans som är #ISAN som känns dunder fin i träningen.
 • Måste med på Kupongen:  I avd 2 på främre volten hittar vi #IcecreamIn i spets Kan vara ett tänkbart SPIKFÖRSLAG för den djärve.
 • ( NY ) Tuppen – Grisen – Kalkonen: Tuppen= Det känns mer och mer i kroppen att #FourGuysDream sjunker in till ett lås eller spik. Hästen är otroligt jämn och man vet vad man får när man streckar hästen. Har mött riktigt bra motstånd därutav flera 2:a platser men det ser på pappret ut mer överkomligt denna omgången. Är placerad på spår 5 som vinner flest inledande V75 omgångar samt är näst bästa spåret i % på #Axevalla. Grisen= Vill man köpa Grisen i säcken så streckar man #NIKKIMINAJ! Hästen Blandar och ger och nu sitter man rätt på det till denna start. Främre volten och funkar det så funkar det och detta kan bli riktigt bra till slut… Kalkonen: #PEREUBU börjar mer och mer kännas som en Harry boy SPIK denna Lördag. Vi ratar denna och ska tänka om. När det känns enkelt då är det något som är fel. Trav är inte enkelt.
 • Lyckohjulet: Det ger vi till Discokungen ! #DISCOVOLANTE fick ett kanonläge och sitter även på innersniffen som vinner över 12 % av gångerna på #Axevalla.
 • ( NY ) Spets é Bäst: Avd 1) Ser vi #DatsSoCool från springspår och kan vara spetshästen initialt men släpper till #FourGuysDream Avd 2) Här ger jag mitt tips till #IcecreamIn i spets Kan vara ett tänkbart SPIK FÖRSLAG och Vinnarspel. Utmanarna är #Stepping Dreamgirl och #HulaHulaSisu. Avd 3) Exploderar dansgolvet på Lördag vinner #Discovalante danstävlingen. Varningens finger för #CHAPUY som vann årsdebuten! Avd 4) #PereUbu är ordentligt snabb från början och utmanas främst av #BravoSabotage. Avd 5) #RocketBoy öppnar starkt bakom bilen och får en uppgradering av #ErikAdielsson i vagnen för första gången. Avd 6) I denna avdelning spetsar #Hattusa Avd 7) #IconMearas tillsammans #GordonBrodde gör upp om spetsduellen.#IconMearas tackkar för kaffet och lägger sig rygg ledaren
 • Vi rekar de 12 tyngsta lirarna i Sverige, vart sitter enkelstrecken ( Uppdateras ca Lördag kl 12:00 på Lördag) : #Pereubu , #Discovalante
 • Boka bord i Trav Restaurangen: www.biljettkiosken.se/axevalla
 • Besök Hemsidan: www.axevalla.se

 

Avd 1) 2640M VOLTSTART TRAV (TL Silverdivisionen, Försök 3 i Meeting 2 (Final Solvalla 26 mars)

#UnicoBroline är en stenhård hemmahäst som nu skall visa gästerna vad skåpet skall stå. Goda möjligheter till just detta! Spetsar gör #Datssocool och släpper till #fourguysdream. Runt 5% vinner från spår 11 på #Axevalla och jag tycker att man inte får glömma #ANDREWARD som gjorde en dunder avslutning på #Skive när man fick gå ut 4 -5 spår utv och krossade motståndet. Liknande lopp på #Åby förra året visade hästen styrkan bakifrån fältet och vann !

Avd 2) 2140M VOLTSTART TRAV (STL Diamantstoet, Försök 3 i Meeting 2 (Final Solvalla 26 mars) – Lärlingslopp U30/K400 )

#Wahlman lossar tömmarna till denna omgången med #HELOISEAM… Vi får se om man tar rygg på #SUPERSARAH när det är dags att börja vandra den långa biten utvändigt mot det långa upploppet 🙂

Avd 3) 1640M AUTOSTART TRAV ( STL Gulddivisionen, Försök 3 i Meeting 2 (Final Solvalla 26 mars)

#BaritoneArtist , #Chapuy och #DISCOVOLANTE  öppnar ju urstarkt och det är 3st formel 1 krafter som gör upp om SPETOCHSLUTHÄMTAUT i detta loppet !

Avd 4) 1640M AUTOSTART TRAV ( STL Bronsdivisionen, Försök 3 i Meeting 2 (Final Solvalla 26 mars)

 Även i detta loppet kommer det laddas för fulla muggar ! #BISMARCKCOMERY , #BRAVOSABOTAGE och #PEREUBU kommer att göra upp om täten…  Kan vara ett tänkbart vinnarspel inför Lördagen på #PEREUBU ?!

Avd 5) 2140M AUTOSTART TRAV ( STL Klass II, Försök 3 i Meeting 2 (Final Solvalla 26 mars)

Här kommer tuffingen #ADLONAMOK som såg hel grym ut senast! SE UPP !

Avd 6) 2140M VOLTSTART TRAV  ( STL Diamantstoet, Försök 4 i Meeting 2 (Final Solvalla 26 mars)

Vi får lyssna in hur #NIKKIMINAJ känns och hur formen är … Startar från främre volten och kan spetsa ?!

Avd 7)

Undrar vad stallet bakom #NYDALENSFINITY har innanför västen till denna starten… Bra spår ! #ICONMEARAS har två lopp i kroppen och stallet kommer med form låter man hälsa !

___________________________________________________________________

 

Med Vänlig hälsning

”KRICKEN ”