V.75 Hagmyren och #brolins hemtrakter 12:e September 2020

V.75 Hagmyren och #brolins hemtrakter 12:e September 2020

Tid: 16:20

GRATTIS ALLA TRAVSPIKARE SOM RYGGADE SENASTE v.86 omgången med spik rysaren #GARDNERSHAW ! Det blev lite drygt 70,000 kr men inget vi ska begrunda nu ! 😉

I helgen får vi två 2st V.75 till helgen 🙂 Lördagen på #Hagmyren med sitt korta upplopp och vi kommer få se öppna lopp överlag där Guldskon hamnar i fokus. Söndagen beger vi oss  till Norge och #Bjerke !

Fakta

  • Upplopp: 160 meter
  • Längd: 1 000 meter
  • Bredd 1 640 meter: 22,0 meter
  • Bredd 2 140 meter: 21,5 meter

Hagmyren #Travbana är belägen utanför Glada Hudiksvall i Hälsingland ! #Hagmyren är en så kallad 1 000 m bana och något som man ska ha med i beräkningen för det är Sveriges kortaste upplopp! Detta brukar vara en fördel för ekipagen i den främre träffen då det är svårt att ta något på täthästarna över det korta upploppet.

 

Avd 1 ) 2140M VOLTSTART TRAV

Favoriten #Naheed är en ny stjärna hos #Oscarerglund.  #Naheed har åtta segrar på tio starter  WOW ! På pappret spelar många spik här men så enkelt är det inte ! Flera har tävlat i bättre motstånd ! Några ekipage som vi ska ha med är #GALILEOAM #HELIOSDIQUATTRO och som ”SPIKEN” har sett i arkivet på ekipage nr 7 #ICELANDFALLS som såg ju helläcker ut, Totalt bortglömd i helgen!

Vi tar med hästarna: 1.2,5,6,7,10,12

Avd 2 ) 2140M VOLTSTART TRAV   ( Korrigering: 16:05 )

Voltstart med 15 hästar ?? Alltid stökigt som jag tar upp gång på gång och när det är ston så är det alltid överraskningar som väntar bakom hörnet ! Hästen som måste streckas är #MarbleArch som tillhör toppen bland de fyraåriga stona i Sverige. #MarbleArch gick ett kanonlopp i kvalet till Stoderbyt och har visat hög kapacitet i fyra vinster på sex lopp i år. Trea i stoderbykval senast WOW ! SPIK ? I helgen möter hon #B.TA.DEVIL som har hittat nya växlar på slutet och kuskbytet till #MagnusADjuse  ”SKRÄLLKUNGEN” är intressant. Men Bäst i fältet är ju #UniqueJuni som är helt klart bästa hästen i fältet. Står med 40 meter tillägg och det kan bli långt fram men kommer vinna detta enkelt… LÄS MERA HOS ”SPIKEN”

Vi tar med hästarna: #UniqueJuni

Avd 3 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Varningens finger för #Brunellohall som jag tycker har utvecklats till en favorit  i #Robertberghs regi och här kan vi verkligen prata om ett förvandlingsnummer. Spåret är bra och ekipaget gillar ett offensiva upplägg och kan nå ledningen ! Vi måste som alla andra tänka på #ONEKINDOFART som har hittat stilen i nya regin och får äntligen ett  öppet spår men  läget är dock lite chansartat kan jag tycka !

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 4 ) 2140M VOLTSTART TRAV   ( Korrigering: 16:05 )

#SPIKFAKS Övertygar allt mer och sprang lätt undan efter tidig ledning senast. Allround och toppchans och har på sistone radat upp segrar !

Vi tar med hästarna: #SPIKFAKS

Avd 5 ) 2140M AUTOSTART TRAV  ( Korrigering: 16:05 )

Top 7 med en rejäl rollerpot att spela om ! Glöm ej detta billiga spel. Satsa några kronor och ha chansen på miljonerna under enbart ett lopp ! Ha ha söta #Wingmaster kommer till start i detta loppet och som jag tycker om denna varelse 🙂 Likt en myrslok tar hästen sig fram och som  en riktig travare med ett hjärta av guld. #Wingmaster Slog till med skrällvinst efter ett perfekt smyglopp senast.  Men frågan är om inte #MERRITT är för bra ändå ! Fick utdelning på formen senast och fortsätter att övertyga hos Wäjersten.

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 6 ) 1640M AUTOSTART TRAV

” E.J:s Guldsko – STL Gulddivisionen – STL Open, försök 15 ”

Lördagens Höjdpunkt 🙂 Här måste vi ladda med bubbel i glaset och låta både starten och när vi kommer in på upploppet få tala för sig ! Våran vinnare är #MISSLEHILL som senast ledde från start till mål och vann på topptid och över mållinjen såg närmast okörd ut WOW vilken prestation …

Vi tar med hästarna: #MISSLE HILL

Avd 7  ) 2640M AUTOSTART TRAV

Vi har kvar krutet mot slutet ! STL Silverdivisionen och här kan man nämna många ekipage som är och förblir fantastiska i historie böckerna !  Får jag nämna någon så faller det på #ELECTRICALSTORM till 7%…  Har visat fin form efter uppehåll och trivs i långa lopp. Bäst med lopp på rulle och blir min favorit !

Vi tar med hästarna: ALLA

____________________________________________________________________

Hoppas alla mår bra därute 🙂 Man har ju lite abstinens när man inte får gå på trav men jag tycker ändå att man har hittat ett sätt och ladda inför varje helg ! Har köpt en extra fin årgång champagne som jag tänkte lätta på trycket redan när vi är i fas efter 5:e loppet 🙂 Efter V.86 vinsten i Onsdags så är vi ju rejält taggade ! GO GO GO GO

 

Mvh

KRICKEN