V.75 på Halmstadtravet på självaste Påskafton 3:e April

V.75 på Halmstadtravet på självaste Påskafton 3:e April

Tid: 16:20

( Uppdaterad: 31:a Mars Kl: 19:00 , 2021 )

Ja vad säger vi ! Vi hade haft sjuan förra helgen om vi inte checkade av tränarna in i de sista där #UlfStenströmer gick ut in i det sista och poängterade att ingen kommer ta en längd på #HANDSOMEBRAD och vi tog bort garderingarna mot ekipaget ! Vad händer i loppet , hästen såg ju sjuk ut i inledningen och var ju rent utav KASS !! Alltså detta förstör ju för sporten !!!

  • Maila in till oss på redaktionen@travspiken.se och berätta dina synpunkter kring detta !

 

  • Vädret:   SOOOOOOL 8 grader i luften 
  • Varningen: 
  • Tänkvärt: 
  • Lyckohjulet: 
  • Kusken/ Tränaren:  
  • Måste med på Kupongen: 
  • Veckans Luring: 
  • Vi rekar de 12 tyngsta lirarna i Sverige, vart sitter enkelstrecken: 
  • Besök Halmstadtravet: www.halmstadtravet.com

Spring Race med V-75 under hela påskhelgen och Multijackpot på Påskdagen !

Äntligen lite ledighet och Påsken står för dörren 🙂 Travsport i världsklass dagarna i ända. Det blir mumma att bita tag i. Vi kommer jobba in Lördagens omgång i vanlig ordning men följ gärna Pressbyrån Svava där alla i vanlig ordning är på gång inför varje V.75 dag under Påsken !

Avd 1) 1640M AUTOSTART TRAV

#DarahBibo kommer ut i en mycket lämplig omgivning och blev fast med krafter kvar i årsdebuten och lär vara rejält uppåt. Kan öppna, räknas. #DivaneGodiva kan komma att utmana tipsettan i spetsstriden och det senaste formbeskedet gick inte att klaga på. Har gjort bra lopp varje gång på slutet och kommer med formen på topp. Kan öppna!  #Hickomisschampagne har höga toppar, men samtidigt väldigt djupa dalar och det är sällan lätt att veta vilket humör som stoet vaknat på för dagen. Utvändigt ledaren efter 400 meter senast, trött på upploppet och tappade till slut Hmmm ??!!

Ekipagen som faller inom ramen: 1,3,4,7,9

Avd 2) 2140M AUTOSTART TRAV

#Vangils bortglömd. Har gjort bra lopp varje gång på slutet och kommer med fin form. Ska tas på allvar. #GlobalBergkamp spurtade vackert i årsdebuten och denna fyraåring är verkligen trevlig att vila ögonen på. Nu med ett lopp i kroppen och sköt då till bra upploppet ner och ska med på kupongen !

Ekipagen som faller inom ramen: 1,2,4,5,8,11,12

Avd 3) 2640M VOLTSTART TRAV

#FarlanderAm är en ruggigt hård travare som fick det att fungera till slut förra året. Står för klassen i gänget och ska ses med toppchans trots läget, givet att spika, Eller ? #UnitBrodde gjorde ett bra lopp i händerna på #BjörnGoop i det senaste framträdandet har nu springspåret på 20m kan mycket väl leda från start till mål. #QuiteSpecial ser nu ut att vara på helt rätt väg i sin nya regin med #HannaLähdekorpioch, Varning!

Ekipagen som faller inom ramen: 4,5,9,15

Avd 4) 2140M AUTOSTART TRAV

#Suarez har fungerat riktigt storstilat hos #bergh. Hästen har glänst vid fem raka segrar och har hittat rätt i nya regi. Bra chans igen och kan vara ett spik alt till omgången.!

Ekipagen som faller inom ramen: 2,7,12

Avd 5) 1640M AUTOSTART TRAV

#Fritjof stod för en plusbetonad insats i den senaste starten och den här hästen  har goda egenskaper att vinna i helgen.Har gjort en del bra lopp på slutet, men utan att ha fått vinna. 2% WOW ! #ZlatanKnick är en annan kandidat om spetsstriden, Är snabb ut och trivs bäst i ledningen över aktuell distans, normalt bra segerchans här !

Ekipagen som faller inom ramen: 2,4,5,6,7

Avd 6) 1640M AUTOSTART TRAV

Jag har sagt det förut #untesteiners börja komma igång och rulla ut hästarna. Års debut för  #GENERAALBIANCO som inte har startat sedan den 19 december. Säkert väl förberedd och är startsnabb ! Skorryck omgående !

Ekipagen som faller inom ramen: 1,4,6,7,8,9

Avd 7) 2140M AUTOSTART TRAV

Sista loppet med Stolopp  och Spårtrappa får avsluta denna härliga V 75 omgång! #MAGGIORE med #Conrad Var ute i en del större lopp under fjolåret och nu åter efter vila.Chansspik !

Ekipagen som faller inom ramen: 2,4,5,9,14

_________________________________________________________________

 

Mvh

KRICKEN