V. 75 TIPS #Axevalla 22:a Februari

V. 75 TIPS #Axevalla 22:a Februari

Starttid: 16:20

Bland de längsta upploppen hittar vi på #Axevallatravbana ! Ja , det brukar skrälla ordentligt på skaraslättens #Axevalla men till helgens V.75 tips tror jag att favorit hästarna är för bra i grunden ! MEN MEN ha ha ha !

 

Avd 1) 2140M VOLTSTART TRAV

Jag håller #rockytilly som favorit här ! #rockytilly kom loss från innersniffen senast från spår 1 och avgjorde galant !

Vi tar med hästarna: 1,7,8,10

Avd 2) 2140M VOLTSTART TRAV

Några strykningar och #carlosken får några mindre att tävla emot… Han går ner i klass och upp sitter nu för första gången #henriettalarsen… Blir det ingen Galopp så tror jag hästen är ett nummer för stort !

Vi tar med hästarna: 4,5,7,10,11,12,13,14

Avd 3) 2640M VOLTSTART TRAV

Omgångens favorit hittar vi i detta medeldistanslopp. #ZENZERO JET har bara vunnit bakifrån och vad händer när ekipaget kommer till ledningen ! BARA VINNER EKIPAGET ?!

Vi tar med hästarna: 2,4,5,8,10

Avd 4) 2140M VOLTSTART TRAV

Många strykningar och jag tror att #VIOLA GRIF bara vinner !

Vi tar med hästarna: #VIOLA GRIF

Avd 5) 1640M VOLTSTART TRAV

Favorit blir #BRANDY FLAME och #adielsson ! Men undrar om inte #NO REGRETS TROT tar ledningen trots allt och vart hamnar förstnämnde ekipage !

Vi tar med hästarna: 2,3,4,5,9

Avd 6) 2640M VOLTSTART TRAV

Slaget står emellan #VELVET GIO och #STEPPING SPACEBOY …  Ta med bägge så är ni hemma !

Vi tar med hästarna: #VELVET GIO och #STEPPING SPACEBOY

Avd 7) 2140M VOLTSTART TRAV

jag får feeling för #grainfieldaiden… Det känns som den står på tur att vinna ! Men #lexingtonhall är totalt bortglömd ! Antingen är det så att alla spänt bågen för hårt i de andra loppen med streck eller så kommer man inte ihåg !

Vi tar med hästarna: 1,7,10,11

______________________________________________________________________________________

 

Ha en trevlig Trav Lördag 🙂 Gå ner i källaren och hämta upp någon bra årgång och lufta ordentlig ! Ställ in Potatisgratängen lagom till avd 4 ! Dansa runt till ATG live på datorn och TV12 på Tvén för en lyckad dag och kväll.. Gå in och kika hos spiken som är löjligt bra … Lycka till idag…

 

Mvh

Kricken