V.75 Tips #Bergsåker 21:a Mars 2020

V.75 Tips #Bergsåker 21:a Mars 2020

Tid: 16:20

Nyss uppvaknad efter telefonsamtalet från ST 🙂 ! Bergsåker har redan haft 2 st V.75 omgångar 11:e Jan och 29:e Feb och nu blir det en 3 omgång V.75 WOW 🙂 Momarkens Unionstrav och Norsk travsport har beslutat att i samband med Covid 19 pandemin stänga ner allt som har med trav att göra och ringde och frågade om inte Bergsåker travet kunde ta emot den sportliga delen vilket dom inte var sena med att säga ja till 🙂 Detta kryddar vi upp med en jackpot omgång 46 miljoner i potten 🙂 Detta blir en svår omgång och många hästar vi inte har koll på …

Bergsåker Travet

Banlängd: 1000 m

Upploppet: 200 m

Dosering: 17%

Open Stretch: Nej ,- Vinklad Vinge: Nej

  • Uppdaterad Fredag kl 12:00 Återkommer närmare start med valet av hästar !

 

Avd 1) 2140M VOLTSTART TRAV

Jag är inte säker att #HADRIANOS kan ta emot utifrån #Payet och #berg i sulkyn… Ekipaget såg ju dunder fina ut senast och det luktar lite SPIK ! Stallskriket verkar vara ekipage 3 ! Hästen var tuff vid segern utvändigt ledaren senast och ser förbättrad ut. !

Vi tar med hästarna: 1,6,7,12,14

Avd 2) 2140M VOLTSTART TRAV

Ha ha här blir det myrornas krig… ALLA KAN VINNA ! Möjligtvis att #UNLEASHTHESTEEL kan ta ledningen. Se upp för #COBBYSYOURAH som såg fin ut som fastlåst senast i årsdebuten. Har fått lopp i kroppen och kommer nog tillslut runda många.

Vi tar med hästarna: 1,2,3,12

Avd 3) 2640M VOLTSTART TRAV

Omgångens favorit hittar vi i detta långlopp #LOVENOPAIN gick 13 sista halvvarvet senast ! Hårt om spetsstriden blir det när #PERFECT TIME trampar iväg utvändigt från start i detta loppet … Det är lite avgörande för utgången om man ska spika eller inte ! Se upp för #bergh hästar bla #DIGITALDOMINANCE ! Är det nån som har koll på sitt stall så är det sistnämnda !

Vi tar med hästarna:  2,6,7,12

Avd 4) 2140M VOLTSTART TRAV

Kallblods lopp och det brukar bli stökigt ! Ett stort ? hur #ÄNGSPILEN kan vara favorit !? Nej nej vann ju ett skit lopp senast i Bollnäs där man tävlade om 25.000 kr,,, Här möter hästen ekipage som kan ,,,, #GULI MAJOR tror jag bara vinner ! Tävlade mot tuffa årgångshästar i fjol och gjorde inte bort sig. Årsdebut och har laddat till detta loppet … Gardera !

Vi tar med hästarna:1,6,12,13

Avd 5) 1640M VOLTSTART TRAV

Sprinter lopp och  #MERRITT har övertygat i nya regin. Såg hel läcker ut vid segern på Solvalla näst senast.  Men Får inom sig #IMAGINE BOKO som går ner i klass för #bergh¨s räkning och nu ska pengarna in till stallet !

Vi tar med hästarna: 4,6,9,12

Avd 6) 2140M VOLTSTART TRAV

Sveriges bästa tränare #Redén Daniel luftar återigen #COOGAN som herregud ser kanon fin ut ! Men men är ju inte riktigt startsnabb och kan hamna invändigt och får vänta på lucka,,, Jag tror #ROCKY TILLY kan ta spets och får se #QUEER FISH komma rusande utvändigt på väg in mot upploppet !

Vi tar med hästarna: 1,5,6,8,9

Avd 7) 1640M VOLTSTART TRAV

Återigen ser vi #bergh ställa upp med ännu en häst #USIANAFACE …  Kuskförstärkning med #kihlström på #LA SURPRISE TOOMA som står ganska bra till ! Även #LYX HÅLERYD tycker jag kan få ett bra lopp,,, Går ner i klass och vann från balspår senast när det tävlades om dessa låga prispengar !

Vi tar med hästarna: 1,2,6,10,13,14

__________________________________________________________________________________

Rolig omgång där ingen går säker ! Det kommer inte bli någon spik till V75 omgången …

Lika bra att hålla sig inomhus och lufta en bra årgång och preppa upp med godsaker hela Lördagen 🙂 Myyyyyssss

Ta hand om ER och se till att tvätta händerna innan ni slänger upp laptopen och Helgens omgång ! Lägg lite tid i lopparkiven och håll koll på” Spiken ” upplägg oxå 🙂

 

Mvh

Kricken