V.75 tips #Eskilstuna 25:e Januari 2020

V.75 tips

#Eskilstuna 25:e Januari 2020

Starttid: 16:20

Full fart in i 2020 ! Fartfyllda omgångar och roliga lopp 🙂 Nu kommer vi till Eskilstuna på Lördag där #richardskoglund går som tåget och bara vinner och vinner. Banan verkar passa honom perfekt så håll extra koll på ekipaget! Växlande soligt och tre grader varmt så allt talar för att vi får se en sommarbana till helgens omgång och några broddar kommer inte att krävas… Spännande helg för #kihlström som kör ett par fina chanser samt att han flyger över till Frankrike för att köra #propulsion i den rafflande tävlingen Prix d’Amériqe. Glöm inte bort #melanders häst #milligan´s school som även dom tävlar nere i Frankrike 🙂 Följ allt via ATG.se så missar ni inget ! Tänkvärt: Från spår 5 via autostart hittar flest hästar fram till ledningen på Eskilstuna och från volten spår 1. Ca 40 % slutar från spets till vinst på banan… Glöm inte att boka bord till imorgon ! Stallbacksrestaurangen 016-966 57

Uppdaterat: KL 08:00 Fredag

 

Avd 1 ) 2140M AUTOSTART TRAV

21/11 -19 slog #Hazardboko #DOCTORDOXEYZENZ !  Han tog ledningen och höll ifrån på ett smidigt sätt. Samma scenario nu med spår 2 men många om budet i detta loppet. Kan bli körning här och då öppnas portarna upp för #PASCHATILLY som kommer dundrandes bakifrån !

Vi tar med hästarna: #DOCTORDOXEYZENZ

Avd 2) 2140M VOLTSTART TRAV

Voltstart med 15 hästar och vi hittar favoriten från spår 7 ! Hmmm det kommer bli väldigt trångt och vända från spår 7 som är som att singla slant för det är nästan att du ska vända ståendes för att komma runt…  Skulle vara förvånande om inte #RAPIDE CASH kommer till ledningen och blir svårslagen därifrån… #adielsson tar sig an #MELIZZA som såg smällfin ut på #solvalla i november – 19 som vann efter vass spurt  i ett väldigt tuff gäng.  Inte övertygat i loppen därefter men det luktar skräll !

Vi tar med hästarna: #MELIZZA

Avd 3) 1640M VOLTSTART TRAV

En liten enklar omgång  Gulddivision som toppas av #DISCOVOLANTE som startar från bakspår ! Kommer få bra ryggar på redan mot vinsten!

Vi tar med hästarna: #DISCOVOLANTE

Avd 4) 2140M VOLTSTART TRAV

Lärlingslopp som brukar bli öppna lopp ! Här hittar vi #MagnusADjuse som är en av Sveriges bästa talanger med #ACCOLADE !

  • SPIK ELLER ALLA

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 5) 2140M VOLTSTART TRAV

#BOTTNASFANTOM tillsammans med #INDY D. blir favoriter ! Tycker att #IVANHOE ser fin ut för dagen och kan få en bra resa om det blir en tuff öppning !

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 6) 2140M VOLTSTART TRAV

Spetskörning blir det mellan #SURF’N TURF och #INGO ! Men om man inte spikar så ta med ALLA !

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 7) 2640M VOLTSTART TRAV

Bronsdivisionen avslutar denna omgången ! #ROCKYTILLY måste ju med och kommer till start med kanonform…  Även här spika eller ta med alla !

Vi tar med hästarna: ALLA

___________________________________________________________________________________

 

Rolig omgång och vi kör 45 andelar a´466 kr ! Vi öppnar med några fina spikar och går hårt åt talongen mot slutet ! Kan bli riktigt fina pengar denna helgen !

Glöm inte att sätta in potatisgratängen i tid och lufta vinet några timmar innan 🙂 Vi får se hur Melander agerar med sina 6 hästar till start på Lördag…

Ha en toppen travhelg !

 

Mvh

Kricken