V 75 TIPS , #Jägerso 26:e Oktober

JÄGERSRO Travbana
V 75 TIPS med JACKPOTT
Lördag 26 oktober
Start: 16.20

Häftig omgång idag och kommer nog gardera de flesta loppen. Vi ligger ett streck från topp 10 på VM i V 75 och jag känner att denna omgången ska vi banka in 7:an så tar vi täten 😉 ! Ja just det: Grattis alla som spikade med ” SPIKEN ” #VICHYGRIF till 23 gånger = 23.000 kr samt den andra spiken satte han oxå  #VÄSTERBOHIGHSCORE till 8 gånger = 8.000 kr BOM BOM !  Det är här det händer !

Här kommer återigen tips på hur ni får till raden på 192 rader som ska lämnas in till helgens V.75 VM !

  • Man kan använda sig av allt från en spik, till tre spikar, beroende på hur man vill lägga upp sitt spelande.

Exempel på Två förslag:

1) 4, 4, 3, 2, 2, 1, 1

2) 8, 4, 3, 2, 1, 1, 1

  • Uppdaterat Kl 16;00
  • Avd 1 ) 3,7,10,11 Avd 2) 6,7,9,11 Avd 3) 1,2,3 Avd 4) 2,11 Avd 5) 2,9 Avd 6) 8 Avd 7) 4

 

Avd 1)   3140M VOLTSTART TRAV

Långlopp inleder omgången på två volter och som förra gången och idag kommer det bli stökigt… Kennedy är en riktigt fin hingst som har ett passande uppdrag idag … Har ett innespår och måste hitta ut,, Springspår har #UNDIGIOUSDIAMANT som får vända när han vill och kan leda hela loppet. Se upp för #upload som startar i ny regi. I bakre leden hittar vi #STAROLEONARDO som enligt tränaren kämpar på i spåren och är återigen startredo för nya pengar till stallet. Ska bli kul att se #VINCENTAS som jobbar med sitt humör och är han på hugget idag så kan han vinna och i grunden en mer stark än snabb häst och som således är gynnad av distansen. Ska räknas tidigt här !

Vi tar med Hästarna: 3,6,7,10,11

Avd 2)   2140M VOLTSTART TRAV.  ( Mustaschkampen )

#DOMINICWIBB Har läge för ledningen och lär köras i den positionen om han kommer dit, tipsetta! Se upp i detta loppet så du inte blir rånad på allt du äger… #BANKROBBER ser riktigt fin ut sista tiden och Har glänst vid två raka segrar och tar nu upp kampen på V75. Kan absolut runda allt !

Vi tar med Hästarna: 1,6,,7,8,9,11,12

Avd 3)   2140M VOLTSTART TRAV

Omgångens klaraste häst enligt spelarna #GIANTSHADOW… Men 80% streckad… Ett ekipage som kan leda loppet från start är #DAMIENHANOVER som hr en fin segerrad. Se upp för #VELASQUEZGAR som kan skrälla och är en 0 % are … Motsvarigheten till StigH är #JeppeJUUL med #MUSCLELANE som måste streckas !

Vi tar med Hästarna: 1,2,3

Avd 4)   2140M VOLTSTART TRAV.     ( Lärlingslopp – Ston ) 3 åringar

Här kan det skrälla till,,, Öppet lopp och vi hittar här ett ekipage som har hittat nyckeln och det är #KEYMOM som har gjort det bra en längre tid nu och har verkligen jobbat ihop till en seger. kan det vara dags nu? Inväntar rapporter på #SOUTHWIND QUEEN som vann senast på Romme och ser hel läcker ut och kommer med full form, men senaste segrarna är tagna i lite enklare gäng men den som lever får se ! Plusläge! Jag höjer ettt varningen finger för #PRINCESSS.SW. som efter förra starten gick Efterhand i loppet fram utvändigt ledaren senast och vann på ett rejält sätt. Kan fälla allt och segerraden visar att står han på benen så vinner han !

Vi tar med Hästarna: 2,7,9,11,12

Avd 5)   1640M VOLTSTART TRAV

Kuskarna måste välja häst innan spårlottningen och då valde #Untersteiner att  köra #NIKYFLAX som ser helläcker ut…Ekipaget  Kommer från seger senast och har formen på topp. Passande smygläge i detta loppet och kommer fälla många 1 Spetschansen får #ADIAGOTROT som kan hålla upp för #XLNTCHILITRIPEL. #ADIAGOTROT Har gjort det bra utan att ha fått utdelning på slutet. Struken efter senast, formen Hmmm ? Vill slå ett slag för #DIZZYRIVER som gick ett rejält slutvarv fram till seger senast och visade att formen sitter där WOW… Nu sitter dessutom #adielson bakom så det är kusk förstärkning…

Vi tar med Hästarna: 1,2,4,9

Avd 6)   2640M AUTOSTART TRAV.   ( C .L. Müllers Memorial 2019 ) 400.000kr till vinnaren…

Storfavoriten i detta loppet är #RINGOSTARRTREB som är snabb ut och lär laddas mot ledningen trots läget, ska normalt ses med bra chans här men spår 8 ??  #SPEEDYFACE kommer #adrian att ladda på här som vanligt och tar ledningen. Hårt emot är #RACINGMANGE som är en topphäst och som var bra som trea i SM senast. Kan oxå öppna snabbt Hmmm Sen har vi #RAJESH FACE men jag tror inte bakspår är något för honom Tyvärr… Men Bägge #Kolgjini i loppet gör ju att det taktiken vässa lite extra i detta loppet som handlar om 400.000 kr , #RINGOSTARRTREB  som väntar egentligen på ett annat lopp kan få det svårt.

Vi tar med Hästarna: #SPEEDYFACE, #RINGOSTARRTREB

Avd 7)   2140M VOLTSTART TRAV

#ADHOC blir favorit och är bra i grunden, men har nu inte fått till det fullt ut på ett tag. Kan öppna rejält. Jag gillar #COBBYS OLIFANT som gång på gång gör rejäla lopp !

Vi tar med Hästarna: #ADHOC