V.75 TIPS Karlstad 7:e Mars

V.75 TIPS Karlstad 7:e Mars

TID: 16:20

Vädret: -1 grad kl: 10.00 Men framåt Start så kommer det spricka upp till Strålande Soooool 🙂 Häääärligt 🙂

43 MILL i potten BOM BOM !

Boden river bort sin vinterbana idag och låter våren anfalla Norrland 🙂 Så även i Kaffestaden 🙂 På pappret favorit betonat och det öppnar upp för ”SPIKEN” ! Man får bra odds runt om favoriten och det tackar vi för 🙂 #Ontrackpiraten kommer till start och våran hjälte från Dalarna blir bara äldre och äldre 🙁 Vi kommer att sakna legenden när åldern börjar ta ut sin rätt,,, Naturligtvis spelar ”SPIKEN” vinnare och vi får se hur långt det räcker 🙂 Än annan tänkbar legend har vi nog i boa ormen #greenmamba som ju verkligen har ett artist namn som hästen lever upp till… Idag från spår 8 MEN MEN är nerstruken till spår 7 🙂 Kommer hamna 2;a utvändigt och sedan kan allt hända 🙂

 

Avd 1) 1640M AUTOSTART TRAV

Jag tycker man #manatwork står bra till i loppet trots spåret och kan gå utvändigt … Man kan faktiskt spika denna gången ,,,Men nu när potten är som den är så vill vi vara med ! Stor fördel för #HIGHSPIRIT

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 2) 2140M VOLTSTART TRAV

#DropluggageRacing var verkligen jätteduktig senast. ( START RAKET )Hon hade gjort flera bra lopp inför förra starten och det utan att få sätta dit nosen men avslutade perfekt och vann tillslut 🙂 Detta Loppet är ett riktigt getingbo men ekipaget kommer sitta i ledningen och är hästen att slå !      Det är jättemånga bra märrar som startar och hästen är under utveckling och är bra för klassen och fick ett bra utgångsläge. Varningens finger för #valborgmarje och #frozenqueen. Men vem ska slå #greenmamba ???

Vi tar med hästarna:) 1,8,12

Avd 3) 2140M VOLTSTART TRAV

Han såg ju smäll läcker ut senast #SIRRATZEPUTZ som likt ett ånglok bara vann !! Man vet ju att det är en riktigt LOVE YOU häst med det steget hästen har ! Men jag kan inte slita mig från #GARETHBOKO. Står riktigt bra till i loppet och vann senast med en rejäl långspurt senast som talade segerspråk. Vann den tunga vägen 18/1. Kommer hamna utanpå #SIRRATZEPUTZ  och han kommer orka ända in i mål men räcker det ?? 21:a Dec -19 vann #barongift nere i Halmstad och spurtade ner #ollerolls så kikar man i detta loppet ska det handla om 2 ekipage… #reckles debutera med #goop bakom men hästen ska nog gå dessa långlopp över 3140 m blir tufft här,,, Se upp för #SUPERNICE som direkt efter inte vilan krossade allt motstånd och med 43 mill i potten ska ekipaget med !

Vi tar med hästarna:  2,5,9

Avd 4) 2140M VOLTSTART TRAV

Roligt kallblodslopp där spelarkollektivet håller #OSENPRINSESSA som solklar vinnare ..?? Har galopperat 4 av 5 starter ?!

Om spelarna var osäkra på galopp på #ängsborken och oroliga att vinsten skulle utebli hur tänker man då här i detta loppet. Förvisso helt själv  på första volten får #OSENPRINSESSA  starta och har ju kanske till och med råd att vingla till men glöm inte att senast ekipaget stod på benen så hamnade dom just i ledningen blev nerspurtade från spår 12 av bla #Gulirubin. Jag tycker man ska lyfta hakan ner i protokollet och leta fler streck i loppet !!

Vi tar med hästarna: 1,2,6,8,11,12

Avd 5) 2140M VOLTSTART TRAV

12 hästar till start 🙂 #LL.ROYAL tar ledningen men det blir hårt att ta emot #IKAROSDIQUATTRO från innersniffen. Öppet lopp och en liten stänkare måste man lägga på #ADEALISADEAL såg ju riktigt bra ut i Norge senast… Se upp för #KING OF EVERYTHING som öppnade senast på 08 WOW !

Vi tar med hästarna: 1,3,4,7,8

Avd 6) 2140M VOLTSTART TRAV

Vi börjar närma oss slutet på denna omgången 🙂 Vi hoppas att vi är med 😉 Jag brukar ha svårt för hästar som springer mon´te och alla tror bara för att det går bra så blir ekipagen favorit med sulky.. Hmmm Brukar ju aldrig bli bra … Jag håller #milord som favorit men måste hålla ifrån #HÖGSTENASTALLDRÄNG ?! Ska bli kul att se om #ITALIANO BOKO orkar från sitt spår spöa sina motståndare från läget.

Vi tar med hästarna: 2,4,5,6,12

Avd 7) 2140M VOLTSTART TRAV

Hästen #STARCOSTASHORTA spelad till 7% bör ta ledningen och fältet får försöka hitta på något för att sätta åt ekipaget som alla vill… Jag gillar #PRINCESS SW som äadrig gör ett dåligt lopp. #untersteiners måste judinna något lopp idag och det ser ut som att det kommer i detta loppet !

Vi tar med hästarna: 4,10

______________________________________________________________________________

 

Vi kör 40 andelar i stora systemet internt 🙂 Idag får man gå lite utanför travbanan för att bli själv om pengarna 🙂

Glöm inte att sätta in potatisgratängen inför Avd 5 och lufta vinet 🙂

Recept A´la TRAVSPIKEN ( många har just efterfrågat receptet och här är det )

  • Varva med löv tunn potatis, lök, svartpeppar smör, och västerbottenost
  • När det är ca 10 min kvar så tar ni ut potatisgratängen och toppar återigen med västerbotten ost och sätter ugnen på Grill
  • Ta upp den hängmörade Entrec´ten från Souviden och låt vila…
  • Dofta på vinet
  • Skär upp 3 cm bit av köttet och stek i smör och lök så det tar smak
  • Dags för servering och skåla lagom till slutresultatet av V.75. Höj glasen och skåla för 7 rätt !

 

TA hand om er och nu ser vi till att bänka oss lagom till 14:30 på tolvan och bredvid har vi Hultman från ATG Live för mer ingående tips från stallbacken 🙂

 

Mvh

Kricken