V.75 Tips Mantorp 14:e Februari 2020

V.75 Tips Mantorp 14:e Februari 2020

Tid: 16:20

 

Hello alla travälskare ! Nu till helgen sätter vi upp seglen mot Mantorp och Linköping. Det skrivs en del om att Avd 1,2 blir svåra att knäcka men kanske att #HennaHalme löser uppgiften i avd 1 ??!! Ekipage kommer ta ledningen och många får göra som Nordman, Vandra runt ekipaget för att vinna på Lördag…

Här kommer lite fakta om Travbanan ,,,

  • Mantorptravet är en hästsportarena i Mantorp ca 2,5 mil söder om Linköping. På arenan finns travbana och 2 stora ridbanor för träning och tävling samt lokaler och restauranger för konferens och event.  HÖR AV ER TILL www.konferens.se för bokning av konferenser här!

 

  • Uppdaterat kl 10:34 Fredag Återkommer med analyser

 

Avd 1) 1640M AUTOSTART TRAV

#corleone d.k  behåller nog ledningen från #baristaoak ?? Det kan bli körning mellan ekipagen 1,2,3 och Fram till första kurvan avgörs spetstriden… Kan öppna upp från bakspåren i detta loppet …

Vi tar med hästarna: 1,2,3,5,6,7,11,12

Avd 2) 2140M VOLTSTART TRAV

Detta ersätter Guldddivisionen !Öppet lopp med 15 ekipage ! Antingen spikar man #HÖGSTENASTALLDRÄNG eller ” ALLA ” Jag tycker De tre i främre delen kommer få ett fint lopp och det blir tufft för bakre delen att runda ,- så många hästar så vidöppet är loppet… ?!

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 3) 2640M VOLTSTART TRAV

Senast var #CAYUCOS ute i stenhårt tempo och blev slagen på upploppet av #burningman… Går ner i klass och det ser onekligen bra ut för ekipaget! Tufft om spetsstriden blir det och #IKAROS DI QUATTRO och #HUBBA GO ALONE blir närmast att tampas… Den som Tar ledningen blir troligtvis vinnaren …  Möjligt att #G.R.J.’S WOLVERINE kan vara med på upploppet… Mycket sparat senast !

Vi tar med hästarna: 1,4,5,6,8

Avd 4) 2140M VOLTSTART TRAV

Omgångens favorit ! #AMERICANHILL är en Välstammad och klassig häst. Toppfin vid överlägsen seger senast.

Vi tar med hästarna:

Avd 5) 2140M VOLTSTART TRAV

Nu är #PRINCESSW spelad till 60-70% Börjar bli för mycket spelad kan jag tycka här ! #OFELIA O.E. sitter innanför och har ju vunnit mot #PRINCESSW  tidigare Hmmm Är man troende är inte #IM A BELIEVER fel att spela… Har gått betydligt bättre lopp och den stora frågan är när väl upploppet kommer, VEM AV DOM HAR BÄST MED KRAFTER KVAR ?!

  • VARINGENS FINGER ! Glöm ej att #untersteiners Kör #ofelia o.e och #princessw som dom väljer vem som vinner detta loppet !

Vi tar med hästarna: 3,4,11,12

Avd 6) 2140M VOLTSTART TRAV

Håller ändock #RONALDO MALIBU som favorit före #RELIGIOUS trots allt… Jag tror att Malibu tar ledningen trots allt ?? Men vi för höra hur stallen vill köra närmare start !

Vi tar med hästarna:

Avd 7) 2640M AUTOSTART TRAV

Vi avrundar med Silverdivisionen! Hittar #REVEREND WINE till ledningen får övriga ekipage tacka för kaffet !

Vi tar med hästarna: #REVEREND WINE

 

Mvh

Kricken