V.75 Tips #Solvalla 8:e Februari 2020

V.75 Tips #Solvalla 8:e Februari 2020

Tid: 16:20

 

Den här veckan är vi extra taggade då det är finaler samt Jackpot omgång ( 41 miljoner ) När vi kikar på omgången så ser det favorit betonat ut men vi vet att det smäller till när man minst anar det ! Men många roliga lopp på #solvalla idag … SES VI DÄR ????

Roliga Spel…  Avd 6) #SHOW TIME med #barbro, Skräll vann senast på V.75 till 1%… Bortglömd igen ! Avd 2) #INSHALLAH som är spelad på 3% även idag 🙂 Även #goop höjde ett finger för #ENRIKOHA som han tränar !

Avd 1) 2140M AUTOSTART TRAV

Omgångens storfavorit blir #HEVINBOKO som senaste två starterna har visat vart skåpet ska stå… Men 75% och det som sker är att det blir en ny kusk #mikafors ?!

Vi tar med hästarna : #HEVINBOKO

Avd 2) 2140M AUTOSTART TRAV

Lite favorit blir #GLOBALVENTURE men då måste han hitta ut från innersniffen och det blir körning från start ! Väldigt glada tillrop från stallet och ekipage 8. Sex segrar på nio starter. Ekipaget fick tidig ledning senast och spurtade enkelt undan och har vunnit 2 av 2 mot #GLOBALVENTURE. #marcelias tror eventuellt att han kan nå ledningen från spår 8 WOW !

Vi tar med hästarna : ALLA

Avd 3) 2140M AUTOSTART TRAV

Ännu en storfavorit kommer till start ! Får jag lov att presentera dansösen #elianwebb som dansade bort #propulsion senast ! WOW

Vi tar med hästarna : #elianwebb

Avd 4) 2140M AUTOSTART TRAV

Här bör ju #AURA S.L. vinna om det inte vinglas till från start ?? Kusk ändring på #DUSTYSHADOW som blir bortglömd här… En rejäl häst och har 8 segrar på 14 starter. Gjorde en riktigt bra insats senast med en stark spurt och som gjorde att ekipaget vann ! Ja det är 40 m tillägg men det finns ju en anledning till det !

Vi tar med hästarna : 2,5,6,7,10,11,13,14,15

Avd 5) 2140M AUTOSTART TRAV

#SilverdivisionenFinal ! Här är det myrornas krig från start ! #hawkcliff blir ju alldeles för stor favorit på 50% ??? Jag ger #DOCTORDOXEYZENZ en chans till i bland dessa fina ekipage !

Vi tar med hästarna : 2,3,4,6,7,9,11,12

Avd 6) 2140M AUTOSTART TRAV

Jag tar med #HOBBY DE L’ITON som var nedsatt senast och har helt andra förutsättningar nu ! Vi hittar #DEVS DRAGON som återigen möter #ATIK D.L. och vann senast … Vi har ju lite streck till övers och då följer jag #ingo som ser fin ut och hade ett vasst intryck vid seger från spets senast, håller toppform och satt fast med sparat 23/11. Ska #BarbroCarlsson Tok skrälla igen med #showtime ! Ekipage står återigen i 1% bara ! Glöm Monte starten senast !

Vi tar med hästarna : ALLA

Avd 7) 2140M AUTOSTART TRAV

Bronsdivision Final för avsluta denna travhelgen. #boc blir favorit men jag får inte rätta feelingen här… Är ju ingen vinner häst och inte heller #manatwork är ju en häst gillar att vinna… Spännande nyheter på #religious som ska gå med jänkarvagn och vill till ledningen och var hamnar #boc då ? #adielson sitter ju på #franlinface och detta är ju hans bana ( #solvalla ) och där är han inte lätt slå !

Vi tar med hästarna : 2,3,5,6,7,10,11,12

____________________________________________________________________________

 

Ha en toppen helg och jag tycker verkligen ni ska bege ER till #solvalla och se dessa toppen lopp 🙂 Vi kör 40 andelar á 200 kr .

Håll koll på #adielson idag och det är inte dumt att spela nån plats på honom,,,

 

Mvh

Kricken