V.86 Express OOOOnsdaag :) Solvalla VS Bergsåker :) 20:e Mars

Full fart ikväll och vädret verkar inte allt för dåligt utan det blir snarare en behaglig kväll 🙂 Kul med lite spel igen 🙂 Hyfsad bra omgång med lite nya ekipage som skall rastas inför sommaren. Se om #örjankihlström får till det ikväll …

 

Avd 1 ) 2640M AUTOSTART. ( Bergsåker )

2640M  inleder omgången på Bergsåker och endast 7 hästar till start i nuläget efter en del strykningar. Mycket riktigt blir Queer Fish Favorit och det är väl ganska förnuftigt  i denna omgången. Men jag är lite nyfiken på #MichelangeloÅs som är en av 2 favorit hästarna i detta loppet som kommer  till start ikväll och lite gran upp till bevis att han ska va med där uppe i toppen och strida ! #Höwingstar behöver nog några lopp i kroppen först !

Vi tar med hästarna: 1,2,10

Avd 2 ) 2640M AUTOSTART  ( Solvalla )

Vi hörde att #Karhulahti ändrar en hel del på #BudetsLasse till kvällen bravader. Segrade senast på #Bergsåker där ”Spiken pangade in lite vinst pengar ”,  han känner sig bekväm. Vi har fått bakspår och det måste bli lite tempo den här gången för vinst ! #BudetsLasse kommer att gå barfota runt om samt jänkarvagn provar vi och även ett helstängt huvudlag. WOW !

Vi tar med hästarna: 1,3, 6,9,

 

Avd 3 ) 2140M AUTOSTART  ( Bergsåker )

#RikardNSkoglund kör två hästar på V86:an ikväll.  #JokerC.K har fått  spår tolv men vi tror att det kan vara passande för honom och nu får han smyga med lite grand utan att märkas. Sist gjorde han ett fantastiskt bra lopp senast då han bara fick stryk av en häst som hade smugit med i ryggen och slog oss sista biten.   ( Ohlsson: ”Delsbofaks min bästa chans )

Vi tar med hästarna: 4,5,6,12

 

Avd 4 ) 1640M AUTOSTART. ( Solvalla )

Kort lopp och #Lars-ÅkeSöderholm  kan öppna kvickt och borde få en fin resa. Man vill se hästen i spets och eventuellt blir det någon form utav barfotabalans samt jänkarvagn denna gång för #RightForGlory och lär ju köra för spets och släpper enbart om favoriten #Religious kommer ångandes bredvid…
– Innerspåret är bra förutsättningar !

Vi tar med hästarna: 1,3,4,7

Avd 5 ) 1640M AUTOSTART  ( Bergsåker )

Wäjersten: bara det inte blir krokben ikväll …
Blir det så enkelt för #ReadyLane att han får  trampa iväg första 500 den här gången och springa lite i ryggar. Han står lite hårt inne i loppet men har samtidigt hoppat bort mycket pengar. Borde ju ha en kanon chans ikväll och vi sätter ett ganska tidigt streck i ett sådant här lopp på ekipaget….

Vi tar med hästarna: 2,4,5,10

 

Avd 6 ) 2140M VOLTSTART   ( Solvalla )

Åter till Solvalla igen ! Här kommer en favorit till start nämligen #MinnestadsElPaso som kommer ut för start igen och vi förväntar oss en bra insats direkt. Många fina spikspel på denna Hästen som går ned i klassen här och han ska vara favorit ! Motbudet är #editor som är en häst att gilla och skulle han komma till ledningen blir han nog ingen enkel match. En Ska göra debut i #VilleKarhulathtis regi och det blir spännande batalj att följa hemma i soffan med GO FIKA !

Vi tar med hästarna: 4,7,8,10

 

Avd 7 )  2140M AUTOSTART.  ( Bergsåker )

Gå in och kika i lopparkiven efter  #SheilahLaday! Där ser ni att det kan vara en rolig  liten smällkaramell i gottis påsen. Vi tycker ekipaget har kanonform och snart kommer utdelningen. Kan bli dyrt att glömma ekipaget ! I denna typ av lopp är segerfrekvensen högst med spåren 4 till . Tänkvärt att  att kanske #RallyFunny går i mål först som favorit! SE UPP FÖR #ChachaSisu där stallet ger tummen upp för seger !

Vi tar med hästarna: 1,8,10,14

 

Avd 8 ) 2140M VOLTSTART. ( Solvalla )

Lite andra förutsättningar för #GrainfieldAiden som fick springspår på tillägg och det är första gången. Som alltid blir starten viktig och man måste vara på det direkt och då fungerar hästen allra bäst. Har mött tufft motstånd förut och den här gången ser det inte jättetufft ut på papperet.  SPIK ?

Vi tar med hästarna: 1,2,7,10

 

Vi spelar 45 andelar och vi är och gnager på fullpotten 🙂 Ha en mysig travkväll och