V 86 Express #Solvalla VS #Åby 12:e Februari

V 86 Express #Solvalla VS #Åby 12:e Februari

Tid: 20:30

Haha ja vi missade #remarkablefeet i Lördags som vi hade som spik föregående start och som gick in och som alla hade glömt bort då. Har svårt att minnas en bättre styrning än den #westholm gjorde i Lördags. Många Twitter inlägg kring att han var utanför m.m men styrningen gick hem från spår 11 och från innersniffen satte han nosen först !!!! HATTEN AV och tack för kaffet !

Till denna omgången är det rent Sportsligt låg klass på veckans V.86 omgång!  Men bara att spela att det blir över miljonen i utdelning 😉

  • Kom ihåg att ekipagen har dubbla lediga innerspår när hästarna tar sig in på upploppet nere i Göteborg / Åby !

 

Avd 1) 2640M VOLTSTART TRAV      ( ÅBY )

Åtta hästar till start och markerar ni 5 hästar är ni hemma … #VALBORGMARJE  bör ligga bra till fram på upploppet och sedan kan allt hända ! Man kan spika #BERNTSULRIKA som är en fin travare som vann lekande lätt i enklare sällskap senast

Vi tar med hästarna:    1,5,6

Avd 2) 2140M AUTOSTART TRAV    ( SOLVALLA )

Debut hos #nurmos gör #MYDREAMART som kommer gå med Google glas !

Vi tar med hästarna: 1,3,5,10

Avd 3) 2140M AUTOSTART TRAV       ( ÅBY )

Storfavoriten #MAESTROCROWE ! Det är en högkapabel häst som tål att göra jobbet själv. ( Fem segrar på sex försök ) Första starten nu efter lite vila … En häst som är igång är ju #DRÖNVIKTORMOLAR som rusade till seger senast och ser ju helläcker ut!

Vi tar med hästarna:  3,5,9

Avd 4) 2640M VOLTSTART TRAV       ( SOLVALLA )

Grönt ljus får #IRONCREEK det vi ska tänka på är att hästen galopperade senast det var voltstart ! Vi hoppas på det och tar med #COMETOGETHER och #adielsson som visar att han är kungen på #solvalla !

Vi tar med hästarna:  7,11,13

Avd 5) 2140M AUTOSTART TRAV      ( ÅBY )

Många kanske spikar #STOLETHESHOW men nja inte aktuellt ! Här kostar det inte så mycket utan alla tar vi med här ! När det ser enkelt ut då är det inte det på trav!

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 6) 2640M VOLTSTART TRAV     ( SOLVALLA )

?? 60 % på #SAHARASUN , Hmmm fins fler aktuella för vinst ! Och fallerar storfavoriten här då blir man ensam om vinsten så vi kostar på oss och tar med alla ! BOM BOM

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 7) 2140M AUTOSTART TRAV        ( ÅBY )

Jag har kikat lite i lopparkiven och #GOOGAL är hyfsad och i kriteriet mötte han ju på riktigt bra motstånd och går ju ner i klasserna till ikväll !  Varningens finger för #KEYWESTSNAPPER som vann senast med #adielsson på 1640 m ,,, Tror ”SPIKEN” sätter iordning kikarsiktet på denna fula fisk 😉 !

Vi tar med hästarna: 2,3,6,11,12

Avd 8) 1640M AUTOSTART TRAV      ( SOLVALLA )

Här kommer MR #CAPTAINMYCAPTAIN ! Jag har följt denna och många fina Spikar på denna gigant ! Han löser uppgiften att hamna före #ARNIEEXPRESS  om inte ska bägge med ! #goop är #goop trots allt !

Vi tar med hästarna: #CAPTAINMYCAPTAIN ,- #ARNIEEXPRESS

 

Glöm inte att registrera ER på ATG Tillsammans och Travspiken …

Vi Öppnar upp för 30 andelar till kvällens omgång !

 

Mvh

Kricken