V.86 Tips #Solvalla VS #Jägerso,,, Man börjar vänja sig :)

V.86 Tips #Solvalla VS #Jägerso,,, Man börjar vänja sig 🙂

Tid: 20:30

Untersteiner vill till spets med båda sina hästar i kvällens omgång… I Avd 1 ser vi #GETREADYONTOUR som kommer tillbaka efter en paus och en träningsperiod. Sist var det #henrietta som körde till med hästen utan resultat och gångerna efter blev det galopp! Under -19 blev det 17 starter och 5 vinster. Ikväll blir det Jänkarvagn och barfota runt om WOW.       I sjunde avdelningen hittar vi #GLOBALWIRELESS som alltid är lite små farlig i dessa sprinterloppen med ston!

Det finns en del hästar som vi inte behöver bråka om och rent sportsligt är det ju riktigt fina hästar som kommer till start denna V.86 omgång:)

Avd 1) 2140M AUTOSTART TRAV.   ( JÄGERSO )

Två strykningar och ganska jämnt spelat 🙂 #GETREADYONTOUR lovar #untersteiners att ladda från start med. Hästen är mycket snabb ut och körs säkert från spets där!

Vi tar med hästarna: 4,5,6,9,10

Avd 2) 2640M AUTOSTART TRAV  ( SOLVALLA )

Till spets tror jag att #RONALDOMALIBU kör och kommer han till ledningen så blir det hästen att slå här ! Hårt emot får ju sistnämnde när #ATHOSRACE kliver iväg och även här blir det körningar som öppnar upp. Varför inte #VOLAREGAR med tränaren #PatriciavanderMeer som har stor form i stallet !

Vi tar med hästarna: 1,2,4,6,8

Avd 3) 2140M AUTOSTART TRAV.   ( JÄGERSO )

Många kommer spika #GULFSTREAMAM men har inte startat på ett tag men det är klart #LugauerConrad har ju även dom en formkurva som pekar uppåt ! 6 starter 4 vinster WOW

Vi tar med hästarna: 1,2,3,4,6,7

Avd 4) 2140M AUTOSTART TRAV ( SOLVALLA )

Här låser vi på 4 hästar och går vidare ! kolla klockan i detta loppet ,,, hästen ser urstark ut 🙂

Vi tar med hästarna: 1,6,9,10

Avd 5) 3140M VOLTSTART TRAV  ( JÄGERSO )

Jag vet inte men #WHIPPED EGGS hur ska hästen förlora ,,, Visst #neelix ser smällfin ut men 3 varv. Det kommer ägget att fixa !

Vi tar med hästarna: #WHIPPED EGGS

Avd 6) 2140M AUTOSTART TRAV ( SOLVALLA )

Storfavoriten #MAKETHEMARK ser kanon fin ut! #PetriSalmela är helnöjd med hästen och brukar gå bra i årsdebuten… Innanför sig får han #LINUSBOY som hotar om segern,,, Sedan blir man lite misstänksam när #goop tar sig an #RAGAZZODASOPRA,,, spännande och måste med på kupongen !

Vi tar med hästarna:  1,2,3,4,10

Avd 7) 1640M AUTOSTART TRAV ( JÄGERSO )

I en intervju med #Laura Myllymaa så vill dom ha ett snällt lopp med #ZAIRADELRONCO och då hittar vi nog spets ekipaget #GLOBALWIRELESS. Sen ”SPIKEN satte vinnaren på #MISS PASTIS i Kalmartravet har vi letat efter nästa vinst… Två galopper men står den på benen blir hästen farlig !

Vi tar med hästarna: 1,2,3,4

Avd 8) 1640M AUTOSTART TRAV ( SOLVALLA )

Riktigt bra chans hittar vi i #VICHYGRIF som i grunden är bästa hästen i fältet! Men omgången bubblare kommer här #TIPUNCHBROLINE vann senast på #solvalla från spår 3 och trivs i främre delen av fältet och här kommer ”spiken” mosa in lite slantar ellr hur 😉

Vi tar med hästarna: 2,3,6,8,10,11

________________________________________________________________

Vi kör 40 andelar till kvällen omgång 🙂 Kommer bli fint väder i Stockholm och banan lovas blir utmärkt 🙂 Fler och fler ekipage gör årsdebuter och det är riktigt roligt att hänga med nu i svängarna och kika lite extra noga med vilka som blir att räkna med mot sommaren.

Ha en härlig spelkväll med god mat och dryck och sedan kanske avsluta kvällen med ”GO FIKA ”

 

Mvh

 

Kricken