#Derbyhelg på #Jägersro med två gånger #V75 och #jackpotomgång 5:e September 2020

#V75 Jägerso 5:e September 2020

Tid: 16:20

 

Derby omgång står inför dörren… Roliga lopp vi har framför oss med fina hästar och rent spelmässigt har vi dessutom bra vinnarspel runt om de tänkbara vinnarna… Du vet ju att Derbyt som är årets största och viktigaste travlopp. Många andra lopp kan Du vinna flera gånger med Din häst, men Derbyt kan Du bara vinna en gång. WOW !

 

  • Återkommer närmare start 🙂

Avd 1 ) 2140M VOLTSTART TRAV

Voltstart och spår 5 och 4 blir som vanligt svåra att få iväg…. #NEROMAXIMUS är kapabel att komma till ledningen Har förvisso ingen seger i raden, men väl ett lopp i kroppen och är ett tidigt segerbud och blir saftig att vinna över… Från bakspår hittar vi tycker jag vinnaren i loppet #ARMOURAS som är Kapabel värre och ska ses som ett hett segerbud trots ett jobbigt utgångsläge. Vi glömmer galoppen senast …  Loppets Varning ligger i #Kennedy som ”spiken har haft med och spelat lite på tidigare. Nu är #Kennedy anmäld barfota runtom för första gången på länge …. Hmmm

Vi tar med hästarna : 2,3,5,8,9,11,12

Avd 2 ) 1640M AUTOSTART TRAV

Två riktiga hästar som är starka för att ta ledningen… #UPPERFACE med #kolgjini i sulkyn och vi vet att stallet som kör är aldrig sen på att köra till ledningen oavsett !! En annan häst att se upp för är ju #OLIVERIA med #bernard bakom som kom till ledningen senast och höll ett jämnt tempo och höll undan säkert till slut och siktar även dom mot ledningen.

Vi tar med hästarna : 1,2,3,5,6,7,10,11

 Avd 3 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Spårtrappa och 15 hästar till start ! #ROYCEROLLS sitter ieldningen efter 500 m och in på upploppet fre vi se #rackham och #ZENZEROJET som kommer med två raka segrar med #Kihlström som åter får chansen, ses som ett givet bud och vi låser på 3 ekipage !

Vi tar med hästarna : 6,12,13,14,15

 Avd 4 ) 2140M VOLTSTART TRAV

STL Diamantstoet, Försök 4 med fina hästar till start och även här 15 ekipage  Från innerbrickan hittar vi #FOURFIFTY där #bergh kör för första gången och måste hålla upp ledningen till varje pris och det vet övriga i loppet oxå ! En kandidat om segern och kanske ett vinnarspel som ger bra utdelning är #VALBORGMARJE med skräll kusken #paw som blixtrar till lite då och då och står nu i 13 gånger liret !

Vi tar med hästarna : #FOURFIFTY

 Avd 5 ) 1640M AUTOSTART TRAV

#goop sitter upp med ännu en segerchans med #MELLBYFREE som kommer till start som ensamt sto mot hingstar och dessutom från ett chansartat utgångsläge men är riktigt bra för dagen! Men här kan vi nästan spika #RACINGMANGE om det inte vore för #FORFANTONEAM som hade otur i Jubileumspokalen och blev fast med allt sparat.

Vi tar med hästarna : #RACINGMANGE

 Avd 6 ) 2140M AUTOSTART TRAV

STL Silverdivisionen och här kommer det bli myrornas krig när vi vänder in mot upploppet !  intressant häst hittar vi i #HARRANBOKO som har vunnit 12 av 19 starter i ledningen. Men jag tror invändigt om honom #ADDE.SH kommer till spets och blir hästen att slå då jag tror distansen passar bäst för honom…

Vi tar med hästarna : 2,3,4,5,10

 Avd 7 ) 2640M AUTOSTART TRAV

#KevinOscarsson kör på Lördag #BOOZE som var ytterst nära en finalplats i Derbyt från rygg ledaren senast. Passande smygläge till 8% av strecken ! Undrar om inte #QUICKLANE kan komma till ledningen och senast satt han Utvändigt ledaren/andra utvändigt senast och såg lite rullig ut och galopperade efter 350 meter men står han på benen så är 2% mumma !

Vi tar med hästarna : 3,5,10,12

 _________________________________________________________________

 

Ha en riktigt trevlig travhelg där vi finner både sevärda och spelvänliga travlopp 🙂

 

Mvh

”KRICKEN”