V75 tips med SPIKIDEÈR till #ÅBY 1:Feb -2020

V75 tips med SPIKIDEÈR till #ÅBY 1:Feb -2020

TID: 16:20

Roliga lopp 🙂 Vi får ju se #THRILLER N.P. entra scenen i Avd 6. Ska bli kul att se vad vilan har gett hästen… Ska stallet gå för vinst eller blir det en vinterpromenad med en kopp slät kaffe i sista sväng …

Vem blir kusk Champion… #örjan står i 2 gånger pengarna så det är väl inte spelvärt men vi får se vem som är med sugen på uppgiften … Synd att #goop tackade nej…Men har man vunnit nere i Frankrike så kanske man tycker att man har visat vem som är bästa kusken i världen.

Uppdaterat Kl 21:30 Torsdag ,- Återkommer

Avd 1 ) 3140M VOLTSTART TRAV

Ja , det finns en del ? kring #burningman och jag kommer ta rygg på #GIZMODEVELUWE och i sin tur kommer han ta ryggg på #burningman…. 13 gånger är lockar mig till spel ! Nån gång måste jag ju ha fel 😉 ?!

Häst: #GIZMODEVELUWE

Odds: 13 gånger 1000kr = 13.000 kr

__________________________________________________________________________________

Avd 5) 2640M AUTOSTART TRAV

till en början ett öppet lopp men efter kommentarerna från stallen så lägger jag till #ARMOUR AS som med #RiordanJerry kommer sätta på norrsken osv och 7 gånger pengarna gör ju att man blir sugen 🙂

Häst: #ARMOUR AS

Odds: 7 gånger 1000kr = 7.000 kr

_________________________________________________________________________________

Avd 6 ) 2140M VOLTSTART TRAV

Håll hårt i glaset när #westerholm sätter fart på #REMARKABLE FEET… Har gjort det bra och raden är missvisande… 8 % Här kommer det bli korsdrag när han vinner på Lördag… Jag trycker ett spel här !

Häst: #REMARKABLE FEET

Odds: 15 gånger 1000kr = 15.000 kr

____________________________________________________________________________________

 

Ja det blir en riktigt rolig V.75 omgång 🙂 Bara att ladda batterierna och bita tag i kudden för det kommer gå undan i varje lopp och när dom kommer in mot sista kurvan då gäller det !

Lycka till med spelen och ha is i magen 🙂

 

Mvh

”SPIKEN”