#V86 express #Solvalla 13:e Maj 2020

#V86 express #Solvalla 13:e Maj 2020

Tid: 20:30

 

Ja nu börjar spekulationerna inför #elitloppet 🙂 Ikväll tas ännu en häst ut och spänningen är oooooooolidlig 🙂 Solvalla är värd för omgången och det blir en del kanon lopp… Vi får se hur mycket hästarna som är klara kommer att luftas. Så man ska inte låta sig luras kring ekipagen som är hårt spelade och som redan har biljetten … Se upp för #BURNINGMAN som kommer till kvällens start med fyra raka segrar där det senast handlade om en V75 final på #Solvalla. Visst är läget aningen tufft med dubbla tillägg, men det är få hästar att runda och det skulle förvåna oss om han inte reder ut även kvällens uppgift men låt inte er luras det finns förmodligen de som spricker om man lämnar kupongen med spik här !

  • Vi får se om inte #VELVETGIO släpps fram i loppet och får gå mot en biljett ikväll ?!
  • Spelvärt även på #goop och #RIBAUDE en stark häst som vann ett stayerlopp näst senast. Inte att känna igen senast. Blir kvällens Rysare.

 

Avd 1) 3140M VOLTSTART TRAV

Här tror jag #CHABLISD.K. vinna och kommer inte att släppa till #burningman. Men vi låser på 3 ekipage !

Vi tar med hästarna:  6,9,10

Avd 2) 3140M VOLTSTART TRAV.   (  VÄGEN TILL ELITLOPPET – MEADOW ROADS LOPP )

Här får vi inte luras av streck fördelningen! Det som vill vinna är de ekipagen som inte har någon lapp ännu till SHOWEN… Detta handlar om från innersniffen #MILLIONDOLLARRHYME VS #VELVETGIO. Det räcker med 3 streck !

Vi tar med hästarna: 1,2,5

Avd 3) 3140M VOLTSTART TRAV

Obesegrad #KUYT F.BOKO kommer till start och förblir favorit streckad. Men varningens finger för #BUFFONZ.S. som blev luftad senast av #untersteiner ( Kika i lopparkiven så får ni ser hur löjligt fin hästen såg ut )  Även här kan man låsa på några hästar bara !

Vi tar med hästarna: 1,3,4,9

Avd 4) 3140M VOLTSTART TRAV

Inte ofta #kihlsröm sticker ut hakan men nu har han gjort det med denna hästen #HELLBENTFORAM ! Toppfin i Sverige debuten senast efter ledning hela vägen. Kommer även här till ledning och de två andra strecken vi tar med för försöka utvändigt ! Vi tar med #goop och #BENITOROC

Vi tar med hästarna: 3,5,6,10

Avd 5) 3140M VOLTSTART TRAV

Startraketen #SOBELJASMINE ställer upp från spår 4:a och kommer ta sig till ledningen och även här får övriga streck försöka utvändigt ledaren in mot upploppet ! Varningens finger för #ZANZIBAREFFE som ”spiken” satte till 4,5 gånger senaste vinsten Nu är hästen bortglömd till 24 gånger .. Kika in hos ”SPIKEN” så du inte missar vinnarspelen !

Vi tar med hästarna: 1,3,4,8

Avd 6) 3140M VOLTSTART TRAV  ( VÄGEN TILL ELITLOPPET – MEADOW ROADS LOPP )

Dags för nästa #elitloppsbiljett ! #VIVIDWISEAS blir favorit men hästen är ju klar ! nej nej ,,,

Spik på #UNEETOILEGAR Solklart !

Vi tar med hästarna: #UNEETOILEGAR

Avd 7) 3140M VOLTSTART TRAV

Här behövs det återigen få streck och #PROCALATE kan nog ta spetsen i detta gäng! Osynad #KEYLARGO ska med som debuterar på svensk mark !

Vi tar med hästarna: 1,2,4,6,7

Avd 8) 3140M VOLTSTART TRAV     ( HARPERS NÄSTA! )

OBS ! Struken är #ALONE ..

Så det förenklar inte detta loppet Grrrr Är det någon gång #racingribb har vunnit så är det från innerspåren … Hästen var bra i skymundan senast och i toppform för dagen. kusk förstärkning med  #ErikAdielsson i sulkyn !  Spelvärt även på #goop och #RIBAUDE en stark häst som vann ett stayerlopp näst senast. Inte att känna igen senast. Blir kvällens Rysare.

Vi tar med hästarna: 1,5,6,13,15

__________________________________________________________________________________________________________________________

 

Vilken omgång vi får se ikväll… 3 st elitlopps biljetter ska även koras och tas med till stallen… Och sedan börjar uppladdningen infrö den stundande helgen ! Som sagt en

rolig omgång och se till att hålla grillen igång om man vill ha något gått till vad man har i glaset inför loppen ! Håll till godo och välgött igen !

 

Mvh

Kricken