V86 Jackpot Solvalla/Åby 23/1

Som många gånger förr var det en svårlöst V86 omgång förra veckan och ingen prickade in 7 rätt. Det betyder att vi har en jackpot-omgång ikväll! Det ser minst sagt svårtippat ut denna gång med och vi på Travspiken ska hjälpa er att ta hem jackpotmiljonerna. 🙂

Här kommer analysen för kvällens omgång:

Avd 1) Vi inleder omgången med ett lopp över 2140 meter. Conrad Lugauer som har en fin form på stallet har favoriten #HENNESY BOKO med startspår 6. Befogad favorit men det finns några motbud som vi väljer att ta med. #CADILLAC SHADOW  med bricka 5 kan öppna snabbt och svarar han ut favoriten är mycket vunnit. Behöver inte ledningen då han troligtvis får lucka via open stretch tillslut. På innersniffen tar vi även med skrällen #CROSSFIRE SIMONI som kan avsluta bra om han får en resa med rätt ryggar.

Vi tar med hästarna: 1, 5, 6

Avd 2) Ett lopp på Valla över 2140 meter för ston. 3 stycken hästar jag vill lyfta fram även om vi har råd att ta med fler. 1 #ROMANCE AMOK är lite opålitlig men löser det sig från läget så kan det räcka långt. #VEDALIA med Örjan i sulkyn kom tvåa sist då den fick ge sig mot MT Malkin. Hamnar med all säkerhet där framme igen från sitt spår 3. Sedan lyfter vi även fram #TINA GEL som har en riktigt bra avslutning på sina lopp och kan fälla många tillslut.

Vi tar med hästarna: 1, 2, 3, 4, 5, 9, 10,

Avd 3) Stostayern över 2640 meter och som favorit har vi 2 #QUEEN OF SAND. Vunnit V75 lopp tidigare och möter betydligt enklare motstånd nu. Vi spikar!

Spik: 2 Queen of Sand

Avd 4) En spårtrappa över 2140 och här är feelingen för skräll. Vi tar med alla på vår kupong med förhoppningen att vi hakar av många i racet mot miljonerna!

Vi tar med hästarna: Alla

Avd 5) Ett lopp över 2140 meter och här tar vi med 3 hästar. Från framspår plockar vi med #T.REX FACE, håller tummarna att han håller sig på benen nu med pappa Lutfi i vagnen. Den troliga ledaren från springspår #MILLES FIGHTER ska med. Kommer den till ledningen är det hästen att slå. Från bakspår tar vi även med #JULA EXTREME som kan få ett smyglopp och komma sista biten.

Vi tar med hästarna:  4, 7, 10

Avd 6) Ett lopp över 2140 meter och detta ser ihåligt ut. 3 hästar som enligt mig kan vinna. Det är 4 #JAMIE OLIVER om de klarar spåret vid voltstart. Sedan 7 #HUGO R.C som blir favorit med tanke på prestationen sist. Samt Örjan´s #JENNA E som med rätt resa kan sluta i segerstriden.

Vi tar med hästarna:  4, 6, 7

Avd 7)  Här kommer nästa spik och det blir nummer 7 #HIGHSPIRIT som vann 9 av 11 starter förra året. Han brukar alltid gå bra efter vila och nu tror jag den blåser till ledningen direkt och då får resten av ekipagen bara se ryggen på kusken ända in i mål. Jobba Troels!!!!!!!

Vi tar med hästarna: SPIK HIGH SPIRIT

Avd 8) Avslutningsvis är det ett lopp över 1640 meter. Vi väljer att ta med alla hästar då känslan är obeskrivlig att sitta med alla rätt till detta lopp och utdelningen är förhoppningsvis en stjärna (dvs. över 250.000) och sedan jobba in en dunderskräll här. Då avslutar vi denna lill-lördag med att förhoppningsvis vara ensamma med 8  rätt och kamma hem miljonerna!

Vi tar med hästarna:  Alla

___________________________________________________________

Lycka till med spelen ikväll och kom ihåg att mejla oss på redaktionen@travspiken.se om ni är intresserade av att vara med på vårt andelsspel.

Mot 8 rätt!!!!

//Kricken