Xpress Onsdag 23:e Oktober – 19 V.86

Onsdag 
V86: SOLVALLA / ÅBY
Start: 20.30

 

Jahoopppp  Ny Onsdag nya möjligheter…  Kikade på Vädret nere i Göteborg och det visar sig att vi undviker regn… KORS I TAKET. Björn ställer upp med några fina hästar men är rätt återhållsam inför kvällen… #Bergh har några kusar som verkar vara i bra form och vi får inte glömma bort Kontio som alltid lurar i vassen…

  • Uppdaterat : Onsdag kl 16:00 ( Återkommer om flera funderingar under kvällen  )

 

Avd 1 ) 1640M AUTOSTART TRAV.    ( ÅBY )

Vi börjar i nere i Göteborg och i den inledande inledningen hittar vi #TonyAfrika som står i en klass för sig här. Men galopperade senast och vann senast i Mars i År tre snabba men sen har det inte hänt nånting… Mycket galopper och det känns inte bra detta och det känns inte som en naturlig distans heller  för ekipaget. Jag tror #OTTENSDIBABA kan komma till ledningen och det kommer gynna ekipaget… Måste ta me #VIENICI som står han bara på benen kan det bli vinst även från detta ekipaget..

Vi tar med hästarna: 1,3,5,8,10

Avd 2 ) 2140M AUTOSTART TRAV   ( SOLVALLA )

Intressant start igen för #DINODOLLAR som försvarade sig snyggt från ledningen senast och kämpade förbättrat. Ikväll blir det Kuskförstärktning med #adielson … Ny start efter årsdebuten för #HAKONVONHAITHABU som var en segermaskin under fjolåret men agerade ringrostigt i comebacken. Vassare med lopp i kroppen nu ,,,  Ett ekipage som ska med är #MISTERNIKY med #goop i sulkyn. Goop vann senast han startade med hästen och vet hur han ska vinna, ..

Vi tar med hästarna: 2,4,6,8,9,11,12

Avd 3 ) 3140M AUTOSTART TRAV  ( ÅBY )

Storfavoriten Whipped Eggs är ett eventuellt spikförslag men var inte som bäst senast och han behövde det loppet i kroppen. Nu möter han enklare motstånd denna gång och det ser väl ut som att han kommer sitta i spets efter några meter i detta loppet.

Vi tar med hästarna: 3,4,6,9

Avd 4 ) 2140M AUTOSTART TRAV   ( SOLVALLA )

BOM BOM Här kikar vi närmare på #CaptainKnas som chockade alla i Sverige när han senast skrällde till 100 gånger pengarna på vinnarspelet. VI får inte glömma bort ekipaget ikväll …

Vi tar med hästarna: 3,10

Avd 5 ) 2140M AUTOSTART TRAV   ( ÅBY )

Klart att #untersteiner inte går lottlös ifrån körningar på ÅBY … Här kör han #SUPERBOPPE.T. som kommer med Blandade prestationer hittills. Kan inte klaga på läget, hyfsad spurt näst senast oxå Hmmm ?? #kevin ställer upp med #GIGANTICSTAR som har visat att han kan avsluta loppen raskt. Nådde delad seger 3/8 !

Vi tar med hästarna: 1,3,4,9,12,13

Avd 6 ) 2140M AUTOSTART TRAV   ( SOLVALLA )

Väljer att spika #goop med #NOLIMITROYALTY som Fick lägga en våldsam speed till ledningen senast och blev stum. Nu kommer #Björn tar revansch!

Vi tar med hästarna: #NOLIMITROYALTY

Avd 7 ) 2140M AUTOSTART TRAV   ( ÅBY )

#bergh har en topp chans med #IVORYDIQUATTRO som egentligen inte gjorde något extra i sin debut i ny regi senast. Riktigt bra i grunden, inte utan chans och nu har ekipaget ett lopp i kroppen … går ner i klass Måste ta med #THAI EXPLOSIVE som var tvåa näst senast och vann senast mycket enkelt från spets med en ruggig spurt . Rankar vi högt här.

Vi tar med hästarna: 2,4,11

Avd 8 ) 2140M AUTOSTART TRAV   ( SOLVALLA )

Vi avslutar i huvudstaden… 6 :e gången gillt för #ISCOBOKO. Har gallopperat så många gånger men nu får ekipaget starta 20 m framför alla och då ska väl inte en gallopp vara inom räckhåll.. Vinner då han står på benen ,,, Man blir sugen på en spik … Hårt bakom in på upploppet kommer vi hitta #LEXINGTONHALL och #jorma…. Har matchats i tuffa V75 lopp innan och det är en missvisande programrad. Lämpligare motstånd nu !

Vi tar med hästarna: 1,9

 

Härlig att få avnjuta V . 86 i höstmörkret 🙂 Vi kör 45 andelar till ikväll och glöm inte bort ”SPIKENS” förslag infrö kvällen drabbning 🙂 Ta hand om ER därute !

 

Mvh

KRICKEN