Spiktips inför Lördagens V75 omgång på #Åbytravet 6:e April 2024

Välmött igen 🙂 Som sagt min uppgift är ju att lämna in 3 SPIKFÖRSLAG som måste vara kring 10 ggr pengarna och uppåt till redaktionen som i sin tur väljer ut ett av spelen som jag presenterar varje Lördag här kl 13:00 ! Nu väntar en spännande omgång och jag laddar i lopparkiven för att försöka hitta en liten vinnare/spik till oss ! Vi bombade in tillsammans #R.K.QUEEN i söndags under påsken till Oddset: 25,60 gånger á 1000 kr = 25.600 kr senast så redan efter det spelet lirar vi gratis tillsammans v75 ett par Lördagar framåt som är tanken med detta spel ( Inte illa ) ! Jag tackar för responsen som kommer in till oss och många tycker att detta inslag även höjer spänningsfaktorn under v75 dagen. Se UPP, Under året kommer jag Ibland ta egna initiativ om jag på förhand tycker och känner att man får en viss magkänsla för ett spel så kommer jag även spela ” Bakom chefens Rygg ” ett vinnarspel till alltså  Håll tillgodo Alla Travspikare !


* Skriv gärna till oss med frågor eller funderingar till redaktionen@travspiken.se

Köp andel Lördag, Kricken: 

 ”Spelexperten” KRICKEN”  lämnar sina spelidéer inför lördagens drabbning och glöm ej bort ”SPIKENS” Vinnarspel kl 13:00 varje Lördag och detta spel finner ni uppe till vänster under fliken ”SPIKEN”

ÅBY TRAVBANA

#Åbytravet är en av landets största travbana och är en av våra travbanor som sedan 2007 har dubbla Open Stretch spår över upploppet och det blir både dramatik och oväntade drag från kuskarna eller hur?! Travbanan ligger ca 10 min utanför Göteborg och har ny byggt ett riktigt hotell och konferens objekt så boka gärna hotellövernattning vid banan. #ÅBY använder sig av en rak startvinge vid bilstart och på så sätt lämnar man inte någon fördel till ekipagen från brickorna 7 och 8:a

TravFakta ÅBY

  • Upplopp: 187 meter
  • Längd: 1 000 meter
  • Bredd 1 640 meter: 22,3 meter
  • Bredd 2 140 meter: 22,3 meter
  • Vinklad startbilsvinge: Nej
  • Open stretch: Ja (dubbla)

_____________________________________________________________________

Avd 2) 1640M AUTOSTART TRAV. ( STL Silverdivisionen )

Vi testar #SHEJK som såg fin fin ut senast när man kopplade greppet från spets men mot slutet orkade man inte och föll tillbaka medvetet och fick se #utahsoutwind vinna ! #Shejk har fyra segrar på tio starter när det som nu gått minst en månad mellan loppen och detta är ju lite av hemma plan för stall #kolhjinis. Då fick man 3 gånger pengarna och ni får vi 12.30 gånger pengarna. Mumma….

Häst: #SHEJK

Kusk: Adrian Kolgjini

Odds: 12.43 gånger 1000 kr = 12.430 kr

_____________________________________________________________________

Ta hand om er ute stugorna och nu skriker vi in vinnarspelet tillsammans 🙂

Med vänlig hälsning

”SPIKEN”