SPIKFÖRSLAG inför Lördagens V75 omgången på #Solvallatravet 26:e November 2022

Tid: 16:20

  • Skriv gärna till oss med frågor eller funderingar redaktionen@travspiken.se

Köp andel Lördag: https://www.atg.se/pressbyransvavauppsala/spel/142438_V75_2022-11-26_5_5

SOLVALLA TRAVET

Solvalla står årligen som värd för Elitloppet som är Sveriges och en av Världens största och mest prestigefyllda travtävlingar. Elitloppet avgörs alltid sista söndagen i maj och där segrande ekipage i finalen belönas med 5 miljoner kronor.Solvalla är Nordens största arena för travsport och ligger i Bromma i norra Stockholm. Travbanan har plats för 35 000 gäster och arrangerar varje år Elitloppet, ett av världens största travlopp. På anläggningen arrangeras också många event, mässor och konferenser. Solvalla drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

Travfakta 

  • Upplopp: 196 meter
  • Längd: 1 000 meter
  • Bredd 1 640 meter: 21,7 meter
  • Bredd 2 140 meter: 20,7 meter
  • Vinklad startbilsvinge: Nej
  • Open stretch: Nej

Välmött återigen inför Lördagens drabbning  Tanken är ju att vinnarspelen ska räknas ihop så vi lirar v75 Lördagarna Gratis tillsammans i väntan på miljonerna  Min uppgift är ju att lämna in 3 SPIKFÖRSLAG till redaktionen som i sin tur väljer ett av spelen som jag presenterar varje Lördag här kl 13:00 ! Nu väntar en spännande omgång och jag laddar i lopparkiven för att försöka hitta en liten vinnare/spik till oss 

Många av mina vinnarspel har blivit nerspelade till under 10 gånger tyvärr och spelvärdena överlag i varje omgång är väl si och sådär nu men jag finner ett visst spelvärde bakom #Brotherbill idag !

Avd 3 ) 2140M AUTOSTART TRAV ( STL Gulddivisionen, final meeting 8 )

Som hästen såg ut senast WOW ! #PHOENIXPHOTO är en riktig Krigare som avgjorde på sin fina inställning senast. Tas på allvar även denna gång och kommer med FORM ! Vi hoppas att något går galet för favoriten så kan det bli mumma !

Häst: #PHOENIXPHOTO

Odds: 11,48 gånger 1000 kr = 11.480 kr

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Välmött och hoppas vi får träffa några nu på Eventet ute på SOLVALLA idag !

”SPIKEN”