Spiktips inför Lördagens V.75 omgång på #Årjäng ”Sommartrav e Bäst ”

Välmött återigen inför Lördagens drabbning och tanken är ju att vinnarspelen ska räknas ihop så vi lirar v75 Lördagarna Gratis tillsammans i väntan på miljonerna.  Min uppgift är ju att lämna in 3 SPIKFÖRSLAG som måste vara kring 10 ggr pengarna och uppåt till redaktionen som i sin tur väljer ut ett av spelen som jag presenterar varje Lördag här kl 13:00 ! Nu väntar en spännande omgång och jag laddar i lopparkiven för att försöka hitta en liten vinnare/spik till oss ! Senast satte vi ju tillsammans #DUBBIOAMLETICO till Oddset: 19,86 gånger á 1000 kr = 19.860 kr så redan efter det spelet lirar vi gratis tillsammans v75 ett par Lördagar framåt,  Inte illa ! Jag tackar för responsen som kommer in till oss och många tycker att detta inslag även höjer spänningsfaktorn under v75 dagen 🙂 Se UPP !! Under året kommer jag Ibland ta egna initiativ om jag på förhand tycker och känner att man får en viss magkänsla för ett spel så kommer jag även spela ” Bakom chefens Rygg ” ett vinnarspel till alltså  Håll tillgodo Alla Travspikare !

* Skriv gärna till oss med frågor eller funderingar till redaktionen@travspiken.se

Köp Krickens berömda Andelsspel: 

https://www.atg.se/torsvikstobak/spel/187216_V75_2023-07-15_31_5

 ”Spelexperten” KRICKEN”  lämnar sina spelidéer inför lördagens drabbning och glöm ej bort ”SPIKENS” Vinnarspel kl 13:00 varje Lördag och detta spel finner ni uppe till vänster under fliken ”SPIKEN”

________________________________________________________________________________

Årjängs travbana

Årjäng Travbana är en av Sveriges bästa ”sommarbanor” och när ni besöker travbanan kommer ni märka att man kommer nära inpå travet och allt känns på riktigt när man besöker #Årjängstravet ! #Årjängstravet har även en extra växel att bjuda på till hästar som är halvtröga då stallbacksutfarten ligger efter målgång vilket gör att hästar kan motivera sig lite extra på upploppet för de som vill hem till stallet snarare än att springa i mål …

Travfakta Årjäng

  • Upplopp: 205 meter
  • Längd: 1 000 meter
  • Bredd 1 640 meter: 20,0 meter
  • Bredd 2 140 meter: 19,0 meter
  • Vinklad startbilsvinge: Nej
  • Open stretch: Nej

Avd 5) 2640M AUTOSTART TRAV ( STL Klass II )

I skrivandes stund är mycket ner spelat på mina drag men känner väl #ALWAYSAPLEASURE som är en läcker travare och aldrig sämre än trea. Har pausat lite men var ju helt överlägsen från ledningen senast och kanske att man når spets igen samt har startat tre gånger på sommaren och är obesegrad under årstiden… KOM IGEN NU !

Häst: #ALWAYSAPLEASURE

Odds: 10.01 gånger 1000 kr = 10.000 kr

___________________________________________________________________________

Nu sätter vi något kallt på kylning och förbereder lite goda snittar till Helgens bravader  !!

Med vänlig hälsning

”SPIKEN”