Spiktips inför Lördagens V.75 omgång på #Axevalla

irar v75 Lördagarna Gratis tillsammans i väntan på miljonerna.  Min uppgift är ju att lämna in 3 SPIKFÖRSLAG som måste vara kring 10 ggr pengarna och uppåt till redaktionen som i sin tur väljer ut ett av spelen som jag presenterar varje Lördag här kl 13:00 ! Nu väntar en spännande omgång och jag laddar i lopparkiven för att försöka hitta en liten vinnare/spik till oss ! Vi bombade in tillsammans #DUBBIOAMLETICO till Oddset: 19,86 gånger á 1000 kr = 19.860 kr samt senast #ALWAYSAPLEASURE till oddset 10.01 gånger när jag skrev kl 13:00 på Lördagens vinnarspelet men blev nerspelad till 6 ggr tyvärr men vi hänger i tillsammans så redan efter det spelet lirar vi gratis tillsammans v75 ett par Lördagar framåt,  Inte illa ! Jag tackar för responsen som kommer in till oss och många tycker att detta inslag även höjer spänningsfaktorn under v75 dagen 🙂 Se UPP !! Under året kommer jag Ibland ta egna initiativ om jag på förhand tycker och känner att man får en viss magkänsla för ett spel så kommer jag även spela ” Bakom chefens Rygg ” ett vinnarspel till alltså  Håll tillgodo Alla Travspikare !

* Skriv gärna till oss med frågor eller funderingar till redaktionen@travspiken.se

Köp Krickens berömda Andelsspel: https://www.atg.se/torsvikstobak/spel/187216_V75_2023-07-22_8_5

 ”Spelexperten” KRICKEN”  lämnar sina spelidéer inför lördagens drabbning och glöm ej bort ”SPIKENS” Vinnarspel kl 13:00 varje Lördag och detta spel finner ni uppe till vänster under fliken ”SPIKEN”

________________________________________________________________________________

Axevalla travbana

Axevalla travbana är en travbana cirka 8 kilometer öster om Skara ! #Axevallatravet är mest känd som travbanan med Sveriges längsta upplopp med sina hela 227 meter vilket gör att ekipagen kommer dundrandes från alla håll och kanter där vi får hålla hårt i glasen med härliga spurtstrider !

TravFakta Axevalla

  • Upplopp: 227 meter
  • Längd: 1 000 meter
  • Bredd 1 640 meter: 22,5 meter
  • Bredd 2 140 meter: 21,6 meter
  • Vinklad startbilsvinge: Nej
  • Open stretch: Nej

_________________________________________________________________________

Avd 4) 2140M AUTOSTART TRAV (  STL Klass 1 )

Jag fick igenom #Kaxigin med #JohanUntersteiner ! Spelad till 6 ggr senast med galopp och är ju ojämn,,, Bricka 7 är bra på Axevalla och vi testar igen ekipaget nu till riktigt bra odds .. Kom igen nu #Untersteiner , nu äter vi upp motståndarna !

Häst: #Kaxigin

Odds: 12,17 gånger 1000 kr = 12.170 kr

____________________________________________________________________

Nu sätter vi något kallt på kylning och förbereder lite goda snittar till Helgens bravader  !

Med vänlig hälsning

”SPIKEN”