V. 75 Tips och SPIK IDEÈR TILL #UMEÅTRAVET 15:e Maj 2021

V. 75 Tips och Maffig #Jackpotomgång på Lördag 15:e Maj 2021 uppe i Umeå ( 58 Miljoner 

  • Start 16:20

Norrland slår upp portarna till Skog , vatten och fågelkvitter … Vi får beskåda återigen Travsport i Världsklass. Från  (Guldbjörken) till 5 åringsloppet ( Berth Johanssons Memorial )

Jag har gått igenom storspelarnas system och det är ett kluvet sverige om vart man ska gå kort och eventuellt spika. Är man påläst så finns det riktigt fina Vinnarspel runt om och vi siktar på dessa till helgen !

LETS GO

Avd 1 ) 2640M VOLTSTART TRAV   ( STL Klass I, Försök 10 i meeting 3 (Final Solvalla 29 maj )

Ett ekipage jag har fått feeling för i veckan kommer redan i Första avd. Ekipaget startar från bricka 5 och det är  #MISTERDONALD som är bättre än raden och fick ett trevligt spår. Det kommer bli körning och #Goop kommer vänta in och hitta ett bra läge i fältet och behöver dessutom vinna nu för att gå vidare till Finalen.

Häst: #MISTERDONALD

Odds:  18 gånger 1000 kr = 18.000 kr

___________________________________________________________________

Avd 4 ) 2140M AUTOSTART TRAV   ( STL Klass II, Försök 9 i meeting 3 (Final Solvalla 29 maj )

Måste ta med #KAELANF.BOKO. En 2 % are som kommer med form och tränas av #HannaOlofsson som har flera bra chanser men denna uppgift bedömer jag som bäst! Häll upp något  gott i glaset och häng med i detta Vinnarspel.

Häst: ##KAELANF.BOKO.

Odds:  11 gånger 1000 kr = 11.000 kr

___________________________________________________________________

Avd 5 ) 1640M AUTOSTART TRAV.   ( STL Silverdivisionen, Försök 9 i meeting 3 (Final Solvalla 29 maj)

Måste ta med ett vinnarspel på #Counterfeighter. Hästen satt fast med rubbet kvar på #Solvalla senast och jag gillade vad jag såg i lopparkivet. Är i sitt livs form och nu gör man sista rycket med Barfotabalans igen. Nu blir det Bike och norskt huvudlag plus stänkglasögon och barfota runt om BOM  BOM !

Häst: #Counterfeighter.

Odds:  13 gånger 1000 kr = 13.000 kr

____________________________________________________________________

Jag tycker det är befogat att spela vinnarspel i varje lopp denna fantastiska Trav Lördag… Hör vi något eller får in en nåt sms från stallen runt om Trav Sverige så delar vi med oss med ett Vinnarspel till 🙂

Ta hand om er därute så taggar vi upp nu !

Mvh

”SPIKEN”