ANALYS, V.75 ÅBY !

En kul skitomgång ska det bli,,, 7 lopp ska köras och nån ska vinna ! Men vi tycker det ska bli kul att se NADAL BROLINE samt VIKING’S TOPLINE  som vann senast på Åby och har startat 13 gånger och vunnit 4= 31% i segerprocent GIVEN !

FAKTA OM ÅBY

Upplopp: 187 meter ,- Längd: 1 000 mete ,- Bredd 1 640 meter: 22,3 meter ,

Bredd 2 140 meter: 22,3 meter

Vädret blir mulet och -1 grad… Kommer bli bra förhållanden!

Avd 1) #OlleRols  kommer med två lopp i kroppen och vi tyckte senast att han skulle vinna men fick se sig besegrad av  Speedy Foxy Vicane vilket har visat sig vara med all rätt… Vilken HÄST !!. Idag är blir det ett längre lopp 2640 m och  och 150.000kr till Vinnar stallet. Startspåret han har är uselt, men det  som talar för är att nu går loppet över en lång distans och han är stark! #SteppingSpaceboy  tycker vi håller en hög klass i detta loppet och har ett hyfsat läge. Kommer få en bra rygg i loppet på en hårt betrodd häst.
#VelvetGio får ett bra startspår i detta loppet men minus för startsnabbheten! 12 starter i år och 3 vinster, 25% i vinnar odds ! #SirQ.C. fick dödens senast på Jägersro och har inte vunnit på 8 starter! Men har 35% i segerprocent ?! WOW… Men vilken häst har fått ett bra startspår egentligen i detta loppet ??

Vi tar med hästarna: 1,2,4,8,9,12

Avd 2) Vi håller #ArchLane och #SilentHill  som A hästar i detta loppet ! #ArchLane  körde utanskor senast och imponerade och nu med Spår 3 passar bra i volten och  vi hoppas att Björn kan få ett ett fint lopp ! #Storfavorit ! #SilentHill har bra  kapacitet för att vinna detta loppet !  Har fått ett lopp i kroppen och kommre att laddas nu för vinst… Avslutade klart godkänt seanst på Jägerso. #Maple Hill’sEto’o med skrällkungen Kevin Oscarsson i spetsen. 10 starter i år och 3 vinster visserligen mot enklare motstånd men är streckad till 1% bara WOW

Vi tar med hästarna: 3,4,5,6

Avd 3)Den stora kampen få vi se idag och det är mellan #NadalBroline och #VÄSTERBOONTHENEWS ! BÄGGE ( A )HÄSTAR! Vi bankar på med #SEVENANDSEVEN med Carl Johan Jepson som dyker upp när man minst anar det ! 5 starter i år och en vinst 20% i seger %…

Vi tar med hästarna: 1,4,9

Avd 4) Treåringslopp och allt kan hända 🙂 2140 m  Ranking A:1-4 B:10-11-5-9 C:7          #Amerindienne levererar gång på gång och kommer med en vinnarprocent på 85% ha ha ha Vann med liknande förutsättningar näst senast och är kapabel för klassen WOW ! Men bägge #Untersteiner är med i loppet och måste tas på allvar ! Vilken taktik blir det denna omgången ??? Vi tror #RUDISCHA kan öppna starkast och då blir det körning om ledar positionen där Peter U tar upp kampen in i det sista och då bäddar det för Johan U´s häst som vi håller som favorit !

Vi tar med hästarna: 1,4,8,9,10,11

Avd 5) Stolopp med 125.000 i potten ! Vem vinner ?! Lite öppet lopp och många om budet ! #PADUCADREAM med Goop i spetsen för första gången och har några ynka kronor kvar till 6 siffrigt:) #WaffleCone Var ute senast i silverdivisonen och gjorde inte bort ig där. Kanske kan ta ledningen? Ingen som direkt utmärker så alla kommer verkligen kunna köra om pengarna,,, Trist lopp, vi bokar på!

Vi tar med hästarna: 2,3,4,6,7,8,10

Avd 6) OJ OJ vilket lopp senast av #LIVINGINMYDREAM ha ha KUNGLIGT och hatten av för prestationen på BERGSÅKER:) in och titta i arkivet 🙂 Även #NOCOMMENT vann senast och då på ÅBY på ett briljant sätt 🙂 Även här kan det bli en skräll…  Jeppe JUUL kommer till start med #BAXOEPICE och står han på benen nu så blir ekipaget farliga 🙂 Favoriten #martindebos kommer till start med 4 vinster på 10 starter ! 40% i vinnarprocent 🙂 fick vandra utvändigt senast på Kalmartravet och kunde inte stå emot den sista biten!  UPP TILL BEVIS NU! Bortglömd #VIKING’STOPLINE  vann senast på Åby och har startat 13 gånger och vunnit 4= 31% i segerprocent , GIVEN !

Vi tar med hästarna: 1,2,3,4,5,7,8

Avd 7) Bästa och det roligaste loppet idag 🙂 Många kommer till start med verklig SEGERCHANS… I fältet har vi den flygande holländaren #TuxedoBi som kommer med en kanon rad med ettor. Men i detta loppet tar vi ett beslut där legenden ”björngoop är inblandad i dramat ! Vi spikar #HawkCliff och det kommer bli en nagelbitare i detta loppet 🙂 Tur att det finns glögg på redaktionen 😉

Vi tar med hästarna: Spik, #HawkCliff

PS: glöm ej att kika över till spiken oxå

 

Ha en  trivsam helg och ta hand om varandra 🙂 Må bäste man vinna !

 

Mvh

Kricken