Kricken

Först #V.86Express och sedan bjuder helgen på löjligt bra Travsport !!

Först #V.86Express och sedan bjuder helgen på löjligt bra Travsport !! ( Se upp för Monté loppet i avdelning 3 )

  • DEN här veckan och framåt börjar ATG satsningen mot det som kallas #WinterBurst  = – Låååång frukost på Lördagen, – Grytan börjar preppas – Vinet korkas upp – Bastun drar igång och en jättepott som skall fördelas på Axevalla på Nyårsafton BOM BOM 

 

  • Stort grattis säger vi till#AndréEklundh som i söndags blev kuskchampion på Vaggerydstravet !
  • Stärkta av lördagens framgångar går vi raka i ryggen mot en ny framgång denna veckan. Det känns liksom självklart i kroppen att vi slår oss ner och börjar strecka på igen …

 

Avd 1 ) 2140M AUTOSTART TRAV

#SWEETMAN med #koljgjini kommer nog till spets, och det brukar ju tok köras från stallet! Vinna eller försvinna är mottot ! #goop smyger från bakspår med #ZIPOLO som gör debut i ny regi, åter efter vila. Tvåa på avstånd senast, galopp i sista sväng 21/6.

Vi tar med hästarna:

Avd 2 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Den rätta favoriten är #BOSTONWISEL. svarasde för en vass insats i debuten i ny regi senast… Hett segerbud, vem ska slå ekipaget !

Vi tar med hästarna:

Avd 3 ) 2140M AUTOSTART TRAV , MONTÈ

Är för Dåligt kunnig på denna sport ? Alla slår alla ,,, Chansartat … H,¨mmmm

Vi tar med hästarna:är

Avd 4 ) 1640M AUTOSTART TRAV

Kort distans och favorit blir #QUEENOFTRIXS som vann till skrällodds senast och serverades en vilsam resa då. Fick det inte att fungera i #RobertBerghs regi men vann direkt i debuten för #AndréEklundh som visar toppform samt blev ju kuskchampion !Öppet lopp här och lite svår löst… #SKoglund tar hand om #GHOSTINTHESHELL som är en nästa gångare … lite galopper på slutet men står hästen bara upp från start så kan det smälla till ordentligt … #DONTLOOSEALLMONEY med #örjan går ner i klass och trivs bra på kort distans… Men spets tar #TONIQUE som nog är för bra för detta gäng… Är här för att skrapa ihop lite enkla slantar till stallet !

Vi tar med hästarna:

Avd 5 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Vi har ju följt #BORDEAUX S. ett tag och blir ett bra vinnarspel på Onsdag… #goops bästa chans kommer i detta loppet med #UNOICSDUEGNAFA’ som går ner i klass och har flera vassa insatser hos #Goop !

Vi tar med hästarna:

Avd 6 ) 1640M VOLTSTART TRAV

En som kan hitta till ledningen är #LE CRACK SOX och #örjan ! Finska hästen #HACHIKODEVELUWE som har en far som heter #Timoko har ett skräckinjagande facit … bara ett 1:or utom två starter,,, men tillägg och spring distans gör ju att det blir fler ekipage om budet ! Hästen är dessutom svårbedömd då han inte har startat på över 1 år …

Vi tar med hästarna:

Avd 7 ) 2140M AUTOSTART TRAV

ha ha OJ OJ OJ #KARAMEL HILL spelad till 70% Varning Varning ! När det ser så här enkelt ut lurar något i vassen …

Vi tar med hästarna:

Avd 8 ) 2640M AUTOSTART TRAV

Liten favorit får vi i #NINJA’SKISS som sparkade ner motståndet senast på upploppet ! Möter #JUVELENSMISS F. som ser pigg och laddad ut i stegen… avgjorde säkert i spurten näst senast och avslutade strålande som trea senast och tar hon spets så kan det bli hästen att slå …

Vi tar med hästarna:

Ny V.75 Omgång är här och nu ska vi till Karlstad och #gooptown ! 19:e September

V.75 är här och nu ska vi till Karlstad #gooptown ! 19:e September

Tid: 16:20

Fullsatta lopp med runt 12 hästar som kommer till start i varje avdelning …  Färjestad bjuder på Unionstrav och en nalkandes Jackpot omgång 🙂

  • Unionskampen är en match mellan nationerna Norge och Sverige och som vi har fått uppleva sedan 2005 då det begavs sig för första gången och Sedan dess har Färjestad skött arrangemanget på ett fantastiskt sett 🙂

 

 

Avd 1) 3140M VOLTSTART TRAV

Unionsstayern är alltid ett lopp över  tre varv och i helgen ser vi en klar favorit i #Amiral som tog ledningen efter 500 meter näst senast och som höll enkelt undan. Vi stänger på några hästar ….  Varningen för #STANDBYKEN som borde snart få till det !

Vi tar med hästarna: 1,2,3,8,10,14,15

Avd 2) 1640M AUTOSTART TRAV

Gotlänningen kommer till start med #MISTELNSNAPOLEON  som är mycket startsnabb och gynnas av kortlopp. Duktig tvåa i V75-final senast om ni kikar i lopparkvien … #goop kommer till låtar med #ASTRONASCENTEZAC  som kom till ledning efter 750 meter senast, stum till slut. Rejäl vid seger gången före, räknas.

Vi tar med hästarna: 1,2,3,4,6,,8,12

Avd 3) 2140M AUTOSTART TRAV

Ha ha ojoj 86% på #ODDHERAKLES är obesegrad i årets tio starter. Öppnar vasst och är ju överlägsen från spets senast. Ska invänta hur #BELLFAKS känns från stallet… vad berodde galoppen på senast ?!

Vi tar med hästarna: #ODDHERAKLES

Avd 4) 2640M VOLTSTART TRAV

Klass II som innebär stökigt och struligt … Håller #VALLE E.W… upp ledningen från innersniffen blir han svårslagen ! Spets senast  efter 400 meter från tillägg näst senast och höll säkert undan. Se upp för #JAXON V.S. som kommer till start med 3 raka 🙂 BOM BOM

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 5) 2140M AUTOSTART TRAV

Ska man inte bara spika #WHO’SWHO. ??? Vet inte riktigt vem som ska vinna här .. Går ju ner i klass i motstånd och ska väl bara hämta hem lite friska pengar till stallet !

Vi tar med hästarna: #WHO’SWHO

Avd 6) 1640M AUTOSTART TRAV

Här kommer vi till det öppnaste loppet och ska bli riktigt kul att se loppet ! Här tar vi med alla så slipper vi besvikna… Riktigt fint lopp! Se upp för #CHAPUY , vilken häst ! Spets. och slut 😉 ??

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 7) 2640M AUTOSTART TRAV

OJ , OJ vilket lopp #FARLANDERAM gjorde i nya regin ! Kika i lopparkvivet Trots spår 12 senast så övertygade hästen stort !

Vi tar med hästarna: #FARLANDERAM

_________________________________________________________

Jäklig skoj med V-75 vinsten senast samt 8 rätt senast !… Ser ut att man kan plocka en del spikar och sedan helgardera där loppen inte har en given spik!

 

Lycka till i helgen och Grattis till Er som ryggar !!!

Mvh

Kricken

V.86 Express ikväll BOM BOM ! Vi brukar inte sticka ut hakan MEN !

 

V.86 Express ikväll BOM BOM där #Solvalla tillsammans med #Jägerso tar hand om oss och tävlingsfolket ute på banan ….

Tid: 20:30

  • Vi brukar inte sticka ut hakan som övriga med vad vi har gjort utan tänker alltid framåt för våra följare fattar och det är det viktigaste ! Men sist var väl för en månad sedan men kul att återigen pricka 7 rätt i helgen WOW ..

Ny vecka nya möjligheter till att öka på Julklappspengarna 😉 Det var väl många som i Lördags hade räknat in en jackpot på V75 i lördags uppe på Hagmyren. Det skrällde redan i den första avdelningen och vi får tacka ”SPIKEN” som rekade läget på ekipaget och hade till och med spelat på ekipaget som en av spikarna till 20 gånger ! VI tackar för kaffet ! Men sedan radade favoriterna snällt och lite tråkigt upp sig innan det smällde igen i den sista avdelningen. Till kvällens sista omgång ska det serveras en Napoleon bakelse med ett gått dessert vin när Stoloppet avgöres… Halleluja man kan tro att det är #elitloppsdagen !

 

Avd 1 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Håll ögonen på #CHUMANI som är en nästa gångare … Galopperade in i första sväng senast och starten efter det så galopperade hästen som slagen dessförinnan så bara den står på benen nu då… 6% MUMMA! Intressant öppning kommer vi få i detta loppet till sist tror jag att #DELRAYPELLINI får spetsen och håller den länge ! Inte så vasst startfält och får svårt att se vem som kan vinna. Ett varningens finger för italienaren #bernard som inte ställer upp för att förlora ! Vi tar med några streck så vi är med !

Vi tar med hästarna: 2,3,5,7,9

Avd 2 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Kvällen behållning kommer vi få se i detta loppet ” #VAEVICTISCLUB går från klarhet till klarhet ” Har inlett strålande i ny regin med #Redén med 2 segrar på två försök. spik Varning … Två ekipage gör upp om detta och senast spelade vi vinnare på #cablane som nästan nådde ända fram ! Jag är rädd för att ##VAEVICTISCLUB hamnar utanpå i dödens och kan tröttna så vi tar med lite streck så är vi med och väljer andra lopp att gå kort ! Varning : #Picasso !

Vi tar med hästarna: 2,4,5,6,10

Avd 3 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Ännu en häst som kommit till rätta i nya regin är #COUMBA som har inlett på ett lovande sätt hos #christoffereriksson. Kanske lite för mycket favorit ! Men till ledningen kommer hästen som i grunden är startsnabb… Även här handlar det väl mest om 1,5,6 så det kan inte hända så mycket mera här !

Vi tar med hästarna: 1,3,5,6,8,9

Avd 4 ) 2640M VOLTSTART TRAV

Voltstart med 15 hästar det blir alltid stökigt … #Kihlström axlar ansvaret återigen med en häst i ny regi och denna gången på #DREAMCREATION ! 1st vinst och en 5:e plats 🙂 Naturligtvis kommer någon från den främre träffen ta spets och vi får se vem som kommer vilja gå framåt…  Det blir en svettig sista runda för bakspårs hästarna… Orkar dom …

Vi tar med hästarna: 5,7,13

Avd 5 ) 2140M AUTOSTART TRAV

#Velegance tycker jag känns bara bra och står för 2st fina lopp som har inneburit två raka segrar och har formen på topp men håller den sig 3 gången gillt ? Nu möter hästen ett par bra hästar,Vi hoppas på  amerikansk sulky och barfota runt om så kanske det blir smaskens…Men möter för starkt motstånd Eller …

Vi tar med hästarna:  #RACKHAM

Avd 6 ) 2640M AUTOSTART TRAV

#YoungKing har alltid haft en viss kapacitet, men har varit väldigt ojämn i sina prestationer och på senast tiden har han blivit friare i sin gång och vann lätt senast, Mer stark än snabb och  gynnades av det tuffa tempot. #STRONGHEARTBEAT kommer hamna i ledningen och har under några starter sett riktigt fin ut …

Vi tar med hästarna: 6,7,11

Avd 7 ) 2140M VOLTSTART TRAV

Voltstart med 13 hästar = BÖKIGT ! #jeppe ställer upp med #DONCASH som kom till ledningen senast men gav vika för #DreamKåsgård. Lite Chansartat läge …På framspår får vi se #EMMETTDOWNS som från Tredje invändigt/utvändigt ledaren fick grepp mitt på upploppet och sprang enkelt undan ! Sitter i ledningen från framspår och blir svårslagen !

Vi tar med hästarna: #EMMETTDOWNS

Avd 8 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Min personliga favorit kommer i detta sista lopp på #Solvalla ! #WILDLOVE ser lika fin ut som namnet… Har visat knallform och spänst på slutet. Kommer från 2 raka med en strålande fin avslutning till senast !

Vi tar med hästarna: 2,3,4,6,9,10

___________________________________________________________________________________________

Härligt att gå in i denna veckan med spellust och självförtroende ! Ta hand om Er därute och kika gärna in hos ”SPIKEN” som även han levererar 🙂

 

Mvh

 

KRICKEN

 

V.75 Hagmyren och #brolins hemtrakter 12:e September 2020

V.75 Hagmyren och #brolins hemtrakter 12:e September 2020

Tid: 16:20

GRATTIS ALLA TRAVSPIKARE SOM RYGGADE SENASTE v.86 omgången med spik rysaren #GARDNERSHAW ! Det blev lite drygt 70,000 kr men inget vi ska begrunda nu ! 😉

I helgen får vi två 2st V.75 till helgen 🙂 Lördagen på #Hagmyren med sitt korta upplopp och vi kommer få se öppna lopp överlag där Guldskon hamnar i fokus. Söndagen beger vi oss  till Norge och #Bjerke !

Fakta

  • Upplopp: 160 meter
  • Längd: 1 000 meter
  • Bredd 1 640 meter: 22,0 meter
  • Bredd 2 140 meter: 21,5 meter

Hagmyren #Travbana är belägen utanför Glada Hudiksvall i Hälsingland ! #Hagmyren är en så kallad 1 000 m bana och något som man ska ha med i beräkningen för det är Sveriges kortaste upplopp! Detta brukar vara en fördel för ekipagen i den främre träffen då det är svårt att ta något på täthästarna över det korta upploppet.

 

Avd 1 ) 2140M VOLTSTART TRAV

Favoriten #Naheed är en ny stjärna hos #Oscarerglund.  #Naheed har åtta segrar på tio starter  WOW ! På pappret spelar många spik här men så enkelt är det inte ! Flera har tävlat i bättre motstånd ! Några ekipage som vi ska ha med är #GALILEOAM #HELIOSDIQUATTRO och som ”SPIKEN” har sett i arkivet på ekipage nr 7 #ICELANDFALLS som såg ju helläcker ut, Totalt bortglömd i helgen!

Vi tar med hästarna: 1.2,5,6,7,10,12

Avd 2 ) 2140M VOLTSTART TRAV   ( Korrigering: 16:05 )

Voltstart med 15 hästar ?? Alltid stökigt som jag tar upp gång på gång och när det är ston så är det alltid överraskningar som väntar bakom hörnet ! Hästen som måste streckas är #MarbleArch som tillhör toppen bland de fyraåriga stona i Sverige. #MarbleArch gick ett kanonlopp i kvalet till Stoderbyt och har visat hög kapacitet i fyra vinster på sex lopp i år. Trea i stoderbykval senast WOW ! SPIK ? I helgen möter hon #B.TA.DEVIL som har hittat nya växlar på slutet och kuskbytet till #MagnusADjuse  ”SKRÄLLKUNGEN” är intressant. Men Bäst i fältet är ju #UniqueJuni som är helt klart bästa hästen i fältet. Står med 40 meter tillägg och det kan bli långt fram men kommer vinna detta enkelt… LÄS MERA HOS ”SPIKEN”

Vi tar med hästarna: #UniqueJuni

Avd 3 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Varningens finger för #Brunellohall som jag tycker har utvecklats till en favorit  i #Robertberghs regi och här kan vi verkligen prata om ett förvandlingsnummer. Spåret är bra och ekipaget gillar ett offensiva upplägg och kan nå ledningen ! Vi måste som alla andra tänka på #ONEKINDOFART som har hittat stilen i nya regin och får äntligen ett  öppet spår men  läget är dock lite chansartat kan jag tycka !

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 4 ) 2140M VOLTSTART TRAV   ( Korrigering: 16:05 )

#SPIKFAKS Övertygar allt mer och sprang lätt undan efter tidig ledning senast. Allround och toppchans och har på sistone radat upp segrar !

Vi tar med hästarna: #SPIKFAKS

Avd 5 ) 2140M AUTOSTART TRAV  ( Korrigering: 16:05 )

Top 7 med en rejäl rollerpot att spela om ! Glöm ej detta billiga spel. Satsa några kronor och ha chansen på miljonerna under enbart ett lopp ! Ha ha söta #Wingmaster kommer till start i detta loppet och som jag tycker om denna varelse 🙂 Likt en myrslok tar hästen sig fram och som  en riktig travare med ett hjärta av guld. #Wingmaster Slog till med skrällvinst efter ett perfekt smyglopp senast.  Men frågan är om inte #MERRITT är för bra ändå ! Fick utdelning på formen senast och fortsätter att övertyga hos Wäjersten.

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 6 ) 1640M AUTOSTART TRAV

” E.J:s Guldsko – STL Gulddivisionen – STL Open, försök 15 ”

Lördagens Höjdpunkt 🙂 Här måste vi ladda med bubbel i glaset och låta både starten och när vi kommer in på upploppet få tala för sig ! Våran vinnare är #MISSLEHILL som senast ledde från start till mål och vann på topptid och över mållinjen såg närmast okörd ut WOW vilken prestation …

Vi tar med hästarna: #MISSLE HILL

Avd 7  ) 2640M AUTOSTART TRAV

Vi har kvar krutet mot slutet ! STL Silverdivisionen och här kan man nämna många ekipage som är och förblir fantastiska i historie böckerna !  Får jag nämna någon så faller det på #ELECTRICALSTORM till 7%…  Har visat fin form efter uppehåll och trivs i långa lopp. Bäst med lopp på rulle och blir min favorit !

Vi tar med hästarna: ALLA

____________________________________________________________________

Hoppas alla mår bra därute 🙂 Man har ju lite abstinens när man inte får gå på trav men jag tycker ändå att man har hittat ett sätt och ladda inför varje helg ! Har köpt en extra fin årgång champagne som jag tänkte lätta på trycket redan när vi är i fas efter 5:e loppet 🙂 Efter V.86 vinsten i Onsdags så är vi ju rejält taggade ! GO GO GO GO

 

Mvh

KRICKEN

V.86 på Onsdag och det är #Solvlla VS #Åbytravet som är värdar med en ny Jackpot omgång !

WOW vilket #Derby vi fick vara med om och nu på Onsdag är det V.86 och det är #Solvlla VS #Åbytravet som är värdar med en ny Jackpot omgång !

Tid: 20:30

Men först lite tankar kring Derbyt !

WOW vilket #Derby vi fick vara med om …  Det var många år sedan vi fick uppleva något sådant här 🙂 Jag tycker det vi fick uppleva på #Jägersrotravet i helgen var något av det bästa man fått sett. #Derbyt 2020 går till historien som ett av de största travlopp i mannaminne och vilket drama det blev och vilken stor segrare vi fick se till slut med #bergh som vinnare för 4:e gången av #Derbyt  ( #HailMary #RobertBergh )

När Alla tolv ekipagen värmde upp innan såg dessa fantastiskt fina ut och resultatet blev också något att minnas för livet. Det började tråkigt för #Kogjinis och #UltionFace som galopperade bort sig inte så osannolikt då stallet haft ska man säga otur ?? men galopp hör inte till ovanligheten för #Kogjinis liksom #JohanLejons #Galantis och några andra var inte heller som bäst för dagen ! Men ljusglimten och diamanten hittar vi i #HailMarys såklart. Kvickt efter starten fick ekipaget se sig besegrade om spetsen och den minen från #bergh glömmer man inte. Men efter tag så kontrade #bergh och återtog ledningen och nu tänkte man att det hade kostat för mycket för #HailMary. Icke sa nicke utan det skulle visa sig att hästen hade ännu flera växlar att rycka tag i och när upploppet närmade sig så förstod alla att vi i detta loppet fick beskåda nästa vinnare av #elitloppet som dom vann !!!

Avd 1 ) 1640M AUTOSTART TRAV

Kort distans öppnar denna express omgång. Vi låser på ett antal hästar och går vidare… Se upp för #eicas som har toppform…

Vi tar med hästarna: 2,4,5,6,9,10

Avd 2 ) 1640M AUTOSTART TRAV

#MiracleTile är sylvass bakom bilen och behåller hästen ledningen initialt kan det bli ekiapaget att slå. Favoriten #VichyGrif körs för spetsen men får det svårt denna gången … Jag funderar på att nästan spika #ARGBIGGAN som går ner i klass av motstånd tycker jag och senast Helt på topp och knappt slagen i V 75 från ledningen  efter en snabb avslutning. Men det sista strået tar #VICHYGRIF med #adielson i sulkyn… Varför har alla så svårt att spika ??!! Klart bästa hästen i fältet !

Vi tar med hästarna: #VICHYGRIF

Avd 3 ) 2640M AUTOSTART TRAV

Travsällskapet ( FC Bryggen ApS,m.fl ) kring #EROSZOLA förväntar sig ett kanon lopp. Har fin kapacitet och avgjorde via rapp spurt 14/5. Fick ledningen i första sväng 27/7 och höll lätt undan till vinst… Vi får se hur #bergh känner kring #MISTERSELFIE ikväll men om han säger tummen upp tar vi med hästen som är en nästa gångare ! #Jeppssons andra chans som han ställer upp med heter #BEETHOVEN och här kan musiken bli lika fin som i verkliga livet 🙂 Nästan hemmabana för #untersiner och #GlobalAgreement som är  startsnabb svår att ta en längd på och blir  spetsfavorit. Tre segrar på sex starter. Se upp för #jas !

Vi tar med hästarna:  1,5,6,9,13

Avd 4 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Öppet lopp för unga ston och i dessa lopp brukar det nästan jämt tok skrälla så vi plockar på alla och vänder blad …

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 5 ) 2140M AUTOSTART TRAV

När väl #ingves sätter sig i sulkyn så har han en bra känsla och nu får han #GAAGAARIVNER från springspår. Får utvändigt sig #SUNETTANPALEMA som är en ganska klassig sort. Fin vid seger från spets 18/7, och går ner lite i motstånd !

Vi tar med hästarna: 6,7,8,9

Avd 6 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Kanske att #TOKAREV kan nå ledningen och nu med #örjan bakom sig. Har inte fått full utdelning på formen och önskar ekipaget lycka till ikväll ! Hårt emot blir det med #GLOBALUPSET som går från klarhet till klarhet 🙂

Vi tar med hästarna: 2,3,4,5,11,12

Avd 7 ) 2140M AUTOSTART TRAV

”SPIKEN” Prickad in senast #CANLANE med #ingves bakom och vi ger ekipaget en chans till ikväll… 4% BOM BOM En till som ska med är #ADHOC som ”SPIKEN” kika gärna in hos honom har haft som en nästa gångare ! ÄR rejäl och kämpar verkligen in i det sista !

Vi tar med hästarna: #CANLANE #ADHOC

Avd 8 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Jag har hittat en lite rysare till kvällen sista lopp. Till spets får vi #goop och #ASTRONASCENTEZAC ! Det blir ekipaget att slå men #GARDNERSHAW såg hel läcker ut senast hästen vann och vi försöker igen nu  är vi inte har några streck kvar mer än 1

Vi tar med hästarna: #GARDNERSHAW

__________________________________________________________________________________________________

 

Denna omgången har vi tagit av oss skygglapparna och kör med norska huvudlag ända in mot upploppet … Vi kör 50 kr andelen och först till kvarn…

 

Ha en trevlig travkväll allesammans !

 

Mvh

KRICKEN

 

 

 

 

 

Mvh

Kricken

 

Molnigt och 13 grader varmt när Åbytravbana står som värd för V.86 Express 26:e Augusti

Molnigt och 13 grader varmt när Åbytravbana står som värd för V.86 Express 26:e Augusti

Start: 20:30

 

Ja då står vi och kikar in i kvällens V.86 omgång med dramatik 🙂 jag tycker #Steenjuul kommer med två spännande hästar till Åbytravbana !  #TasteOfDiamond  och #ChablisD.K. som tävlar barfota runt om vilket är ett plus 🙂 #Båth har med en näst gångare i #Bolt Kronos i avd 4. Hästen fick aldrig chansen senast utan sprang i mål med allt sparat! Se upp för #MikkoAho som gör spännande ändringar på #Högstenastalldräng. Ikväll rycker dom skorna och ska tävla barfota runt om för första gången med  hybridvagn och det är nog 1640 m som passar hästen bäst ! SPIK ?

 

Avd 1 ) 1640M AUTOSTART TRAV

detta lopp kommer handla om tre ekipage något Annat vore märkligt ! Jag tror att #UltraBright tar ledningen och då kan det givetvis bära hela vägen. Hon är given att strecka på detta scenario och utvändigt kommer #WILDLOVE och #SOUTHWIND QUEEN ?!

Vi tar med hästarna :  4,5,7

Avd 2 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Omgångens favorit hittar vi i detta loppet…#MISTERHERCULES lever upp till sitt namn och ser hel läcker ut ! Fortsätter att övertyga och ännu obesegrad WOW ! Men alldeles för mycket spelad … står nu i 80% av strecken och istället hittar vi vinnaren i #SELECTEDNEWS. Är minst lika bra och har besegrat bättre ekipage och är seger van.

Vi tar med hästarna : #SELECTEDNEWS

Avd 3 ) 1640M AUTOSTART TRAV

#M.T.NordicSpirit är en nyttig häst som kämpar på bra och tar en god placerings chans igen med rår inte på #SPEEDYTILLY och #HÖGSTENASTALLDRÄNG som kommer ta spets i loppet och är ju hästen att slå… Det behövs ett streck till på #ECLIPSEAM som är en kladdig sort och såg smäll fin ut vid spetsvinst näst senast och höll bra som V75 tvåa senast.

Vi tar med hästarna : 1,4,5,11

Avd 4 ) 1640M AUTOSTART TRAV

Inget märkvärdigt lopp och måna om budet ! Som förstahäst landar  jag i  ”BoltKronos  som kanske blir svårslagen när dom når spets men man ska inte ta för givet att han blir släppt till spets över den korta distansen ! #Torrentd’Inverne som ser ut att ha fint kunnande Har gjort två lopp efter lång vila. Bör komma allt mer och fäller många med klaff men Läget är inte det bästa ! Se upp för nästa gångaren #Harvard Student.

Vi tar med hästarna : 4,5,6,10

Avd 5 ) 1640M AUTOSTART TRAV

”SPIKEN” håller ett öga på #PeterUntersteiner som kommer till start med #HONEYMEARAS som är en Lovande travare. Riktigt fin vid en enkel spetsvinst senast till oddset 1.87 … kommer nog bli liknande odds igen ! Jag garderar up med #FLORIST som har en riktigt vass speed. Ursäktad av strulig resa senast och  måste ses med vinstchans då hästen går ner i klass och ska hämta hem vinst pengar till stallet ! Bordern #untersteiner måste ni ha med oxå på kupongen om inte #peter lyckas så hjälps dom ju åt !

Vi tar med hästarna : 4,6,7

Avd 6 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Även här ganska gråhårigt lopp. #AirSpace Blev hetsig näst senast, men höll bra. Sitter Hårt inne på pengarna, men får inte glömmas. Har nu framspår bricka 2  och jag litar på att kusken håller ställningarna under loppet !

Vi tar med hästarna : 1,2,4,5,6,7,10

Avd 7 ) 3140M AUTOSTART TRAV

Ganska öppet lopp igen men det står mellan några ekipage så är vi med ! Hyfsat svårlöst lopp över 3140 m där det är svårare att klura ut scenariot i glaskulan…   Men förstahästen ser jag ändå att #ZioTomJet utnämns till ! Kan smygas med i draget och är ruskigt spurtstark och vi glömmer senast då Galoppen kom med sparat in i sista sväng!

Vi tar med hästarna : 1,2,3,6,8,9,10

Avd 8 ) 1640M AUTOSTART TRAV

Lime Abbeys lopp och två ekipage sticker ut som är bättre än fältet ! #HILL’SANGEL och #CHABLISRIBB ! Jag väljer #legenden #goop och avslutar med en spik för kvällens drabbningar !

Vi tar med hästarna : #HILL’SANGEL

__________________________________________________________________

Snart dags för höst grytorna men dessförinnan glöm inte att njuta de sista dagarna 🙂 Vi kör andelsspel och 200 kr andelen ikväll…

 

Lycka till ikväll , Nu KÖR VI !

 

Mvh

”KRICKEN”

 

 

 

Snart V.75 omgång 22:a Augusti SOLÄNGET

Snart V.75 omgång 22:a Augusti SOLÄNGET

Tid: 16:20 

Torsdag morgon och man vaknar upp från en fantastisk kväll ! Vilken fest det blev igår Onsdag , WOW !

Löjligt fina trav prestationer som avlöste varandra under Onsdags kvällen och som totalt dominerades av #Kihlström och #Goop!

Det var smått utklassning av herrarna. Vi började att få se #ConradsRödluva ta hem Stoeliten med 900.000 kronor i vinstpengar.

”SPIKENS” Vinnarspel på  #GoldenTricks vann Big Noon-Pokalen med 300.000 i första pris och till slut #MissleHill vann sitt lopp Jubileumspokalen med 1 miljon till vinnaren / VÄRLDSKLASS

 

Avd 1 ) 2140M VOLTSTART TRAV

Detta är ett lopp för ston.  Omgångens spik bör komma här i #LIPSTICKTOOMA ! Toppintryck i nya regin och har massor att tjäna även framöver. Räds inte jobbet här ! Se upp för #ANNAMAUDSLASSIE som har Sveriges bästa kusk #adielsson när det gäller att få iväg hästarna från som i detta fallet ett springspår… Kommer vill ledningen och #LIPSTICKTOOMA går utvändigt in mot upploppet…

Vi tar med hästarna: 6,14

Avd 2 ) 2140M VOLTSTART TRAV

Klass 2 lopp. Ganska jämt streckat i detta loppet. #BRIDA från innersniffen kan hålla upp ledningen och får nog svara upp ledningen lite i loppet och kan få släppa till #PROUDL.A. efter ett tag. Från spår 10 hittar vi trollkarln #goop med #EQUALTONONE som har 3 segrar på 4 starter… möter inget märkvärdigt motstånd och kan vara ett tänkbart vinnarspel annars får man nog välja ALLA i detta loppet för dom kommer från alla håll och kanter !

Vi tar med hästarna: #EQUALTONONE

Avd 3 ) 1640M AUTOSTART TRAV

STL Klass I och vi får se bästa klassen göra upp… Springlopp och många startsnabba ekipage … Här räcker det med ekipagen  1-5 så är vi hemma …

Vi tar med hästarna: 1,2,3,4,5

Avd 4 ) 2140M VOLTSTART TRAV

Här får vi se arbetshästarna i denna Kallblodsdivision ! Jag ser en liten favorit i #AASBALDER som trivs på Svensk mark och nu med #goop i sulkyn ! Kommer få möta in på upploppet #VALLEHUGO från spår 11.    Tio gånger bland de två på 14 starter i år. Formkort och #legenden #ÖrjanKihlström upp igen 🙂 Varningensfinger från bricka 1 med #JÄRVSÖBUKEFALOS som vann senast från ledningen  och trivs extra fint i den positionen. Får sitt elddop här och kommer komma till spets och frågan är vem som går upp och jagar -…

Vi tar med hästarna:  1,3,4,6,7,9,11,12,13,15

Avd 5 ) 2140M VOLTSTART TRAV

Här verkar det bli 2 ekipage att göra upp om detta loppet ! #ZAPDIGIRIFALCO ser löjligt fin ut för dagen och #goop sitter upp och ett givet streck ! Här möter dom #VAEVICTISCLUB som har inlett med två raka segrar i nya regin och imponerat stort på mig. Det finns nåt motbud i 11,3,5 men får dåliga lägen i helgen ?!

Vi tar med hästarna: 2,10

Avd 6 ) 2640M VOLTSTART TRAV

Medeldistans med voltstart … kan bli en del galopper… Till ledningen kommer antingen  #INDRA’SSECRET eller #FOURGUYSDREAM som har 5 segrar i år och har även hävdat sig vid V75 triumfer. Reser ganska  långt i helgen ! Ett ekipage som trivs och har gjort det bra på denna distansen är 1% #CLASSICSNEVERDIE med #RikardNSkoglund är förtillflligt helt på topp och trivs i långa lopp och med tempo på loppet.

Vi tar med hästarna: 4,5,6,7,10,11

Avd 7 ) 2140M VOLTSTART TRAV

Vi avslutar med #Silverörnen som många vill vinna ! #DIAMANTEN står helt rätt till i detta loppet men har varit skadedrabbad men fin för dagen och kommer från seger i gulddivisionen ! Kommer ge #BUCKSTOBURN en chans till här och visar allt bättre form efter sitt uppehåll och närmar sig årets första seger. Formkort på ekipaget och det gör ju det inte mindre angeläget med #kihlström i sulkyn…

Vi tar med hästarna: 3,5,11

________________________________________________________________________________________________________________

 

Hoppas att regeringen snart upplöser folksamlingar på upp till 50 personer så vi kan gå på trav igen 🙂 100 kr andelen kör vi och det ska bli kul att se hur #goop och #örjan tacklar helgens hästar…

 

Välmött

 

Mvh

KRICKEN

19:e Augusti ( Lysande V.75 tävlingar på onsdag och jackpot i Norrland 22:a Augusti Lördag :)

WOW HÖÖÖÖGRTYCK INOM TRAVET NUUUUU
På onsdag 19:e Augusti 

… är det dessutom V75 på Solvalla med Jubileumspokalen för femåriga hästar och Prix Maharajah, tillika Europamästerskap för ston.

På lördag 22:a Augusti
… bjuds vi på klassiska Silverörnen på Solänget i Örnsköldsvik och en jackpot på 49 miljoner kronor.

När det är sådan här stora lopp kan det såklart bli favorit betonat i år eftersom det dyker upp topphästar under hela V75 omgången ! Våran vinnare i Jubileumspokalen heter #TaeKwonDeo och han är inte favorit hos spelarkollektivet. ” Det är helt enkelt hans tur nu denna gången ” Stall #Kolgjinis har dragit ett perfekt läge bakom startbilen och jag är ganska säker på att det blir #spetsochsluthämtaut

 

Avd 1 ) 3140M VOLTSTART TRAV. ( Jubileumsstayern )

Stjärnan i loppet får bli #BleduGers som är ute över önskedistans och även om det är dubbla tillägg så går han ner i klass. Senast var han ute i Åby Stora Pris och såg ut att sitta kvar med lite krafter i behåll. En stor Stjärna med över 10 miljoner på kontot. #ExaudioVici står 40 meter framför #BleDuGers och är även han en stark herre som tål att tåga på och trivs över aktuell distans. 14 segrar på 26 starter talar sitt tydliga språk och är  helt klart första utmanare till favoriten! Har firat stora framgångar i nya miljön. Älskar den långa distansen och kommer med full form. Varning för #ELECTRICALSTORM som har Tre segrar på fyra lopp i år men har inte tävlat sedan i början av maj och är lite svårbedömd och just därför ska hästen med !

Vi tar med hästarna: 4,5,7,8

Avd 2 ) 2140M VOLTSTART TRAV      ( Jäntungens lopp )

#VålerNikolai har verkligen tagit klivet upp i högsta klassen även om det ibland kan vara tufft när man tjänat mycket i unghästloppen. Spår fyra i volten är väl egentligen det som oroar mest men jag tror #goop löser gåtan.  Men sen möter ekipaget #MånlykkeA.M som är minst lika bra. Hästen Glänser i nya regin och fortsatt toppintryck vid segerloppen på slutet. Vår vinnare. #EldRask var trea senast bakom #VålerNikolai och jag tror att han går framåt med loppet i kroppen.  Vi låser med 2 streck !

Vi tar med hästarna: 6,8

Avd 3 ) 2140M AUTOSTART TRAV   ( Prix Maharajah – European Championship for Mares (Gr I Int) )

Vem vill inte vinna detta loppet !  Varning för #THANKFUL som har Knallform och slog alla Norges bästa ston senast efter ett bra slutvarv. Fint läge nu ! #ConradsRödluva var minst sagt blek senast. Det gör att man måsta gardera upp loppet !  #Tessyd’Ete gick bra i skymundan senast på Axevalla men i starten innan på Bjerke var hon rent ut sagt grym. Vi får inte glömma bort #MellbyFree som vann enkelt senast i en stoelit och det såg riktigt läckert ut.  Spåret stökar till det lite men #Goop brukar hitta genvägarna som krävs. #RacingBrodda ska vi inte  heller räkna bort. Fjolårets Sto derbyvinnare gör inte bort sig och är en riktig järnlady! Icke att förglömma den finska sisusen… #STAROMIAMI som är obesegrad i år hemma i Finland och tuff vid seger utvändigt ledaren senast. Rysare till 7%

Vi tar med hästarna: 2,4,6,8,10,11,12

Avd 4 ) 1640M AUTOSTART TRAV   (  Wallenius Cup – Treåringslopp Ston ) 

#BrilliantSmile Var tvåa bakom #HoneyMearas vid sitt senaste framträdande och var klart bra. Nu är det ett halvvarv kortare och hon är riktigt snabb iväg, så jag blir inte alls förvånad om hon leder detta från start till mål.  Har inte fått utdelning på sin fina form på slutet och Står bra till i detta loppet ! Se upp för #EYEONTHEHILL Har inte tävlat i Sverige och mycket svårbedömd i sin comeback. Trist utgångsläge.

Vi tar med hästarna: 2,3,5,6,10,11

Avd 5 ) 2640M AUTOSTART TRAV   ( Queen L.:s lopp – Stolopp )

#VichyGrif har radat upp topprestationer på sistone och verkar ha formen och spurtade sylvasst till en fjärdeplats bakom Mellby Free senast. Nu har hon ett perfekt spår fyra bakom bilen och kan öppna snabbt !
#Millie Millionaire var jättebra vid segern nere på Enghien och är hon lika bra igen som hon var nere i Frankrike då har hon såklart en jätte chans att vinna med spår två bakom bilen. #SashayMyWay galopperade senast så glöm det loppet men har i starterna dessförinnan visat att hon alltid gör bra lopp och har en fin inställning och får rygg på #MilliMillionare i starten ! #Divine är även det en härlig individ och bra nog att vara långt framme igen men tråkigt spår !

Vi tar med hästarna: 2,4,7,9,11

Avd 6 ) 2140M AUTOSTART TRAV   ( Jubileumspokalen – Femåringslopp (Gr I int) )

Höjdpunkten och våran tänkbara vinnare hr problem igen och är struken tyvärr … #TAEKWONDEO 🙁 SÅ öppet lopp och blir det full fart i plattan gynnas ju #ForfantoneAm som spurtade bra senast bakom #FerrariSisu och #IntiBoko och blir nog farlig att nonchalera om han får ett fint lopp i draget samt #FerrariSisu spurtade bra i samma lopp och vann relativt säkert efter en snäll resa. Även han behöver lite tempo och lite rätta ryggar för att kunna vara med i segerdiskussionen.

Vi tar med hästarna: 3,4,7,8,9,10

Avd 7 ) 1640M VOLTSTART TRAV ( Big Noon-Pokalen – Tre-/Fyraåringslopp )

300.000 kr till vinnaren får avsluta detta fyrverkeri av fina lopp ! Här får vi se våran pärla #GOLDENTRICKS som vi uppmärksammade från Facebook och #svanstedt som hyllade denna hästen efter att ha sprungit 1.08 nere i USA och vann med 60-70 meter WOW !  Nu är det naturligtvis segermaskinen till stall #redén som har hand om hästen !! Vi har lirat vinnare och spikat sedan hästen kom till Sverige och så även denna gången,,, !! BOM BOM ! Nu hejar vi in spiken !

Vi tar med hästarna: #GOLDENTRICKS

___________________________________________________________________________________________

 

Värmen fortsätter ett tag till låter SMHI hälsa , Ta hand om Er där ute !

 

  • Vi kör 50 kr andelen denna veckan !

 

Mvh

KRICKEN

Romme står som värd för helgens V.75 omgång :) 14:e Augusti

Romme står som värd för helgens V.75 omgång 🙂 14:e Augusti

Tid: 16:20

Romme travbana eller #Dalatravet är en travbana vid riksväg 70 cirka sju kilometer sydost om Borlänge, som namnet antyder belägen i stadsdelen Romme. Travbanan invigdes den 3 juli 1955. Romme travbana arrangerar tävlingar året om! Ring för mer info:  0243-23 95 00

I helgen ska den korta varianten av E3 avgöras. Bra att det är stora pengar i potten för våra unghästar och välbehövligt för uppfödare m.m. Kanske att det är lite tokigt när man kör som det ryker med unghästarna men men… Det är ju många som står över oxå..
Avd 1 ) 2640M VOLTSTART TRAV
Klass 1 försöket vem vinner. Spår vinnaren blir nog #VISCOUNT med #adielson i sulkyn. Tål att gå lång lopp och är nog bland det bästa kuskarna och kommer ofta rakt på från spår 6. Vi får se om #HURRICANE SILAS kan ta emot från spår 2 annars blir det tufft för många i detta loppet.
Vi tar med hästarna : 1,2,5,6,9,10
Avd 2 ) 1640M AUTOSTART TRAV
Detta loppet kommer få en tuff start och det öppnar för #RIBAUDE med barfota runt om. Blixtsnabb öppning från #URBAN KRONOS och #HIGHSPIRIT blir att vänta… Vi tar med en del streck här…
Vi tar med hästarna : 1,2,4,5,6,7,9,10
Avd 3 ) 1640M AUTOSTART TRAV
E3 Final – Ston och 950,000 kr till vinnaren !  Se upp för #HILARIOUSAM som såg fantastik ut och for fram till ledningen med adielson. Har sett fin ut och rejäl vid segern senast efter en hel del grovjobb. Kan bli för svårt för #CHABLIS RIBB att hålla ledningen denna gången från innersniffen och kanske en spik i denna avd…  Ett annat hett bud är #MALVHAHA som har Örjan i som kusk och är ju segervan i dessa storlopp. Finfin travare och vann obesvärat från ledningen senast och med sparat i mål.
Vi tar med hästarna : 1,2,3,4,9
Avd 4 ) 1640M AUTOSTART TRAV
Lägsta klassen gör upp om att komma 1:a här,,,  En påtaglig vinnare kan vi hitta i #FLEXIBLELAUNCHER som ser fin ut för dagen. Har vuxit med uppgifterna på slutet och står helrätt inne i klassen. Men här bör det streckas på. Adielson sitter bakom #AWESOMEKRONOS som är en Högkapabel häst men snurrig och tufft anmäld. Bra chans bara han sköter sig. Hmmm ?!
Vi tar med hästarna : #AWESOMEKRONOS
Avd 5 ) 1640M AUTOSTART TRAV
Hmmm detta är ett mumma lopp,,, Gulddivisionen gör upp och ett bra startfält gör upp. En tänkbar spetsvinnare hittar vi i #NIMBUS C.D. som är ett kraftpaket från start. Får möta upp ett annat kraftpaket är ju #elianwebb och här får vi ett kvitto på hur bra #NIMBUS C.D. är från start. Detta öppnar ju upp för bakspårs hästarna med #GLOBALSATISFACTION som en trolig vinnare vid detta scenario,,.,
Vi tar med hästarna : 1,2,3,9,11
Avd 6 ) 1640M AUTOSTART TRAV
E3 Final – Hingstar/Valacker och här tävlas det om 950.000 kr i potten ! Storfavoriten får vi från bakspår i detta spinterlopp. #HELLBENTFORAM ! Får gå utvändigt på #NODOUBT som gick 10,5 senast  och #emilia är rutinerad så vi låser på 2-3 streck…
Vi tar med hästarna : 1,2,10
Avd 7 ) 2140M AUTOSTART TRAV
Omgångens favorit får vi i ekipaget #ZAFFIROROC med #goop i sulkyn. Blir det struligt så är det ju fruktansvärt öppet…  En outsider som ska med är ju #MERRITT som kan vinna på riktigt bra tid här och är bortglömd !
Vi tar med hästarna : #ZAFFIROROC
______________________________________________________________________
Rolig omgång med riktigt bra finaler att kika på… Ser på pappret ut att bli en ganska enkel omgång men när det känns så i kroppen då vet vi att det skräller 😉
Ha en fin helg och ut i sommar vädret. Viktigt att planera upp soffhörnan med ute tv,n och kalla öl 😉
Mvh
KRICKEN

V.86 TIPS #Lindesbergstravbana 1:a Juli 2020

V.86 TIPS #Lindesbergstravbana 1:a Juli 2020

Tid: 19:20

Fornaboda travbana

Banbredd 2140: 20,0 meter.
Banbredd 1640: 19,7 meter.
Upploppets längd: 192 meter.
Champion 2019: #KimEriksson
Körsvensligan just nu: #MagnusADjuse 4 segrar,- Hemsida: www.lindetrav.se

Fornaboda travbana, även kallat Sveriges grönaste bana, är en svensk travbana belägen vid riksväg 50, cirka fyra kilometer norr om Lindesberg. Banan invigdes 1951.

V.86 som på onsdag körs i Lindesberg. Vi på redaktionen har ägnat en del av måndagen åt loppen där vi får se #MISSLEHILL från #elitloppet och #waldmuller har en intressant startande häst i #ARTUROBEECH. Hästen är en Lovande travare. Gled enkelt undan från spets senast via 1.10 tempo sista 800 meterna. WOW ! Man kan lugnt luta sig tillbaka på altanen och hälla upp något kallt och njuta av sommarkvällen med lite trav !

 

Avd 1) 2140M AUTOSTART TRAV

När det känns stenklart då är det inte så, ELLER ?!  #Surf’nTurf  har vunnit de fyra lopp han gått i ledningen. Det kommer bli en riktig fight om ledningen som kan vara utslagsgivande …

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 2) 3140M VOLTSTART TRAV

Högintressant att få se #DANILOBRICK ikväll. En riktigt högkapabel häst som kommer till start efter lång vila nu. Krigade tappert som vass tvåa i kval till Kriteriet 2018.

Vi tar med hästarna:  ALLA

Avd 3) 1640M AUTOSTART TRAV

Kusk förstärkning på imponerade #HENNESSYAM ! Vann direkt i sin debut i ny regi senast, lekande lätt trots tung resa. Nu har han fått ett lopp i kroppen och från ett perfekt läge  med #Erikadielsson i vagnen blir hästen inte lätt att tas med. Men innan visste får han klättra om #KILIMANJARO som ser bra ut i år. 2 starter och kom till ledning på första bortre senast och helt ohotad till slut….

Vi tar med hästarna: 1,2,4,6

Avd 4) 1640M VOLTSTART TRAV

Tänkvärt: #GuliTiger har haft innerspår i voltstart i sju lopp och tagit ledningen varje gång.
Hästen har dessutom vunnit 2 av de 4 lopp han gått i ledningen ! Men kanske att hästen möter den allsmäktige #TEKNOLYNET. Vann överlägset från spets senast på barfotabalans och står bra till för att upprepa prestationen.. Nu skrivandes stund är ekipaget streckat till 65% ,,, Man börjar dra åt sig öronen igen…

Vi tar med hästarna: #TEKNOLYNET

Avd 5) 1640M AUTOSTART TRAV

Inte helt uteslutet att #QueerFish hittar spets och därifrån har hästen vunnit åtta av de elva lopp han gått i ledningen. 5% ! En häst som ska med på kupongen är ju #NIMBUSC.D … Har härlig kapacitet och vann direkt efter långa uppehållet senast från spets. BOM BOM

Vi tar med hästarna:  2,4,5,7,8,10

Avd 6) 2140M AUTOSTART TRAV

Ingen aning varför #ARTUROBEECH är streckad till 53% ?? Tok öppet lopp och här får inget lämnas till slumpen…  #SWIFT DIVA ser kanon fin ut och är nu nerstruken till bricka 3 som hästen vann ifrån senast från liknande spår …! Här måste vi lira kuskblåsaren #brandel…

Vi tar med hästarna: 3,4,5,6,10,11,14,15

Avd 7) 2140M VOLTSTART TRAV

En annan kiosk väktare till kusk är #PawMahony.. Kör här en smyger i #R.K.QUEEN som är en grundkapabel dam som skötte sig bra direkt efter vila senast. Allround och tidigt segerbud.

Vi tar med hästarna: 2,5,7,11,12,13,14

Avd 8) 2640M AUTOSTART TRAV

Se upp för #Beartime som har vunnit två av de tre lopp han gått i ledningen och står nu redo från bricka 4 ?! Här kommer nog ”SPIKEN” tycka till ! #givemeten från just spår 10… Måste ju bara innebära vinst och dessutom med #adielson som sitter upp bakom m!

Vi tar med hästarna: 4,5,6,10

___________________________________________________________________________________

 

Ny har vi en ny jättekul trav vecka att se fram emot. Ut och njut av den underbara svenska sommaren. Här kommer ett kanon recept på en sommartårta till fikat på Onsdag !

Till detta bör ett iskallt efterrätts vin förtäras

* Réserve du Ciron, 2012 Vitt vin
Sauternes, Bordeaux, Frankrike

Sockerkaksbotten:

 

Ha en toppen dag och nu sätter vi 8:an !

 

Mvh

KRICKEN