v86

V.86 Express 2:a December 2020 #Solvalla VS #Bergsåker

V.86 Express 2:a December 2020 #Solvalla VS #Bergsåker

Tid: 20:30

Dags igen att kika läget inför kvällens drabbningar….

 

Avd 1) 2140M AUTOSTART TRAV  ( BERGSÅKER )

Det är ingen #Nyhet i att om hästen tar spets så blir det ruggit svårt för konkurrenterna ,,,, Vi får se om hemma hästen #ORDERBYBOX kan ställa till det utvändigt … Hästen Profiterade på att konkurrenterna körde kallt senast. Behöver ju hjälp med tempot igen om det ska hålla hela vägen … Varning för #ILLERTOOMA

Vi tar med hästarna: 1,3,10,11,12

Avd 2)  2140M VOLTSTART TRAV   ( SOLVALLA )

Omgångens såkallade ”KLARA” hittar vi i #WINB.HILL ! Högkapabel häst som har vilat länge nu. Var ju grym vid seger i debuten i ny regi 2019 men kanske ett lopp i kroppen,, men vi går safe från denna avdelningen med att även ta med häst från bricka 1 och #EXCLAMATIONMARK från spår 5. Fin kapacitet i grunden på hästen och har 3 lopp i kroppen efter lång vila tillskillnad från  #WINB.HILL

Vi tar med hästarna: 1,2,5

Avd 3) 2640M AUTOSTART TRAV   ( BERGSÅKER )

12 ekipage som kommer att stå och pusta och frusta på startlinjen,,, Jätte öppet lopp så inte så tokigt att måla på här …

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 4)   2640M AUTOSTART TRAV   ( SOLVALLA )

Vi smyger in kvällens första spik… 🙂 #LENNART SJÖHAMMAR har bra inställning och kommer till start med en seger från föregående start/ och ska räcka långt här !

Vi tar med hästarna: #LENNART SJÖHAMMAR

Avd 5)  2140M VOLTSTART TRAV ( BERGSÅKER )

#Iesjuvel vann ju väldigt enkelt senast på #Gävletravet från spår 7 och hade gott om krafter kvar så jag undrar hur innersniffen tas i emot ??? På #Bollnästravet slutade hästen 6 i mål från just bricka 1 …. Varning för smygisen #DUSKTODAWNSISU med #Emilaleo bakom !

Vi tar med hästarna: 1,5,10,12,13,15

Avd 6)  2140M AUTOSTART TRAV  Unghästserie – Treåringslopp   ( SOLVALLA )

Spetsen bör #APPASSO ta ! Klen insats senast men avgjorde enkelt i spurten på Solvalla för tre starter sedan och dessa takter vill vi se igen !

Vi tar med hästarna: 2,4,6,8,9,10

Avd 7) 1640M AUTOSTART TRAV    ( BERGSÅKER )

Positivt från Stallet med #HeadingReference som egentligen skulle ha haft ett lopp i kroppen innan denna starten men fick ju feber å lämnade WO… Kommer till start ikväll och har ju slagit några ekipage i detta loppet och stallet har ju siktat mot detta loppet… Bakspår är inget minus ! Men in på upploppet bör det handla om ekipagen #DOCTORDOXENZENZ samt #REMARKABLEFEET så får vi se sedan !

Vi tar med hästarna: 1,2,3,9,10,

Avd 8) 2140M VOLTSTART TRAV  ( SOLVALLA )

Stolopp är många gånger svårlösta så även i detta fallet. Nu har vi inte mycket bläck kvar i pennan och får gå väldigt kort här ….  Jag tycker vi testar #NIKA med #jormakontio i täten och som har bra tider på distansen, ,,,

Vi tar med hästarna: #NIKA

_______________________________________________________________________________

 

Hoppas alla är igång med JUUUUUUL PYNTET och att glöggen och lussebullarna upptar allt utrymme i magar och gom 🙂 Håll till godo så gör vi underverk kvällens V.86:a !

 

Mvh

KRICKEN

 

 

 

V.86 Express Onsdag 25:e November  Tid: 20:30 #Åby VS #Solvalla

V.86 Express Onsdag 25:e November  #Åby VS #Solvalla

Tid: 20:30

Öppen  V.86 omgång ikväll onsdag och en alldeles alldeles underbar V.75 helg på lördag med Finaler !

 

 

Avd 1 ) 1640M AUTOSTART TRAV

#EROSZOLA som tränas av #flemming kommer till start med en riktig högform,,, Inte snabbast från start men kommer vara 1 av 3 där framme ! Få hästar till start och se upp för #ENZO med #juul i sulkyn 4 % och som tog tre raka på Åby i vintras.

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 2 ) 2140M AUTOSTART TRAV

#adielsson med #VALUTAEW som tränas av #Båth går ner i prispengar ,,. Vann på #Solvalla för 3 starter sedan när man sprang om 50 tusen kr och då laddade #båth på med lopp om större pengar som misslyckades Bla med galopp osv… Är nu tillbaka där man började vinsten och motståndet ser bättre ut igen… 9%

Vi tar med hästarna: 3,5,7,9,10,12

Avd 3 ) 1640M AUTOSTART TRAV

Jag håller #DARAHBIBO som lite av en häst som kan vinna,.. #untersteiner har hållit sig framme lite mer aggressivt på hästen i år och har läget och kikar siktet inställt ! Notera Spel p å#Caligula 😉 !

Vi tar med hästarna: 4,5,6,7,11

Avd 4 ) 2140M AUTOSTART TRAV ( Oaksrevanschen)

Roligt lopp vi har kommit fram till och många ekipage om prispengarna. Vi väljer att spika  #M.T.PERETTE med #djuse… I grunden ska hästen bara krossa motståndet …

Vi tar med hästarna: Alla

Avd 5 ) 2640M AUTOSTART TRAV

15 hästar till start och antingen vinner väl #tomilane med #bergh eller så kommer det bli hårt motstånd runt om och då ser det väldigt öppet ut!

Vi tar med hästarna: Alla

Avd 6 ) 2640M VOLTSTART TRAV

Här går jag utanför boxen och spelar på #COMETOGETHER  som kan göra jobbet själv och voltstart nu och då brukar det bli stökigt och vi hoppas att #anders håller tummarna rätt nu ,,, En riktig rysare !

Vi tar med hästarna: #COMETOGETHER

Avd 7 ) 2140M AUTOSTART TRAV

i Detta loppet handlar det om 4 ekipage som ska ta sig i mål…  En liten tanke skickar vi till #S.persson och #DIVINE som jag tycker är en grundkapabel häst. Fått ett lopp i kroppen efter vila och som har äntligen fått ett bra spår nu till kvällen drabbning,,,

Vi tar med hästarna: 2,5,6,8

Avd 8 ) 2640M AUTOSTART TRAV ( Kriterierevanschen )

Vi avslutar med en Spik… #ÖNASPRINCE som var förkyld senast får en ny chans i  Kriterierevanschen kommer sluka alla ekipage på upploppet. Spetsochslut, hämta ut ! ” ÄR FÖR BRA FÖR MOTSTÅNDARNA ”

Vi tar med hästarna: #ÖNASPRINCE

__________________________________________________________

Det var allt för nu ! Håll koll på uppdateringar som kan komma när vi närmar oss Express Onsdagen !

Fram med Julskinkan och ta fram en God Julöl

 

Mvh

”KRICKEN”

#Solvalla VS #Bergsåker V. 86 Onsdag 18:e November :)

#Solvalla VS #Bergsåker V. 86 Onsdag 18:e November 🙂

Tid: 20 : 30

Rolig helg uppe i #rommetravet som bjöd på den ena favoriten efter den andre på Lördagens V 75 ! Vi satte 7:an och går in i denna veckan med självförtroende 🙂 Ganska märkligt att #GandalfJaam som på upploppet var tydligt utanför bangränsen under hela upploppet ?!  men som fick behålla segern inte oss emot spm fick in vinnaren men en ganska luddig regel.,..  I Frankrike behandlar man dessa situationer på ett tydligare sett att överträder man bangränsen så medför det omedelbar diskvalifikation !

Men men efter snackisen i helgen tror jag vi får se en ändring av regeln …. ?!

Hyfsad svår omgång denna Onsdag. Här varvas amatörlopp, ungdomslopp och lärlingslopp med kallblodslopp med öppna lopp där många ekipage lurar i vassen om prispengarna ! Bästa spikchansen hittar vi nog i #FROMTHEMINE i avd 7

Veckans utropstecken ❗️ kommer Legenden , Dalarnas ikon hålla ihop och lyckas inom Monte’ hög intressant och få se våran älskade Pirat göra upp med sig om han fortfarande vill vinna✅ Eller blir detta slutet på en sagolik historia ????

 

 

Avd 1 ) 2140M AUTOSTART TRAV

3 års kullen drar igång och få hästar med i loppet! Vi ser en över kvalificerad häst i  #BLACKANDQUICK som kommer kriga om ledningen till sammans  med #MRMAHCAN. Bägge är riktigt snabba från start och det bör räcka med dessa två annars ta rubbet tycker jag !

Vi tar med hästarna: 1,5,7

Avd 2 ) 2640M AUTOSTART TRAV

En av mina hästar man håller lite extra om är ju #VIKINGSPREACHER som ”SPIKEN” har hjälpt oss att hitta i vinnarspel genom hästens karriär. Hästen är riktigt bra i grunden och kommer till start efter vila. Kan öppna bra och räds inte att göra grovjobbet! Varning för #BUSYDOIN’ NOTHING som inte Sticker så ofta nosen först men är i fin form satt  fast med sparat 29/9. Gör aldrig ett dåligt lopp och 2% WOW !

Vi tar med hästarna: 3,5,7,9

Avd 3 ) 2140M AUTOSTART MONTÉ

När det kommer till Monté är inte min starka sida … Det är lite som att spela Hazard games den minst med chans vinner 😉 Skämt o sido men vi chansar inte här …glöm inte bort #ontrackpiraten som gör debut i Monte’

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 4 ) 1640M VOLTSTART TRAV

Stig H tar hand om träningen för #ARMSTRONGLOUIS som blir omgångens mest spelade. Är uppe i 60% och det är alltid ett dåligt tecken när en häst går upp i så pass högt favorit skap,,, men vi la lite krut i Monté loppet och vi måste få plats med fortsatta streck så kanske spik 😉

Vi tar med hästarna: #ARMSTRONGLOUIS

Avd 5 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Oaks femman ställer upp igen #ROMANCEAMOK som kommer till start med lite uppåt form …. En häst som fullständigt nedgraderar sig är #GROUPIEDOLL som från att ha tävlat med prispengar från 200´till 800´går ner för att tävla om 40´kr …. Antingen spik eller alla !

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 6 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Jag sparade min spik till detta loppet… Tråkigt spelat men #TANGENHAAP håller jag som storfavorit. Hästen har ju bakspår och många tror #ROLIELD tar spets och menar på att #TANGENHAAP inte klarar att gå utvändigt och avgöra …Hmmm det tror vi !

Vi tar med hästarna: #TANGENHAAP

Avd 7 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Vi hoppas vi är med och vi har lite streck kvar att göra av med … Helt rätt spår har ju #FROMTHEMINE som ser strålande ut och kommer till spets och vad ska hända sedan ?? Kan det bli tokkörning om spets ?? Hmmm

Vi tar med hästarna: 1,2,9

Avd 8 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Vi har allt i våra händer här och Storfavoriten #BEHINDBARS ska ju egentligen spela minigolf där ska man oxå ha 1 som i spik 🙂 Men favoritskapet har hästen haft länge nu och nån gång måste ekipage förlora och nu har dom dessutom bricka 8 … Vi garderar !

Vi tar med hästarna:  2,4,5,6,8

______________________________________________________________

Det var allt för idag … Håll hårt i hatten och nu hoppas vi att snön kommer snart va 😉

Fortsätt maila in frågor och svar till travtips@travspiken.se så gör travet mer innehållsrikt med kunskap tillsammans !

Mvh

KRICKEN

V.86 #Jägerso VS #SOLVALLA 4:e November 2020

V.86 Express #Jägerso VS #SOLVALLA 4:e November 2020

Tid: 20:30

Vi öppnar dörren till en  en högintressant V.86 omgång att se fram mot på onsdag 4:e November. #Jägersrotravet dominerar omgången med sina 2 uttagningslopp till årets viktigaste lopp för 2 åringar och det är inte mindre än #Svenskuppfödningslöpning !  Ett lopp som kördes första gången 1926 WOW ! Mycket känslor och dramatik har vi fått uppleva under dessa åren … # Båth kommer som vanligt med en flottilj av hästar som som ska testa sina gränser och försöka knipa en åtråvärd plats.

Återkommer närmare start !

Avd 1 ) 2140M VOLTSTART TRAV

7 ekipage till start och gott om utrymme för favoriterna att avancera och avgöra 🙂 #READYDOC Tvingades släppa ledningen senast och galopperade kort senare. Kan vara på gång nu och har framspår, spets och slut

Vi tar med hästarna: 2

Avd 2 ) 2140M VOLTSTART TRAV

Storfavoriten #CHIRU med #Jorma bakom ser strålande ut … Streckad till 50% och var rejält förbättrad vid segern senast. Blir svårstoppad !

Vi tar med hästarna: #CHIRU

Avd 3 ) 2140M VOLTSTART TRAV

( Uttagningslopp Svensk Uppfödningslöpning 2020 ) #PerNordström VS #Båth och på hörnet hittar vi Stall #Kolgjini, VEM VINNER !

Vi tar med hästarna: 2,3,5,7

Avd 4 ) 2140M VOLTSTART TRAV

#Goop VS #Skoglund vilken dramatik !

Vi tar med hästarna: 2,7,8,9

Avd 5 ) 2140M VOLTSTART TRAV

( Uttagningslopp Svensk Uppfödningslöpning 2020 ) #Båth igen som favorit med #MELLBYJINX ! Hoppas inte #Båth har jinxat för mycket bara !

Vi tar med hästarna: 2,3,6,8,9

Avd 6 ) 2140M VOLTSTART TRAV

Öppet lopp och det kommer bli myrornas krig när vi svänger in mot upploppet , Puh håll hårt i hatten !

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 7 ) 2140M VOLTSTART TRAV

Jag började leta i raden när till jag skulle få se #Untersteiner komma in med en goding… Fick vänta till lopp 6 och här ser vi stallet med sin bästa chans !

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 8 ) 2140M VOLTSTART TRAV

#Rogerwalmann som har haft en tung säsong får lilla #ÖrjanKihlström att komma med en favorit mot slutet …. #HELOISEAM Vann kvalet till Oaks men fick inget med sig i finalen. Helt annat gäng nu. Given på kupongen !

Vi tar med hästarna: #HELOISEAM

 

______________________________________________________________________

 

Mvh

KRICKEN

 

 

 

 

 

V.86 på #Åbytravet och #Solvallatravet , 28:e Oktober 2020

V.86 på #Åbytravet och #Solvallatravet , 28:e Oktober 2020

Tid: 16:20

Hej Alla TRAVSPIKARE !

  • Vilken helg vi fick uppleva …

Vi fick bevittna 12 semifinaler till #BreedersCrown och vilka rafflande slutstrider vi fick se i  samtliga lopp. När dammolnet hade försvunnit och speakern gått hem återstår nu 48 Ekipage som skall göra upp i de fyra finalerna på #Eskilstunatravet nästa söndag 🙂

Ser ut att bli en riktigt bra utdelning igen på Expressen !  Lite tankar kring omgången nu då 🙂

 

Avd 1 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Åby med openstrecth börja att inleda denna omgången ! Singelstreck eller alla runt om gäller här ! #JAXON V.S.

Vi tar med hästarna: 3,4,,5,9

Avd 2 ) 1640M AUTOSTART TRAV

Innersniffen på #JAQUESNOIR ?! Kan han hålla ledningen så är det mesta klart men få streck behövs för att vara klar här !

Vi tar med hästarna:  1,3,4,7

Avd 3 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Några streck behövs här oxå… några osedda ekipage vilket gör att det blir lite krångligare ,,, #Becker har krånglat #JOULE V.S. senast på Hamburg fick trava utanför ledaren och tröttnade Hmmm  Har Tex inte sett något av #JERSEY MUSCLES osv …

Vi tar med hästarna:  ALLA

Avd 4 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Våran favorit blir #MELLBYHURRICANE som ser fin ut efter en paus och vinner snart lopp igen. Jagar ledningen och gynnas av läge många om budet här oxå !

Vi tar med hästarna:  ALLA

Avd 5 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Vi testar att spika #READYTONIGHT med #untersteiner. Blev trea i sitt kriteriekval efter strulig resa. Fin typ med bra chans och är van att tävla om dessa pengar …

Vi tar med hästarna: #READYTONIGHT

Avd 6 ) 2640M VOLTSTART TRAV

Krångligt och avigt blir det här… 15 hästar på 2 volter ,,, Skrällvarning och vi bankar alla i detta loppet… några ekipage sticker ut men vi ska vara med och vinna !!!

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 7 ) 2140M VOLTSTART TRAV

Framspår för #SPEEDYTILLY ! Har på sistone vunnit med krafter kvar på slutet och har full form det enda minuset är ny kusk i #ChristofferEriksson.. Men vi provar !

Vi tar med hästarna: #SPEEDYTILLY

Avd 8 ) 1640M AUTOSTART TRAV

Även här enkelstreckar vi med #VICHYGRIF ! Står helt rätt inne i loppet och var nära senast efter stark spurt och levererar på en vass nivå hela tiden. !

Vi tar med hästarna: #VICHYGRIF

_______________________________________________________________

Halloween till helgen så det är bara att börja pynta huset 🙂  Fortsätt följa oss på #travspiken och framförallt fortsätt maila och kommentera 🙂

 

Ha en grym Onsdag !

 

Mvh

KRICKEN

 

spikideer till V.86 omgången 21:a oktober 2020

spikideer till V.86 omgången 21:a oktober 2020

Tid: 20 : 30

Tråkigt att bemötas av nyheten att våran kära  #Järvsöfaks är död och bortgången… Sällan skådad häst som har blivit travsportens egna lilla myshäst… Vila i frid !

 

Avd 1 ) 2140M VOLTSTART TRAV

Jag tror inte #Chumani orkar hålla upp ledningen och sist men inte minst kommer #ARMOURAS kopla grepp 100 m kvar på upploppet ….

Häst: #ARMOUR AS

Odds 3,5 gånger 1000 kr = 3.500 kr

____________________________________________________________________

 

Håll ut , snart börjar omgången.,.. Fram med lite bubbel och en god dessert ! Kanske sparka igång brasan så den lever under Expressomgången !

 

Ha en grym Travonsdag gått folk …

 

Mvh

”SPIKEN”

Ny spännande V.86 omgång på #Solvalla VS #Jägerso 21:a Oktober

Ny spännande V.86 omgång på #Solvalla VS #Jägerso 21:a Oktober

Tid: 20:30

Hello every ”SPIK FANTASTER”

Det är en stor dag för #Jägersrotravet och det är inte baserat denna gången på något rent sportsligt utan som för fösta gången på flera månader öppnar sin restaurang och släpper in ett begränsat antal besökare. Vi har ju även fått se och följa  via instagram #Solvalla som har haft öppet sin trevliga #Bistro sedan någon vecka tillbaka så vi börjar se en liten ljusning i den annars så svarta Covid tunneln!

Medans dom där uppe i Norr är på väg in i årets första snökaos så känns det rätt tryggt att vara boende i det Mellersta / södra delarna av vårat vackra Sverige …

 

 

Avd 1 ) 2140M VOLTSTART TRAV

Vi får se om #CHUMANI levererar från innersniffen eller om det blir för svårt ??? #ARMOURAS går ner några klasser form av prispengar och det behövs om det ska in några pengar på kontot, Given ett streck !

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 2 ) 2140M VOLTSTART TRAV

Voltstart och bricka 12 är struken,…  Vi garderar med 4 streck och går safe från denna avdelningen …

Vi tar med hästarna: 2,4,7,9

Avd 3 ) 1640M AUTOSTART TRAV

Eventuellt bästa chansen för stall #Kolgjini kommer detta loppet ! #M.T.ODAKOTA fick vi följa från Tredje invändigt i V.86 senast, Där  övertog hon 350 kvar men åkte dit den sista biten. Bra spår nu ikväll ! #Oliveria är det dags för snart !  Galopperade senast. Bra smygläge den här gången från bricka 9 och jag vet att ”SPIKEN” oxå är förtjust i förutsättningarna.

Vi tar med hästarna: 3,4,9,10,11

Avd 4 ) 1640M AUTOSTART TRAV

#DREAMGIRLHALL har inte fått sätta nosen först på ett tag men har hög kapacitet och hästen ska med bland strecken !

Vi tar med hästarna: 6,7,10,12

Avd 5 ) 3140M VOLTSTART TRAV

3 varv med voltstart men inte så många ekipage så det behöver inte bli stökigt denna gången ! Öppet lopp det kostar inte så mycket att få med alla i detta loppet …

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 6 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Treåringslopp som är väldigt öppet ! #Huntam , glöm senaste prestationen.  Nurmos stallform är ju verkligen på topp så vi smiskar på lite även i detta loppet. Den troliga ledaren och nu med #kihlström i vagnen igen!

Vi tar med hästarna: 2,3,4,5,6,9,10

Avd 7 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Ett ekipage, Ett mål, Ett segerbud vi pratar om Kärlek nu mina Travspiksälskare ! #wildlove

Vi tar med hästarna: #wildlove

Avd 8 ) 2640M AUTOSTART TRAV

Triton Sunds lopp och själv tycker det roligaste loppet kvar att kika på ! Vi har inte råd med något annat än att söka här! Våran älskade #ontrackpiraten kommer till start nu lagom när det vankas vinter…  Hästen som talar sitt tydliga språk och som vill vara själv över mållinjen och på pappret är ju #Alone med #kihlöströms bästa chans… Stark och rejäl sort, höll undan med säker marginal senast och får bli sista strecket för kvällen !

Vi tar med hästarna: #Alone

______________________________________________________________________________________

Härligt med vinter känsla så man får njuta av Grytor , Rödpang och vinnarkänslor !

 

Ha en trevlig kväll därute och ta hand om varandra !

 

Mvh

KRICK

V.86 #Bergsåker VS #Solvalla Onsdagen 14:e Oktober

V.86 #Bergsåker VS #Solvalla Onsdagen 14:e Oktober

Tid: 20:30

Hallå alla Travspiksfantaster 🙂 Ny Onsdag och fantastiska möjligheter 🙂 #Solvalla och #Bergsåker delar på V86 Expressen medan #Gävletravet tar hand om V75 omgången 🙂 Siktet är kanske lite mera inställt rent Travsportsmässigt mot Trikolåren och #Vincennes…  Vi får se både tre- och femåringar skall koras till Europamästare och en kanonkula får vi se starta bland femåringarna och som inte behöver en närmare presentation #FaceTimeBourbon har anmält sitt intresse och lär vara ensam på banan ! SOM VI SÄGER    ”WHISKEYN I ANSIKTET ”

  • Gå inte på Idiotin med att spika kvällens omgång som experterna vill att ni ska göra !,, Det är få hästar med i varje lopp och strecken räcker för att gå säkert i loppen utan att bli av skjorta och byxor,,, 8 rätt ikväll för enkelt !

Ju mera vi kikar i lopparkiven ju mera taggade blir vi !

Avd 1 ) 1640M AUTOSTART TRAV

När det ser enkelt ut så är det ju inte alltid så .. #TANGENHAAP har samma spår som förra året där han glänste till ledningen ….Senaste starten var han grym vid seger från utvändigt ledaren senast i V75 omgången. Jag väljer att ta med #ARTKJARVALD som jag nog tror passar bäst på denna distansen , men det måste hålla då med att ekipaget kommer till ledningen … #BJÖRS FREJ har enbart startat 2 gånger på kort distans och gjort det bra men orkar han ???

Vi tar med hästarna :  2,7,9

Avd 2 ) 2640M AUTOSTART TRAV

Flygande start senast på #TWINKLEFACE  som strålande ut vid vinsten över aktuella distansen senast. #Goop upp igen ! Räcker det med ett streck ?! En stark och duglig häst får vi se från bricka 4 #SAGADOC ! Vi tar med ett par ekipage så går vi safe ut från denna avdelningen !

Vi tar med hästarna : 2,3,4,7,10

Avd 3 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Favoriten #HOSSIANABOKO seglar till ledningen och blir hästen att slå. ”SPIKENS” favorit #walkitalkie kommer till start igen och ska med,,, behövs en del streck så är vi fortfarande med kvällens omgång !

Vi tar med hästarna : ALLA

Avd 4 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Kuskförstärkning på #SHAPES när #goop sitter upp 🙂 Har fått ett litet jobbigare läge men som #goop kör så finns det inga dåliga lägen kvar för honom. Nära vinsten 23/8 , BOM BOM

Vi tar med hästarna : 1,3,5,6,8,10,11

Avd 5 ) 3140M AUTOSTART TRAV

Favorit hästen #ELCHE ute i vassen.. Vi tar med några lyxstreck för skojs skull !

Vi tar med hästarna : 4,7,8,10

Avd 6 ) 1640M AUTOSTART TRAV

En häst som har löjlig form är #VICHYGRIF som vann senaste gången hon startade på#solvalla  till 2,5 gånger. Ikväll får vi runt 5 gånger så det kan vara en tänkbart vinnarspel…

Vi tar med hästarna : 2,3,4,5,7,,9,10

Avd 7 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Favoritkusken efter #goop är ju #UlfOhlsson. EN riktig segermaskin… Fick chansen från inenrsniffen med #GAZOLINE MEARAS som han återigen fått förtroendet att köra och det kommer bli succé på någe vis 😉 Varning för #illertooma som har rycktussar för första gången !

Vi tar med hästarna : 1,2,5,10

Avd 8 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Vi sätter ett lås på #TWIGSHONOR och #HEMISPHERE.. Riktigt bra klass och form på dessa !

Vi tar med hästarna : 7,9

___________________________________________________________

Ha en grym kväll ! Överasska med afternoon tea med något kallt och friskt att svalka strupen med 🙂

Vi kör 20 andelar  till kvällen bravader och glöm inte att följa ”SPIKEN” och vad han tycker om kvällens omgång !

Mvh

KRICKEN

V.86 #Jägerso VS #Solvalla 30:e September

V.86 #Jägerso VS #Solvalla 30:e September

Tid: 20:30

 

Full fart mot Onsdagens V.86 omgång,,,  Höjdpunkten är # ( Final Breeders Course ) där 2 åringarna gör upp om vem som är   bäst och vinnaren erhåller 600.000 kr för kalaset …

 

Avd 1 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Hur bra var inte #VICTORY LEE senast.,, öppnade på 1.05 ! Kanske det blir Spets och slut från innersniffen i detta loppet! Möter hårt motstånd mot #Neelix inte hade startat på ett tag inför senast (struken 5/9) och lär vara uppåt i form och ser urstark ut för dagen !

Vi tar med hästarna: #VICTORY LEE, #Neelix

Avd 2 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Anmälda hästar delas upp efter startprissumma i lämpligt antal lopp, med högst 12 startande. Spår efter spårtrappa. Om fler än 24 hästar anmäls, tas startande hästar ut i poängordning.2140 m. Autostart. Spår efter startsumma där häst med lägst startprissumma får spår 1 osv, enligt följande ordning spår 1,2,3,4,5,6,9,10,7,11,8,12.
Se upp för #FIGHTER MARKE som såg glänsande ut för någon start sedan … Öppet lopp och här målar vi på !
Vi tar med hästarna: ALLA
Avd 3 ) 1640M AUTOSTART TRAV ( Final Breeders Course )
#CHIPPERKRONOS kom Till ledningen och bestämde i debuten och klev undan överlägset till slut. Många osedda ekipage och här måste vi oxå måla på,,,
Vi tar med hästarna: ALLA
Avd 4 ) 2640M AUTOSTART TRAV
Jag tror #WHELK blir svårslagen och jag tror det går bra att spika i detta loppet men se upp för #goop med #TWINKLEFACE och här kommer nog #goops bästa chans…
Vi tar med hästarna: #TWINKLEFACE
Avd 5 ) 2140M AUTOSTART TRAV
#ANOTHER DREAM är  bortglömd ?? från tredje utvändigt knappa varvet kvar senast men kunde ändå vinna och har rätt tävlingsinstinkt ! Här möter dom #PRINCESSKLOSTER och #untersteiner som alltid är långt framme och Fick utdelning på formen senast och då trots ett tufft lopp utvändigt utan rygg så uppåt för ekipaget… Men kolla raden på #DREAMKÅSGÅRD… Vi sätter spiken här ! Vilken legend, Har övertygat stort vid sina segrar på slutet. BORTGLÖMD !
Vi tar med hästarna: #DREAMKÅSGÅRD
Avd 6) 2140M AUTOSTART TRAV
Stor favorit från innersniffen #SPEEDYTILLY men ? då hästen har förlorat starten tidigare mot hästar förr i detta loppet .. När dom tittar bakåt på upploppet får dom se #NATOSIGOJ komma så se upp ! Kanske ett vinnarspel på #Eicas som går ner i klass tycker jag !
Vi tar med hästarna: 1,2,7,8,9,12
Avd 7 ) 1640M AUTOSTART TRAV
Jag tror inte våran favorit #Walkietalkie räcker till här även fast vi blev överförtjusta vid vinnarspelet på bergsåker -19 i oktober… måste visa lite mera bett och vilja innan vi spelar spik igen …  En av favoriterna är  #ANDREWARD .. Distansen passar och jag tror det blir tokkörning om spets och då passar bricka 8 perfekt att smyga med och sedan avgöra på upploppet , ELLER 😉 ?!
Vi tar med hästarna: ALLA
Avd 8 ) 2140M AUTOSTART TRAV
Här hittar vi våran spik i #KEIRADEVELUWE … Jorma har koll och har tre raka i fin stil i juli månad. Bra spurt som trea 5/8, känns ganska tidig här och raden visar att när galoppen inte kommer så är ekipaget att räkna med ! BOM BOM 4% nu enbart..
Vi tar med hästarna: #KEIRADEVELUWE
_______________________________________________________________________
Härligt att hösten infinner sig… lugn o ro och massor av Trav … denna omgången kör vi 20 andelar … ganska öppna lopp men har ändå kunnat bena ner allt till lite vinnare … Ha en trevlig kväll alla Travspikare !

Mvh

KRICKEN

Först #V.86Express och sedan bjuder helgen på löjligt bra Travsport !!

Först #V.86Express och sedan bjuder helgen på löjligt bra Travsport !! ( Se upp för Monté loppet i avdelning 3 )

  • DEN här veckan och framåt börjar ATG satsningen mot det som kallas #WinterBurst  = – Låååång frukost på Lördagen, – Grytan börjar preppas – Vinet korkas upp – Bastun drar igång och en jättepott som skall fördelas på Axevalla på Nyårsafton BOM BOM 

 

  • Stort grattis säger vi till #AndréEklundh som i söndags blev kuskchampion på Vaggerydstravet !
  • Stärkta av lördagens framgångar går vi raka i ryggen mot en ny framgång denna veckan. Det känns liksom självklart i kroppen att vi slår oss ner och börjar strecka på igen …

 

Avd 1 ) 2140M AUTOSTART TRAV

#SWEETMAN med #koljgjini kommer nog till spets, och det brukar ju tok köras från stallet! Vinna eller försvinna är mottot ! #goop smyger från bakspår med #ZIPOLO som gör debut i ny regi, åter efter vila. Tvåa på avstånd senast, galopp i sista sväng 21/6.

Spetsidé = #sweetman , #goldenguard

Vi tar med hästarna: 1,4,5,8,10,12

Avd 2 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Den rätta favoriten är #BOSTONWISEL. svarasde för en vass insats i debuten i ny regi senast… Hett segerbud, vem ska slå ekipaget !

Spetsidé = #gazolinemearas

Vi tar med hästarna: 3,6,9,10

Avd 3 ) 2140M AUTOSTART TRAV , MONTÈ

Är för Dåligt kunnig på denna sport ? Alla slår alla ,,, Chansartat … Hmmmm

Spetsidé = #?

Vi tar med hästarna: 3,4,5,7,8,9

Avd 4 ) 1640M AUTOSTART TRAV

Kort distans och favorit blir #QUEENOFTRIXS som vann till skrällodds senast och serverades en vilsam resa då. Fick det inte att fungera i #RobertBerghs regi men vann direkt i debuten för #AndréEklundh som visar toppform samt blev ju kuskchampion !Öppet lopp här och lite svår löst… #SKoglund tar hand om #GHOSTINTHESHELL som är en nästa gångare … lite galopper på slutet men står hästen bara upp från start så kan det smälla till ordentligt … #DONTLOOSEALLMONEY med #örjan går ner i klass och trivs bra på kort distans… Men spets tar #TONIQUE som nog är för bra för detta gäng… Är här för att skrapa ihop lite enkla slantar till stallet !

Spetsidé = #GHOSTINTHESHELL

Vi tar med hästarna: 1,2,4,5,8,11

Avd 5 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Vi har ju följt #BORDEAUX S. ett tag och blir ett bra vinnarspel på Onsdag… #goops bästa chans kommer i detta loppet med #UNOICSDUEGNAFA’ som går ner i klass och har flera vassa insatser hos #Goop !

Spetsidé = #högstenastalldräng , #veltenlimelight

Vi tar med hästarna: 4,5,6,8,11,12

Avd 6 ) 1640M VOLTSTART TRAV

En som kan hitta till ledningen är #LECRACKSOX och #örjan ! Finska hästen #HACHIKODEVELUWE som har en far som heter #Timoko har ett skräckinjagande facit … bara ett 1:or utom två starter,,, men tillägg och spring distans gör ju att det blir fler ekipage om budet ! Hästen är dessutom svårbedömd då han inte har startat på över 1 år …

Spetsidé = #LECRACKSOX,

Vi tar med hästarna: #LECRACKSOX, #HACHIKODEVELUWE

Avd 7 ) 2140M AUTOSTART TRAV

ha ha OJ OJ OJ #KARAMELHILL spelad till 70% Varning Varning ! När det ser så här enkelt ut lurar något i vassen ???..

Spetsidé = #KARAMELHILL

Vi tar med hästarna: 3,4,5

Avd 8 ) 2640M AUTOSTART TRAV

Liten favorit får vi i #NINJA’SKISS som sparkade ner motståndet senast på upploppet ! Möter #JUVELENSMISS F. som ser pigg och laddad ut i stegen… avgjorde säkert i spurten näst senast och avslutade strålande som trea senast och tar hon spets så kan det bli hästen att slå …

Spetsidé = #lovenomore

Vi tar med hästarna: NINJA’S KISS

___________________________________________________________

Ja då går vi in i mitten av veckan och pulsen börjar slå lite extra 🙂 Riktigt kul vecka med högklassigt trav har vi framför oss 🙂 Nu hoppas vi på lite tur och att det fortsätter gå våran väg i spelet 🙂

Trevlig höst kväll på Er !!

 

Mvh

KRICKEN