V.75 ANALYS BERGSÅKER 8:e Dec

Hoppas ni har en trevlig Juletid hemma i stugorna 🙂 Det har gått riktigt bra om man ska titta i backspegeln med 4st V.75 vinster av 7 WOW… Även spiken levererar bra tips och spikarna duggar tätt i spelet som hjälper oss med JULKLAPPS PENGARNA 😉 Men men nu när nu och då var då ?!

Utanför fönstren i Bergsåker har regnat börjat falla och från skrällbana till Mission impossible bana , ELLER ?! Medianutdelningen på Bergsåker är 110.000kr mot 38.000kr i utdelning på övriga banor och på Vintern går snittet på Bergsåker upp emot 300.000kr på utdelningarna … Puh. mot vinsten nu då 🙂

 

Avd 1)  Vi börjar med ett voltstartslopp 2640 M volt start över långdistans, ska bli intressant att se hur loppet utvecklar sig. #VolocitydeVie är den bästa hästen i fältet och hästen är gynnad av den längre distansen. 12 starter i år och 5 vinster ca 41% i segerprocent ! #SiHrenryPHill Gick riktigt bra näst senaste framträdande över den aktuella distansen. #IMPORTEDFRMDETROIT har alla glömt bort med 7 starter i år och 2 vinster. Har förvisso Galopperat en del men när han står på benen är han livsfarlig ( Läs mer om honom hos spiken ) ! 12% av strecken på honom #DENNISDECASTELLA värmde på riktigt bra idag 🙂 ! #DONNERSAM kommer hit med 3 vinster på raken !

Vi tar med hästarna: 1,2,4,8,10,11,12

Avd 2) #TSARBRODDE med Kungen Örjan i sulkyn 8 starter och 4 vinster 50% segerprocent ! Denna hästen har vi följt och spikat 3 gånger… Varför inte igen ?!  #DIGITALCLASS med skräll kungen Kevin Oscarsson är naturligtvis given i detta loppet,,,, 2 vinster senaste starterna ! Kommer ekipaget orka runda ?! #BUDETSLASSE kommer till star med en del vinster och kommer bli livsfarlig ! Vi får inte glömma bort  Robert Bergh md #SWEETEDDIE  men det som är ett ? är distansen. Galopperade senast på denna distansen så nu är det upp till bevis idag …

Vi tar med hästarna: 4,6,7,11,12

Avd 3) Åh härligt lopp detta 🙂 Våran kärlek till Piraten är 10 av 10 🙂 Vi måste bara spika igen. Nu är det hjärtat som talar och inget annat! Många fantastiska spikar genom åren och nu på sista tiden är alla lika chockade varje gång han vinner men inte vi på Travspiken ! ( Läs mer på Spiken ) Han möter ju #ZENITBRICK som är tung favorit i denna omgången…  #QAHARQ.C. står han på benen idag vad händer då ????

Vi tar med hästarna: 3,10

Avd 4) #MÅNPRINSENA.M. är tung favorit även han i denna omgången och alla talar om hästen ! Men i detta slask vädret,  kommer han orka runda 40 m tillägg … Vi kommer hel gardera sett loppet för att gå emot alla som tippar 🙂 !

Vi tar med hästarna: ( ALLA )

Avd 5) 2140M AUTOSTART TRAV och här har vi hemma kusken Robert Bergh med hästen  #YRR. Robert måste ju försvara hemmabanan men i vilket lopp slår han till någonstans ??? #Ramondekkers står riktigt bra till i detta loppet och med kungen #Örjan Kihlström i sulkyn för första gången så tror vi på seger för ekipaget. Svårt att förstå hur tungt det kommer vara i detta slasket att runda för hästar längre bak i fälten denna Tävlingsdag. #BIONICLEMAN gillar #bergsåker och vann senast på Bergsåker, SE UPP !

Vi tar med hästarna: 1,2,3,9

Avd 6) 2140 m Stolopp. #WalkieTalkie kommer till start med 8 starter och 2 vinster = 25% i segerprocent! Ekipaget står helt rätt till mot konkurrenterna som får starta med 20 m Respektive 40 m tillägg! 5 gånger pengarna om man vill spika ! I denna geggan så vinner dom ?!  #RITAC.D. är motbudet och har startat 13 gånger och vunnit 3 gånger men det var tidigare i år och på hösten har det vari kaos ….  #GINNYWEASLEY  vann för tre starter på just #bergsåker och hemma kusken Robert Bergh bakom rodret ! WOW Men 40 m tillägg ???? Ju fler lopp som körs ju tyngre blir banan …

Vi tar med hästarna: SPIK 2

Avd 7) 1640 m avslutar denna omgången. #MAGNIFIKBRODDE 10 starter i år och 3 vinster 30% i segerprocent. #Forecast  var riktigt bra för tre starter sedan ! Men lägg märke till att #örjankihlström inte vunnit med hästen ?!  #DISCOVOLANTE med hemma kusken Ulf Ohlsson som känner denna hästen in och ut! Vann senast 18-09-08 från spår 3 på samma distans nu startar dom från spår 9. Vilken rygg får ekipaget ?!

Vi tar med hästarna: 4,7,9

 

Nu tänder vi lite ljus och värmer på glöggen … Kanske att man har stirrat sig blind på vädret inför denna omgången… Men som sagt det får vi ju se 🙂

 

Mvh

 

Kricken