V. 75 på Jägerso och Våren börjar komma till Sverige på allvar :) 6:e April

V.75 från Jägersro. Travbanan som har varit med och så mycket och som bidrar till ena härlig feststämning ! Omgången på Jägerso ser lite favoritbetonad ut, men som vanligt kommer ju skrällen #JägersroTravbana är en av Sveriges största anläggningar för trav och galopphästar, travbanan ligger allra längst ner söderut när det kommer till travbanor. #Jägersos mest unika egenskaper är att ovalen är känd för sitt lösa underlag som vi får ta med när vi tippar dagens V.75 omgång samt upploppet som sägs luta i en nerförsbacke …. WELL WELL

 • IDAG
 • GRADER
 • VÄXLANDE MOLNIGHET
 • 3.2 M/S

Fakta Jägerso

 • Upplopp: 190 meter
 • Längd: 1 000 meter
 • Bredd 1 640 meter: 23,0 meter
 • Bredd 2 140 meter: 23,0 meter
 • Vinklad startbilsvinge: Ja
 • Ring ( 118 100 #ettnummertillallt ) så kopplar dom rätt
 • För större sällskap hjälper bokningsföretaget ER  kontakta  http://www.konferens.se

 

 

Avd 1 ) 1640M AUTOSTART

Här kan det behövas många streck  i denna inledande omgång eller så stänger man loppet med 2 hästar. Här tycker vi att det är främst två hästar som gör upp och det är #ADDES.H. och det är #GAMBITBRODDE som var makalöst bra senast när han rundade alla och gången innan klev han in på upploppet lätt som en fjäder !  Står lite dumt till idag men det ska inte vara några problem ,,,

Vi tar med hästarna: 1,3,4,5,6,9,10,12

Avd 2 ) 2640M AUTOSTART

Farsan #MuscleHill (US) har en avkomma som heter #CAMPOBAHIA i detta loppet :=) Har för tillfälligt 84% av strecken med  #ConradLugauer i sulkyn !

Vi tar med hästarna: #CAMPOBAHIA

Avd 3 ) 2140M AUTOSTART

Ganska öppet lopp om man vill se det så… Ska bli kul att se #RacingMange igen. I senaste starten öppnade han ruggigt fort! Han såg strålande ut senast och kan vara  ännu bättre idag och nu när #Floris Baldwin blivit struken från ett perfekt läge dessutom. Hårt emot är  #Cyberlane som är en häst för elitloppet men gör nu årsdebut. Riktigt överspelad dessutom !

Vi tar med hästarna: 1,3,4,5,6,7,8

Avd 4 ) 2140M AUTOSTART

Öppet lopp ! Lite klurigt stolopp i Avd 4. #SobelJasmine med #PeterUntersteiner har vi som favorit då  hon var kanonbra senast och kommer hit med självförtroende. Mycket bra chanser i detta loppet är har #QueenOfSand men då hon blandar och ger och ”spiförslagen” ramlar ifrån lite väl mycket så lägger vi henne under Varningstriangeln! #TROPICANAÅS tycker vi är en kanonbra häst som borde ha en bättre rad. 19 starter förra året 2018 och 7 vinster kan betydligt mera. ” SE UPP Årsdebut ”

Vi tar med hästarna: 2,3,7,8,9,12,15

Avd 5 ) 3140M AUTOSTART

#Nortoncommander befinner sig i en alldeles för låg klass sett till kapaciteten. Förra året startade ekipaget 13 gånger och segrade 6 gånger WOW !  Nu är det dags för en spännande årsdebut och häll upp något stärkande i glasen och mys ner dig i fåtöljen och njut av denna hästen! VARNING för #Whipped Eggs  som blandar och ger ! Revansch idag. Vi har även #Panamera som efter två riktigt bra prestationer i år kan sätta nosen först igen. 4 starter 2019 och 2 vinster ! 50% i segerraden ! Varning för JeppeJuul som har sin bästa chans här tycker vi med #ADRIAN’S FIGHT 6% på strecken bara WOW !

Vi tar med hästarna: 1,2,3,5,6,9,11,12

Avd 6 ) 2140M AUTOSTART

Några spikar har vi satt på denna fina häst #StaroLeonardo som fortsätter att ta stora kliv i sin fortsatta karriär. Smått fantastisk rad i år. 4 starter och 3 segrar bara 1:or i raden och 90% segerrad! Nu är det hemmaplan för #lövgren det osar ”spik”

Vi tar med hästarna: 2,6,8

Avd 7 ) 2140M AUTOSTART

Sista loppet i dagens härliga vårväder 🙂  Här hittar vi #BaronGift som man ska rycka skorna på och sätta in jänkarvagn för att bli lite startsnabbare ! #GLOBALTAKEOVER kan vara först i mål,,, Riktigt positiva vibbar från stallet !

Vi tar med hästarna: 1,2,3,9

 

Nu njuter vi av SOOOOLLLEEEEENNNN och ber till gudarna att vi sätter sjuan igen 🙂

 • NEMAS PROBLEMAS, RATTARATTA RAAAAAA

 

Vi kör 40 andelar och riktigt kul med Janne i Umeå som hjälpte fram oss med spikförslaget på #VELVET GIO till 7 gånger pengarna! Vi skickar upp till dig T-shirten ” jag spikar bäst i Sverige ” och Elitlopps kepsen och lite pennor :=)

Lycka till alla Travspiksälskare så kör vi !

 

Mvh

Kricken