Bergsåker och Jackpott omgång WOW ,,, Lite Spik ideér :)

Full fart så även denna V.75 omgång…  Vi har ju haft flyt senaste veckorna och vi har ju inte hittat vilka Spikar som helst utan 20´30 gånger och jag väljer att försöka spika allt över 5 gånger så pratar man inte som alla andra gör om 2 oddsare det kan alla förstå sig på, nej det krävs några timmar och år för att Spika på högre nivåer !!

Som sagt Bergsåker står som värd där det skräller titt som tätt. Lite längre upplopp vilket gör att hästar från bakspår har lite mera tillgodo men ingen vinklad startvinge här inte !

  • #Bergsåker hade sin första tävlingsdag 1932, och det har sedan dess arrangerats travtävlingar på #Bergsåker. Varje år arrangerar #Bergsåker  50 tävlingsdagar och delar ut närmare 50 miljoner kr i prispengar. Travbanan drivs genom Norrlands Travsällskap. Den kända travkusken #Svanstedt blev champion på Bergsåker femton år i följd innan han i början av 2000-talet lämnade #Bergsåker för #Axevalla. Men framgångarna har fortsatt numer på andra sidan Atlanten WOW !

Jag har tittat ut en vinnare i blandannat första avdelningen och det alltid kul att ladda på från start …

Avd 1 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Kampen står mellan #REALMASTERPIECE och #EVERESTSISU. Hoppas #EVERESTSISU tar ledningen och då vinner han till 5 gånger ! TOK SPIK ! Vann senast duellen lekande lätt …

Häst:  #EVERESTSISU

Odds: 5 gånger Insats: 1000kr    =  5000 kr

Avd 2) 2640M AUTOSTART TRAV ( Svenskt mästerskap för Kallblod )

Senaste kring 12 #granetta är att tränaren ger tummen upp att kunna runda fältet och #pydin. Jag kan inte hålla mig när jag ser streckprocenten till 2% och Vinnaroddset till 14 gånger,,, Hästen slog ju #pydin senast om vi räkna r in en galopp som diskade ekipaget. #granetta hade vunnit utan galoppen oxå WOW !

Häst: #GRANETTA

Odds: 14 gånger Insats: 1000kr    =  14.000 kr

Avd 3) 2140M AUTOSTART TRAV

150.000 kr till vinnaren så det lär bli många om budet Detta kommer bli giganternas lopp mellan… #buckstoburn som har fungerat riktigt bra från bakspår och så även i detta loppet kommer han till start från spår 11. Utanför sig har han #espritsisu som var helt lysande senast,,, Från bakspår laddade och kom in på upploppet som en kanon… Ehhh ” Spiken” och jag är överens ! Tror #buckstoburn får vandra utanför #adielssons häst och där är det kört ! Det är många fina hästar med och vi måste ju ta fram en chansning då och då… Kanske att det blir för långt men men ,,, Vi får se och loppet ska köras !

Häst:  #ESPRITSISU

Odds: 12 gånger Insats: 1000kr    =  12.000 kr

Lycka till idag och en fågel visade att det blir SOL 🙂 Vi hoppas …. Ha en kanon dag Allihopa !

 

Mvh

Spiken